Doorlopende teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Niels

Niels

26/04/2006 21:16:00
Quote Anchor link
Dat zou heel tof zijn.. ik heb nu dit scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$dag
= date("dmY");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

include("connectie.php");

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE ip = '".$ip."'";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$bekend = mysql_num_rows($result);


if($bekend == "false"){

mysql_query("UPDATE katerkeetteller SET enkel = enkel + 1 ") or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
mysql_query("INSERT INTO katerkeetteller (ip) VALUES ('".$ip."')") or die("MySQL fout3: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

}
else{

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE id = 1";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$rij = mysql_fetch_array($result);

$totaal = $rij["totaal"];
$totaal++;

$query = "UPDATE katerkeetteller SET totaal = $totaal";
$result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
}




    if($rij["dag"] == $dag){
    
    $dagtotaal = $rij["dagtotaal"];
    $dagtotaal++;
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dagtotaal = $dagtotaal";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    

    
    }
else{
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dag = $dag, dagtotaal = 1";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
    }



?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 12:34:27
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:18:00
Quote Anchor link
dus htvolgende:

bezoekers deze dag en de vorgie dagen?

GR. mebus!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:20:00
Quote Anchor link
laat maar zie al wat de fout is:

"false" moet FALSE zijn!:p

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php


$dag
= date("dmY");
$ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

include("connectie.php");

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE ip = '".$ip."'";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$bekend = mysql_num_rows($result);


if($bekend == FALSE){

mysql_query("UPDATE katerkeetteller SET enkel = enkel + 1 ") or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
mysql_query("INSERT INTO katerkeetteller (ip) VALUES ('".$ip."')") or die("MySQL fout3: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

}
else{

$query = "SELECT * FROM katerkeetteller WHERE id = 1";
$result = mysql_query($query, $db) or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");

$rij = mysql_fetch_array($result);

$totaal = $rij["totaal"];
$totaal++;

$query = "UPDATE katerkeetteller SET totaal = $totaal";
$result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
}




    if($rij["dag"] == $dag){
    
    $dagtotaal = $rij["dagtotaal"];
    $dagtotaal++;
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dagtotaal = $dagtotaal";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    

    
    }
else{
    
    $query = "UPDATE katerkeetteller SET dag = $dag, dagtotaal = 1";
    $result = mysql_query($query, $db)or die("MySQL fout: Incorrecte query. Excuses voor het ongemak, u kunt fouten melden via contact.");
    
    }



?>
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:26:00
Quote Anchor link
Dat is bijzaak.. het gaat erom dat hij bij elke pagina $totaal verhoogt met 1.. terwijl hij dat alleen maar mag doen in inc_home.htm waar hij ge-include is...
 
Niels

Niels

30/04/2006 18:34:00
Quote Anchor link
Enkele dagen geleden heb ik dit vraagstuk onder aandacht gebracht. Ik heb vanalles geprobeert maar ik kom er niet uit. Kan iemand mij vertellen hij ik ervoor zorg dat mijn teller gewoon werkt.

Alvast heel erg bedankt!
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

30/04/2006 18:47:00
Quote Anchor link
ik neem aan dat je inc_home.htm overal include?

want dan is het logisch dat hij bij iedere pagina
$totaal ophoogt.
inc_home wordt op iedere pagina geinclude, maar in inc_home wordt de teller ook geinclude waardoor deze op elke pagina geinclude wordt.

de makkelijkste oplossing zou denk ik zijn om de teller zodusdanig aan te passen dat hij alleen telt als de huidige pagina ook inc_home is.
 
Niels

Niels

01/05/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Is daar dan een manier voor.. ik heb al geprobeerd om hem alleen te laten includen als de pagina ook echt de begin pagina is (mbv javascript). Maar dit bleek ook niet te helpen. Ik zou zo niet kunnen bedenken hoe ik hem goed zou kunnen laten werken..

Gr Niels
 
Niels

Niels

01/05/2006 21:07:00
Quote Anchor link
De genialiteit van PHPhulp laat me in de steek :S

:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
- SanThe -

- SanThe -

01/05/2006 22:02:00
Quote Anchor link
Misschien een idee?

Bij een pagina-aanvraag check je of het IP in de session zit. Zo nee, zet het IP in een session en ook de huidige tijd + een half uurtje (o.i.d.) en je verhoogt de teller. Zo ja, is de session tijd verlopen? Zo ja, teller verhogen. Dan altijd session tijd aanpassen aan de huidige tijd + een half uurtje (o.i.d.).
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.