download van andere site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Harm A

Harm A

28/05/2004 19:50:00
Quote Anchor link
ik wil graag het download script van deze site(http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/148) gebruiken om een bestand van een andere site van mij te downloaden maar mij lukt het niet weet iemand hoe het wel moet?

Harm
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:51:53
 
Arend a

Arend a

28/05/2004 20:31:00
Quote Anchor link
Beste harm,

Waarom lukt het niet?
Waar loop je stuk? Foutmeldingen?
(zie ook tutorial: slimme vragen stellen)
 
Harm A

Harm A

28/05/2004 20:43:00
Quote Anchor link
ik gebruik dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    header("Content-type: pplication/octet-stream");
    header("Content-Disposition: attachment; filename=http://home.deds.nl/~hpno1/downloads/stunt men.wmv");
    readfile("http://home.deds.nl/~hpno1/downloads/stunt men.wmv");
?>

en ik krijg dit:
Afbeelding
en het bestand is 2.php
Gewijzigd op 28/05/2004 20:44:00 door Harm A
 
Harm A

Harm A

28/05/2004 21:57:00
Quote Anchor link
en?
 
Arend a

Arend a

28/05/2004 22:17:00
Quote Anchor link
Je moet waarschijnlijk de interne paden egbruiken, en niet de URL.

Kortom: schrap het http://home.deds.nl/~hpno1/ gedeelte.

En een typo in de regel
header("Content-type: pplication/octet-stream");
Application.
 
Harm A

Harm A

29/05/2004 15:28:00
Quote Anchor link
sorry maar ik vat je antwoord niet
 
Arend a

Arend a

29/05/2004 15:42:00
Quote Anchor link
Goed, de spoondfeeding oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
header("Content-Disposition: attachment; filename=stunt men.wmv");
readfile("http://home.deds.nl/~hpno1/downloads/stunt men.wmv");
?>


Let wel op: dit is compleet *NIET* NUTTIG, en waarschijnlijk traag doordat je server eerst zelf het bestand moet download en dan gaan doorgeven aan je client.

Dus voor 1 download wordt twee keer het bestand over gedragen, zet ze dan gelijk op de server waar php draait.
 
Harm A

Harm A

29/05/2004 15:49:00
Quote Anchor link
bedankt!

maar hoe kan je die tekst onder je naam veranderen(bij mij beginner)
 
Harm A

Harm A

29/05/2004 15:53:00
Quote Anchor link
hij doet het nog niet nu als ik dat script open download hij de pagina als naam van dat bestand dus het werkt nog niet.
 
Rick

Rick

29/05/2004 16:17:00
Quote Anchor link
dat tekstje is afhankelijk van je aantal posts

en mag ik vragen wat het nut hiervan is?
of het kost je ladingen bandbreedte of ze zullen nog die server te zien krijgen
 
Harm A

Harm A

29/05/2004 17:19:00
Quote Anchor link
het boeit me niet dat ze die server te zien krijgen maar op die server(deds.nl) kan ik geen php draaien en daar staan wel me downloads op en die wil ik dus met een download script laten downloaden maar dat moet dus van me lycos site maar dat lukt me niet ok?

en na hoeveel posts mag je er zelf een tekst van maken?


Harm
 
Witgatje

witgatje

29/05/2004 18:11:00
Quote Anchor link
Als je straks 100 posts hebt krijg je weer een ander level en zo gaat dat door totdat je iets ultiems hoog bent :P
 
Harm A

Harm A

29/05/2004 18:18:00
Quote Anchor link
ok bedankt en weet er iemand een andwoord op me vraag over dat downloaden
 
Mitch X

Mitch X

29/05/2004 18:48:00
Quote Anchor link
Kun je niet gewoon linken ernaar? :P
<a href="http://www.eensite.nl/bestandjuh.exe">Download!</a>???
Gewijzigd op 29/05/2004 18:48:00 door Mitch X
 
Harm A

Harm A

29/05/2004 18:50:00
Quote Anchor link
neej ik wil een download venster bij elk bestand formaat
 
Arend a

Arend a

29/05/2004 19:17:00
Quote Anchor link
Zet dit in een .htaccess file, maak een map downloads
en zet die .htaccess file daarin:

ForceType Application/octet-stream
 

13/09/2004 18:31:00
Quote Anchor link
Als iemand weet waar je criminals scripts kan downloade, wil hij dat dan melden, ik heb ook een aangepaste criminals trug te sturen, maar ik wil het origineel graag
Greets SOAD
 

13/09/2004 18:32:00
Quote Anchor link
[Admin knip] Het is niet de bedoeling dat we MSN adresjes uitwisselen maar dat je Google, of PHPhulp eens afzoekt naar Criminals, pas nog een topic over geweest!
Gewijzigd op 13/09/2004 18:59:00 door
 
John de Boer

John de Boer

13/09/2004 19:07:00
Quote Anchor link
@SOAD
mag ik vragen wat er mis mee is om msn adresjes uit te wisselen?
dat mogen de mensen toch wel zelf weten of ze het prive aan elkaar doorgeven?
 
Mitch X

Mitch X

13/09/2004 19:10:00
Quote Anchor link
MSN adresjes kun je in je profiel zetten, en een heel bericht voor een msn adres die al in een ander eveneens onzinnig bericht bericht gezet had kunnen worden is toch echt niet nodig. Even zoeken, zoals ie daarna dus gedaan heeft bracht hem al een heel eind .
Pluimpje dus ook voor SOAD!
Ga zo door :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.