Dropdownmenu Filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »
Bart Zweers

Bart Zweers

08/06/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Ik heb een script, die filtert 2 zoekopdrachten en sorteert ze daarna in een tabel (zie: http://i9.tinypic.com/4kd46de.jpg)
Ik heb nu geprobeerd een 3e dropdownmenu toe te voegen, zonder invoerveld, en als je op een item klikt in het menu, dat hij dit filter ook toepast. Het gaat om auto's, dat wanneer je een specifieke auto aanklikt hij filtert op het kenteken dat bij de auto past. Dit kenteken staat in de database. (Voorbeeld: http://i13.tinypic.com/6cwxugi.jpg)

Wat is de makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen?

Hierbij de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<html>
<head>
<title>Rittenlijst</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<?php error_reporting(0); ?>
<?php include ("style.css") ?>
<?php include ("connectie.php") ?>
<body topmargin="0">
<form action="zoeken.php" method="post">
  <table background="img/top.jpg" align="center" width="780" height="60" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"

bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td align="left"><a href="index2.php?afg=Nee"><img src="img/Terug.gif" alt="Terug naar het Overzicht" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="toevoegen.php"><img src="img/Nieuw.gif" alt="Rit Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>
      &nbsp;<a href="/vernieuwen"><img src="img/Refresh.gif" onClick="self.location.reload();" alt="Vernieuwen" border="0"

align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="printen.php"><img src="img/printen.gif" alt="Overzicht Afdrukken" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>
    </td>
      <td align="right"><a href="kenteken.php"><img src="img/Kenteken.gif" alt="Auto, Chauffeur of Invoerder Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;
        <a href="zoeken.php"><img src="img/Zoeken.gif" alt="Zoeken" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a

href="help.php"><img src="img/Help.gif" alt="Help" border="0" align="absmiddle"></a></td>
    </tr>
  </table>
  <table align="center" width="780" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr class="titeldatumbalk">
      <td colspan="4"><strong>Zoeken</strong></tr>
    <tr>
      <td width="25%" class="titelkolombalk"> <p align="center">
          <select name="a1">
            <option value="">Klik voor opties..</option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="kenteken">Kenteken</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="a" type="text" id="a" size="20" maxlength="50">
          <br>
          <br>
          <input type="Submit" name="Action" value="Zoek">
        </p></td>
      <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="b1">
            <option value="">Klik voor opties...</option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="kenteken">Kenteken</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="b" type="text" id="b" size="20" maxlength="50">
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php include ("style.css");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){


$connectie = mysql_connect(HOST, USER, PASS);
mysql_select_db(DB);

$datum = $_POST['datum'];
$kenteken = $_POST['kenteken'];

$query1 = mysql_query("SELECT DISTINCT datum, kenteken FROM ritten WHERE datum='".$datum."' AND kenteken='".$kenteken."'") or die(mysql_error());

$a1 = $_POST['a1'];
$b1 = $_POST['b1'];
$c1 = $_POST['c1'];
$d1 = $_POST['d1'];
$a = $_POST['a'];
$b = $_POST['b'];
$c = $_POST['c'];
$d = $_POST['d'];
$select = ($b1=="") ? "$a1" : "$a1, $b1" ;
$where2 = ($b1=="") ? "" : "AND ".$b1." = '".$b."' ";
 
$query1 = ("SELECT DISTINCT kenteken FROM ritten WHERE kenteken = 'BJ-BX-42'");
$sql =mysql_query($query1) or die(mysql_error());
while($query2 = mysql_fetch_array($sql)) {
    print '<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" width="780">
             <tr class="titeldatumbalk">
               <td colspan="8">Zoekresultaten</td>
             </tr>
             <tr class="titelkolombalk">
               <td width="9%">Urgentie</td>
               <td width="25%">Bedrijfsnaam</td>
               <td width="22%">Adres</td>
               <td width="9%">Type</td>
               <td width="8%">Ordernr</td>
               <td width="13%">Chauffeur</td>
               <td width="8%">Afgehandeld</td>
               <td width="6%"></td>
             </tr>'
;
             $query3 = ("SELECT * FROM ritten WHERE ".$a1." = '".$a."' $where2");
$sql2 =mysql_query($query3) or die(mysql_error());
                  $aKleuren = array(
                  "Hoog" => "#FF0000",
                 "Normaal" => "#FF9900",
                  "Laag" => "#00CC00");
                 $aAfg = array(
                  "Ja" => "Ja",
                 "Nee" => "Nee",
                  "Annu" => "Geannuleerd");
             while($query4 = mysql_fetch_array($sql2)) {
                 $kleur = (isset($aKleuren[$query4['urgentie']])) ? $aKleuren[$query4['urgentie']] :

'#FF9900' ;
                 $opm = ($query4['opmerking']=="") ? '' : '<img src="img/info.gif" border="0"

alt="'
.$query4['opmerking'].'">' ;
                 $afgt = (isset($aAfg[$query4['afgehandeld']])) ? $aAfg[$query4['afgehandeld']] : 'Onbekend'

;
                 print'
                 <tr class="tekst">
                   <td><font color="'
.$kleur.'"><strong>'.$query4['urgentie'].'</strong></font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['bestemming'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['adres'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['type'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['ordernr'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['chauffeur'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$afgt.'</font></td>
                   <td><font color="#000000"><div align="right">'
.$opm.'&nbsp;<a

href="wijzigen.php?key='
.$query4['id'].'"><img src="img/kl_wijzigen.gif" border="0" alt="Rit Wijzigen"></a></div></font></td>
                 </tr>'
;
            }

            print '
           </table><br>'
;
    } }

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Zweers
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:34:05
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/06/2007 12:54:00
Quote Anchor link
Zet even alles tussen / je zou met Ajax aan de slag moeten. Op het moment dus als je iets hebt geselecteerd moet hij op basis van het gekozen merk alle auto's van dat merk bijv opzoeken in de 3e lijst?
 
Bart Zweers

Bart Zweers

08/06/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Yep, dat is het idee. Hij moet het dan natuurlijk wel combineren met de andere 1-2 filter(s).
 
Bart Zweers

Bart Zweers

11/06/2007 15:34:00
Quote Anchor link
*Bump*

Ok ik heb het voor elkaar gekregen. Nu is er alleen iets wat mij dwars zit.
In dropdownmenu 'a' (de eerste), wil ik nou ook de auto's hebben, en wanneer je daarop klikt, hoef je niets in het invoerveld in te vullen. Zover lukt mij dit nog steeds niet, want nu moet je een willekeurige auto aanklikken, en dan het id nummer in het invoerveld invoeren. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen? Bij voorbaat dank.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
<html>
<head>
<title>Rittenlijst</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<?php error_reporting(0); ?>
<?php include ("style.css") ?>
<?php include ("connectie.php") ?>
<body topmargin="0">
<form action="zoeken.php" method="post">
  <table background="img/top.jpg" align="center" width="780" height="60" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"

bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td align="left"><a href="index2.php?afg=Nee"><img src="img/Terug.gif" alt="Terug naar het Overzicht" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="toevoegen.php"><img src="img/Nieuw.gif" alt="Rit Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>
      &nbsp;<a href="/vernieuwen"><img src="img/Refresh.gif" onClick="self.location.reload();" alt="Vernieuwen" border="0"

align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="printen.php"><img src="img/printen.gif" alt="Overzicht Afdrukken" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>
    </td>
      <td align="right"><a href="kenteken.php"><img src="img/Kenteken.gif" alt="Auto, Chauffeur of Invoerder Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;
        <a href="zoeken.php"><img src="img/Zoeken.gif" alt="Zoeken" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a

href="help.php"><img src="img/Help.gif" alt="Help" border="0" align="absmiddle"></a></td>
    </tr>
  </table>
  <table align="center" width="780" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr class="titeldatumbalk">
      <td colspan="4"><strong>Zoekfilters</strong></tr>
    <tr>
      <td width="25%" class="titelkolombalk"> <p align="center">
          <select name="a1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor opties...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="1">Trekker en Oplegger</option>
            <option value="2">Bakwagen</option>
            <option value="3">Iveco</option>
            <option value="4">Bus Transport</option>
            <option value="5">Ford Mondeo</option>
            <option value="13">Aanhanger</option>
            <option value="16">Svetruck 13.6ton</option>
          </select>
          <br>
          <input name="a" type="text" id="a" size="20" maxlength="50">
          <br>
          <br>
          <input type="Submit" name="Action" value="Zoek">
        </p></td>
      <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="b1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor opties...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="b" type="text" id="b" size="20" maxlength="50">
        </div></td>
        <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="c1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor auto's...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="1">Trekker en Oplegger</option>
            <option value="2">Bakwagen</option>
            <option value="3">Iveco</option>
            <option value="4">Bus Transport</option>
            <option value="5">Ford Mondeo</option>
            <option value="13">Aanhanger</option>
            <option value="svetruck136ton">Svetruck 13.6ton</option>
          </select>
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php include ("style.css");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){


$connectie = mysql_connect(HOST, USER, PASS);
mysql_select_db(DB);

$datum = $_POST['datum'];
$kenteken = $_POST['kenteken'];

$query1 = mysql_query("SELECT DISTINCT datum, kenteken FROM ritten WHERE datum='".$datum."' AND kenteken='".$kenteken."'") or die(mysql_error());

$a1 = $_POST['a1'];
$b1 = $_POST['b1'];
$c1 = $_POST['c1'];
$d1 = $_POST['d1'];
$a = $_POST['a'];
$b = $_POST['b'];
$c = $_POST['c'];
$d = $_POST['d'];
$select = ($b1=="") ? "$a1" : "$a1, $b1, $c1" ;
$where2 = ($b1=="") ? "" : "AND ".$b1.", ".$c1." = '".$b."', '".$c."' ";

 
$query1 = ("SELECT DISTINCT kenteken FROM ritten WHERE kenteken = 'BJ-BX-42'");
$sql =mysql_query($query1) or die(mysql_error());
while($query2 = mysql_fetch_array($sql)) {
    print '<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" width="780">
             <tr class="titeldatumbalk">
               <td colspan="8">Zoekresultaten</td>
             </tr>
             <tr class="titelkolombalk">
               <td width="9%">Urgentie</td>
               <td width="25%">Bedrijfsnaam</td>
               <td width="22%">Adres</td>
               <td width="9%">Type</td>
               <td width="8%">Ordernr</td>
               <td width="13%">Chauffeur</td>
               <td width="8%">Afgehandeld</td>
               <td width="6%"></td>
             </tr>'
;
             $query3 = ("SELECT * FROM ritten WHERE ".$a1." = '".$a."' $where2");
$sql2 =mysql_query($query3) or die(mysql_error());
                  $aKleuren = array(
                  "Hoog" => "#FF0000",
                 "Normaal" => "#FF9900",
                  "Laag" => "#00CC00");
                 $aAfg = array(
                  "Ja" => "Ja",
                 "Nee" => "Nee",
                  "Annu" => "Geannuleerd");
             while($query4 = mysql_fetch_array($sql2)) {
                 $kleur = (isset($aKleuren[$query4['urgentie']])) ? $aKleuren[$query4['urgentie']] :

'#FF9900' ;
                 $opm = ($query4['opmerking']=="") ? '' : '<img src="img/info.gif" border="0"

alt="'
.$query4['opmerking'].'">' ;
                 $afgt = (isset($aAfg[$query4['afgehandeld']])) ? $aAfg[$query4['afgehandeld']] : 'Onbekend'

;
                 print'
                 <tr class="tekst">
                   <td><font color="'
.$kleur.'"><strong>'.$query4['urgentie'].'</strong></font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['bestemming'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['adres'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['type'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['ordernr'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['chauffeur'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$afgt.'</font></td>
                   <td><font color="#000000"><div align="right">'
.$opm.'&nbsp;<a

href="wijzigen.php?key='
.$query4['id'].'"><img src="img/kl_wijzigen.gif" border="0" alt="Rit Wijzigen"></a></div></font></td>
                 </tr>'
;
            }

            print '
           </table><br>'
;
    } }

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Zweers
 
Bart Zweers

Bart Zweers

15/06/2007 10:02:00
Quote Anchor link
Zou iemand mij aub. kunnen helpen? Ik ben er nou al een paar dagen mee aan het kloten en het lukt maar niet. Zie ik nou iets over het hoofd of ben ik nou een achterlijke idioot (ws. het laatste)?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.