Dropdownmenu Filter

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Bart Zweers

Bart Zweers

08/06/2007 12:47:00
Quote Anchor link
Hey iedereen,

Ik heb een script, die filtert 2 zoekopdrachten en sorteert ze daarna in een tabel (zie: http://i9.tinypic.com/4kd46de.jpg)
Ik heb nu geprobeerd een 3e dropdownmenu toe te voegen, zonder invoerveld, en als je op een item klikt in het menu, dat hij dit filter ook toepast. Het gaat om auto's, dat wanneer je een specifieke auto aanklikt hij filtert op het kenteken dat bij de auto past. Dit kenteken staat in de database. (Voorbeeld: http://i13.tinypic.com/6cwxugi.jpg)

Wat is de makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen?

Hierbij de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<html>
<head>
<title>Rittenlijst</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<?php error_reporting(0); ?>
<?php include ("style.css") ?>
<?php include ("connectie.php") ?>
<body topmargin="0">
<form action="zoeken.php" method="post">
  <table background="img/top.jpg" align="center" width="780" height="60" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"

bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td align="left"><a href="index2.php?afg=Nee"><img src="img/Terug.gif" alt="Terug naar het Overzicht" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="toevoegen.php"><img src="img/Nieuw.gif" alt="Rit Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>
      &nbsp;<a href="/vernieuwen"><img src="img/Refresh.gif" onClick="self.location.reload();" alt="Vernieuwen" border="0"

align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="printen.php"><img src="img/printen.gif" alt="Overzicht Afdrukken" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>
    </td>
      <td align="right"><a href="kenteken.php"><img src="img/Kenteken.gif" alt="Auto, Chauffeur of Invoerder Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;
        <a href="zoeken.php"><img src="img/Zoeken.gif" alt="Zoeken" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a

href="help.php"><img src="img/Help.gif" alt="Help" border="0" align="absmiddle"></a></td>
    </tr>
  </table>
  <table align="center" width="780" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr class="titeldatumbalk">
      <td colspan="4"><strong>Zoeken</strong></tr>
    <tr>
      <td width="25%" class="titelkolombalk"> <p align="center">
          <select name="a1">
            <option value="">Klik voor opties..</option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="kenteken">Kenteken</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="a" type="text" id="a" size="20" maxlength="50">
          <br>
          <br>
          <input type="Submit" name="Action" value="Zoek">
        </p></td>
      <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="b1">
            <option value="">Klik voor opties...</option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="kenteken">Kenteken</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="b" type="text" id="b" size="20" maxlength="50">
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php include ("style.css");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){


$connectie = mysql_connect(HOST, USER, PASS);
mysql_select_db(DB);

$datum = $_POST['datum'];
$kenteken = $_POST['kenteken'];

$query1 = mysql_query("SELECT DISTINCT datum, kenteken FROM ritten WHERE datum='".$datum."' AND kenteken='".$kenteken."'") or die(mysql_error());

$a1 = $_POST['a1'];
$b1 = $_POST['b1'];
$c1 = $_POST['c1'];
$d1 = $_POST['d1'];
$a = $_POST['a'];
$b = $_POST['b'];
$c = $_POST['c'];
$d = $_POST['d'];
$select = ($b1=="") ? "$a1" : "$a1, $b1" ;
$where2 = ($b1=="") ? "" : "AND ".$b1." = '".$b."' ";
 
$query1 = ("SELECT DISTINCT kenteken FROM ritten WHERE kenteken = 'BJ-BX-42'");
$sql =mysql_query($query1) or die(mysql_error());
while($query2 = mysql_fetch_array($sql)) {
    print '<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" width="780">
             <tr class="titeldatumbalk">
               <td colspan="8">Zoekresultaten</td>
             </tr>
             <tr class="titelkolombalk">
               <td width="9%">Urgentie</td>
               <td width="25%">Bedrijfsnaam</td>
               <td width="22%">Adres</td>
               <td width="9%">Type</td>
               <td width="8%">Ordernr</td>
               <td width="13%">Chauffeur</td>
               <td width="8%">Afgehandeld</td>
               <td width="6%"></td>
             </tr>'
;
             $query3 = ("SELECT * FROM ritten WHERE ".$a1." = '".$a."' $where2");
$sql2 =mysql_query($query3) or die(mysql_error());
                  $aKleuren = array(
                  "Hoog" => "#FF0000",
                 "Normaal" => "#FF9900",
                  "Laag" => "#00CC00");
                 $aAfg = array(
                  "Ja" => "Ja",
                 "Nee" => "Nee",
                  "Annu" => "Geannuleerd");
             while($query4 = mysql_fetch_array($sql2)) {
                 $kleur = (isset($aKleuren[$query4['urgentie']])) ? $aKleuren[$query4['urgentie']] :

'#FF9900' ;
                 $opm = ($query4['opmerking']=="") ? '' : '<img src="img/info.gif" border="0"

alt="'
.$query4['opmerking'].'">' ;
                 $afgt = (isset($aAfg[$query4['afgehandeld']])) ? $aAfg[$query4['afgehandeld']] : 'Onbekend'

;
                 print'
                 <tr class="tekst">
                   <td><font color="'
.$kleur.'"><strong>'.$query4['urgentie'].'</strong></font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['bestemming'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['adres'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['type'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['ordernr'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['chauffeur'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$afgt.'</font></td>
                   <td><font color="#000000"><div align="right">'
.$opm.'&nbsp;<a

href="wijzigen.php?key='
.$query4['id'].'"><img src="img/kl_wijzigen.gif" border="0" alt="Rit Wijzigen"></a></div></font></td>
                 </tr>'
;
            }

            print '
           </table><br>'
;
    } }

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Zweers
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:02:32
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

08/06/2007 12:54:00
Quote Anchor link
Zet even alles tussen / je zou met Ajax aan de slag moeten. Op het moment dus als je iets hebt geselecteerd moet hij op basis van het gekozen merk alle auto's van dat merk bijv opzoeken in de 3e lijst?
 
Bart Zweers

Bart Zweers

08/06/2007 12:57:00
Quote Anchor link
Yep, dat is het idee. Hij moet het dan natuurlijk wel combineren met de andere 1-2 filter(s).
 
Bart Zweers

Bart Zweers

11/06/2007 15:34:00
Quote Anchor link
*Bump*

Ok ik heb het voor elkaar gekregen. Nu is er alleen iets wat mij dwars zit.
In dropdownmenu 'a' (de eerste), wil ik nou ook de auto's hebben, en wanneer je daarop klikt, hoef je niets in het invoerveld in te vullen. Zover lukt mij dit nog steeds niet, want nu moet je een willekeurige auto aanklikken, en dan het id nummer in het invoerveld invoeren. Weet iemand hoe ik dit op kan lossen? Bij voorbaat dank.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
<html>
<head>
<title>Rittenlijst</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"></head>

<?php error_reporting(0); ?>
<?php include ("style.css") ?>
<?php include ("connectie.php") ?>
<body topmargin="0">
<form action="zoeken.php" method="post">
  <table background="img/top.jpg" align="center" width="780" height="60" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"

bgcolor="#FFFFFF">
    <tr>
    <td align="left"><a href="index2.php?afg=Nee"><img src="img/Terug.gif" alt="Terug naar het Overzicht" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="toevoegen.php"><img src="img/Nieuw.gif" alt="Rit Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>
      &nbsp;<a href="/vernieuwen"><img src="img/Refresh.gif" onClick="self.location.reload();" alt="Vernieuwen" border="0"

align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a href="printen.php"><img src="img/printen.gif" alt="Overzicht Afdrukken" width="39"

height="40" border="0" align="absmiddle"></a>
    </td>
      <td align="right"><a href="kenteken.php"><img src="img/Kenteken.gif" alt="Auto, Chauffeur of Invoerder Toevoegen"

border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;
        <a href="zoeken.php"><img src="img/Zoeken.gif" alt="Zoeken" border="0" align="absmiddle"></a>&nbsp;&nbsp;<a

href="help.php"><img src="img/Help.gif" alt="Help" border="0" align="absmiddle"></a></td>
    </tr>
  </table>
  <table align="center" width="780" border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" bgcolor="#FFFFFF">
    <tr class="titeldatumbalk">
      <td colspan="4"><strong>Zoekfilters</strong></tr>
    <tr>
      <td width="25%" class="titelkolombalk"> <p align="center">
          <select name="a1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor opties...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="1">Trekker en Oplegger</option>
            <option value="2">Bakwagen</option>
            <option value="3">Iveco</option>
            <option value="4">Bus Transport</option>
            <option value="5">Ford Mondeo</option>
            <option value="13">Aanhanger</option>
            <option value="16">Svetruck 13.6ton</option>
          </select>
          <br>
          <input name="a" type="text" id="a" size="20" maxlength="50">
          <br>
          <br>
          <input type="Submit" name="Action" value="Zoek">
        </p></td>
      <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="b1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor opties...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="ordernr">Ordernummer</option>
            <option value="datum">Datum</option>
            <option value="bestemming">Klant</option>
          </select>
          <br>
          <input name="b" type="text" id="b" size="20" maxlength="50">
        </div></td>
        <td width="25%" align="center" valign="top" class="titelkolombalk">
        <div align="center">
          <select name="c1">
            <option value="" selected disabled>Klik voor auto's...</option>
            <option value="" disabled> </option>
            <option value="1">Trekker en Oplegger</option>
            <option value="2">Bakwagen</option>
            <option value="3">Iveco</option>
            <option value="4">Bus Transport</option>
            <option value="5">Ford Mondeo</option>
            <option value="13">Aanhanger</option>
            <option value="svetruck136ton">Svetruck 13.6ton</option>
          </select>
        </div></td>
    </tr>
  </table>
</form>
<?php include ("style.css");

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){


$connectie = mysql_connect(HOST, USER, PASS);
mysql_select_db(DB);

$datum = $_POST['datum'];
$kenteken = $_POST['kenteken'];

$query1 = mysql_query("SELECT DISTINCT datum, kenteken FROM ritten WHERE datum='".$datum."' AND kenteken='".$kenteken."'") or die(mysql_error());

$a1 = $_POST['a1'];
$b1 = $_POST['b1'];
$c1 = $_POST['c1'];
$d1 = $_POST['d1'];
$a = $_POST['a'];
$b = $_POST['b'];
$c = $_POST['c'];
$d = $_POST['d'];
$select = ($b1=="") ? "$a1" : "$a1, $b1, $c1" ;
$where2 = ($b1=="") ? "" : "AND ".$b1.", ".$c1." = '".$b."', '".$c."' ";

 
$query1 = ("SELECT DISTINCT kenteken FROM ritten WHERE kenteken = 'BJ-BX-42'");
$sql =mysql_query($query1) or die(mysql_error());
while($query2 = mysql_fetch_array($sql)) {
    print '<table align="center" border="0" cellspacing="0" cellpadding="4" width="780">
             <tr class="titeldatumbalk">
               <td colspan="8">Zoekresultaten</td>
             </tr>
             <tr class="titelkolombalk">
               <td width="9%">Urgentie</td>
               <td width="25%">Bedrijfsnaam</td>
               <td width="22%">Adres</td>
               <td width="9%">Type</td>
               <td width="8%">Ordernr</td>
               <td width="13%">Chauffeur</td>
               <td width="8%">Afgehandeld</td>
               <td width="6%"></td>
             </tr>'
;
             $query3 = ("SELECT * FROM ritten WHERE ".$a1." = '".$a."' $where2");
$sql2 =mysql_query($query3) or die(mysql_error());
                  $aKleuren = array(
                  "Hoog" => "#FF0000",
                 "Normaal" => "#FF9900",
                  "Laag" => "#00CC00");
                 $aAfg = array(
                  "Ja" => "Ja",
                 "Nee" => "Nee",
                  "Annu" => "Geannuleerd");
             while($query4 = mysql_fetch_array($sql2)) {
                 $kleur = (isset($aKleuren[$query4['urgentie']])) ? $aKleuren[$query4['urgentie']] :

'#FF9900' ;
                 $opm = ($query4['opmerking']=="") ? '' : '<img src="img/info.gif" border="0"

alt="'
.$query4['opmerking'].'">' ;
                 $afgt = (isset($aAfg[$query4['afgehandeld']])) ? $aAfg[$query4['afgehandeld']] : 'Onbekend'

;
                 print'
                 <tr class="tekst">
                   <td><font color="'
.$kleur.'"><strong>'.$query4['urgentie'].'</strong></font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['bestemming'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['adres'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['type'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['ordernr'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$query4['chauffeur'].'</font></td>
                   <td><font color="#000000">'
.$afgt.'</font></td>
                   <td><font color="#000000"><div align="right">'
.$opm.'&nbsp;<a

href="wijzigen.php?key='
.$query4['id'].'"><img src="img/kl_wijzigen.gif" border="0" alt="Rit Wijzigen"></a></div></font></td>
                 </tr>'
;
            }

            print '
           </table><br>'
;
    } }

?>


</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart Zweers
 
Bart Zweers

Bart Zweers

15/06/2007 10:02:00
Quote Anchor link
Zou iemand mij aub. kunnen helpen? Ik ben er nou al een paar dagen mee aan het kloten en het lukt maar niet. Zie ik nou iets over het hoofd of ben ik nou een achterlijke idioot (ws. het laatste)?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.