Dubbele nicknames

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

20/05/2009 20:44:00
Quote Anchor link
Vandaag kwam ik hier achter, na het lezen van de reacties op een script. Misschien dat het al bekend was, maar ik weet het nu pas.
Blijkbaar is het mogelijk dezelfde nickname te hebben, aangezien er nu ineens twee Mathijs'en zijn (ik en deze) en dat geeft denk ik nogal verwarring.
Lijkt me niet echt de bedoeling?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 00:31:33
 
Mar cel

Mar cel

20/05/2009 20:48:00
Quote Anchor link
Ja had ik inderdaad tijdje geleden ook. Wat ook zo rot is dat wanneer ik inlog hier in de browser Google Chrome, en als ik dan afsluit en weer terug kom, dan staat er dat m'n cookies niet kloppen en moet ik weer opnieuw inloggen:(
 
W W

W W

20/05/2009 20:56:00
Quote Anchor link
Je inlog naam die je gebruikt bij het inloggen is niet hetzelfde als je nickname. Zie het probleem niet
 
Aaa Trump

aaa Trump

20/05/2009 20:58:00
Quote Anchor link
Weer een puntje voor de *kuch* volgende phphulp.
 
Ivo K

Ivo K

20/05/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 20.05.2009 20:56:
Je inlog naam die je gebruikt bij het inloggen is niet hetzelfde als je nickname. Zie het probleem niet

Het zorgt voor verwarring als een ander Pepijn nou precies de tegenovergestelde dingen gaat posten dan jij doet of niet ? zeker als je geen avatar hebt
 
W W

W W

20/05/2009 22:17:00
Quote Anchor link
Verander dan lekker je naam?
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

20/05/2009 22:26:00
Quote Anchor link
LOL Pepijn nu word het helemaal grappig: Omdat iemand anders je naam pakt moet je hem zelf maar aanpassen? Grapjas lol...
 
W W

W W

20/05/2009 22:45:00
Quote Anchor link
ToySoldier schreef op 20.05.2009 22:26:
LOL Pepijn nu word het helemaal grappig: Omdat iemand anders je naam pakt moet je hem zelf maar aanpassen? Grapjas lol...


De mensen hier die klagen, ergeren zich eraan. Doe mij en ik denk andere dan een plezier en verander je nickname zodat jij er niet meer aan ergert. Waardoor wij geen gezeur hebben.
 
Jelmer -

Jelmer -

20/05/2009 23:01:00
Quote Anchor link
Er zijn toch manieren genoeg om jezelf te onderscheiden, en om iemand te identificeren? Postcount, onderschrift, profielpagina, plaatje, desnoods wat in de link staat als je er echt niet meer uitkomt.

Ik vind het eigenlijk nogal een voordeel ten opzichte van andere fora. Nu kan ik zelf mijn favoriete naam gebruiken, ook al is er iemand een jaar voor mij geregistreerd met die naam maar komt hij nooit meer op de site. Bij mij heeft het al die tijd nog geen verwarring opgeleverd, maar ik vind het wel leuk dat je hierdoor gewoon je eigen naam kan gebruiken, en vooral dat mensen daardoor hun eigen naam gaan gebruiken.
 

21/05/2009 08:29:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 20.05.2009 23:01:
Er zijn toch manieren genoeg om jezelf te onderscheiden, en om iemand te identificeren? Postcount, onderschrift, profielpagina, plaatje, desnoods wat in de link staat als je er echt niet meer uitkomt.

Dat klopt inderdaad, maar doet iedereen dat? Straks gaat Mathijs nr. 2 allerlei rare dingen posten en wordt ik met de nek aangekeken :|

@Niborx: jij hebt die hoop nog? Die heb ik al maar laten varen.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

21/05/2009 10:56:00
Quote Anchor link
Heb je geen enkel ander leven als op de computer ofzo?
In de "echte" wereld zijn er ook duizenden mensen met de naam jan.
Wil je toch een unieke naam hebben, verander hem dan maar bij de gemeente.
Ik zie echt jou probleem niet, of ben ik nou gewoon zo stom, dat er eigenlijk helemaal geen mensen zijn met dezelfde naam?
 
Winston Smith

Winston Smith

21/05/2009 11:42:00
Quote Anchor link
Hmm dat doet me denken aan een geintje wat een flinke tijd geleden al is uitgehaald door een aantal leden hier. Die hadden hun naam en avatar veranderd naar die van een bepaald lid van phphulp (ik noem geen namen) en toen was het toch wel verwarrend. :)

Ik zie het probleem ook niet echt, onderschrift en avatar (en soms postcount) bepaalt meer dan alleen de naam.

@nico: in de "echte" wereld heb je ook een gezicht, wat je onderscheid van de rest.
 
Aaa Trump

aaa Trump

21/05/2009 12:01:00
Quote Anchor link
@Mathijs

Ooit crashed dit hele gedoe, zonder backups. Dan moeten ze wel over! :P
 
Steff   an

Steff an

21/05/2009 13:14:00
Quote Anchor link
@Kasper, waarom geen namen noemen?

Een flinke tijd is trouwens 2 jaar geleden .. de pm die ik daarover heb is van 23.06.2007.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Steff an
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

21/05/2009 13:36:00
Quote Anchor link
Als je denkt dat hij je gaat proberen te nekken, neem zelf dan een andere nickname? Zie het probleem niet.
 
Aaa Trump

aaa Trump

21/05/2009 14:57:00
Quote Anchor link
Lekker boeiend welke nickname je hebt, als je ergens anders registreert en Bas,Piet en Klaas zijn al geregisteerd ga je toch ook geen mails rondsturen?
 

21/05/2009 17:02:00
Quote Anchor link
Heren (en dames?) het was niet mijn bedoeling om er zo'n enorm punt van te maken. Het viel mij alleen op en ik vond (en vindt) het raar. Verder hoeft men hier dan ook niet gelijk zo heftig te reageren (ik noem geen namen, nico ;) )
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

21/05/2009 17:08:00
Quote Anchor link
SOCL,
Ik vind het alleen vreemd, dat bijna iedereen, inclusief vele mensen in de ICT wereld, het nogsteeds vreemd vinden dat de virtuele wereld steeds meer gaat lijken op de echte wereld.
Overigens heb je in het echte leven ook niet altijd een gezicht, zoiets noem je telefoon =þ.
Voor de rest was het waarschijnlijk niet zo bedoeld als dat jij het hebt gelezen.
Het grote nadeel van het web,
Je kan teksten heel negatief lezen of opvatten, terwijl ze totaal niet zo zijn bedoeld.
Misschien dat er een ooit, (binnen nu en 3 á 4 jaar) nog iets komt waardoor dat wel mogelijk is.
 

21/05/2009 17:10:00
Quote Anchor link
Quote:
Heb je geen enkel ander leven als op de computer ofzo?

Kwam op mij aardig agressief over. Als je het niet zo bedoeld hebt als dat ik het opvatte, mijn excuses.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

21/05/2009 17:32:00
Quote Anchor link
Sarcasme =þ
 
Mar cel

Mar cel

21/05/2009 19:38:00
Quote Anchor link
nico schreef op 21.05.2009 17:08:
SOCL,
Het grote nadeel van het web,
Je kan teksten heel negatief lezen of opvatten, terwijl ze totaal niet zo zijn bedoeld.
Misschien dat er een ooit, (binnen nu en 3 á 4 jaar) nog iets komt waardoor dat wel mogelijk is.


Daarvoor zijn de emoticons uitgevonden!:)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mar cel
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.