DVD beheerscript RedCrew

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »
Edwin

Edwin

22/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Heey iedereen,

ik heb het script van RedCrew (die van de dvd beheerscript) meegenomen van hier en heb hem op mijn eigen website laten draaien en er wat dingetjes aan veranderd naar eigen wensen.
Alles werkt eigenlijk, alleen als ik een dvd heb toegevoegd pakt hij de tijdsduur niet en het jaartal niet. (er komt gewoon te staan jaartal 0000 en tijdsduur 0 minuten) Ook in de mysql database staat 0000. Ik heb aan die pagina nog niks veranderd, dus vraag ik me af wat er mis mee is.
Ik heb zelf al gekeken maar kom er niet uit waarom hij dit fout doet...

Hieronder het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
<?php
        if ( isset ($_GET['p']) && $_GET['p'] == 'adddvdsql' ) {

    $foto = mysql_real_escape_string($_POST['foto']);
    $vandaag = getdate();
    $jaartal = $vandaag['year']+1;
    $good = true;
    $tnaam = trim($_POST['naam']);
    $timdb_did = trim($_POST['imdb_did']);
    $tfoto = trim($_POST['foto']);
//    $tgenre_id = trim($_POST['genre_id']);
    $treg = trim($_POST['regisseur_id']);
    
    if ( empty($tnaam) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een naam invullen voor de DVD !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($timdb_did) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet het IMDB id van deze film opgeven !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($_POST['genre_id'] ) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet minstens 1 genre kiezen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( ($_FILES['afbeelding']['size'] == 0) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( ( empty($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( file_exists( '../images/'.$foto.'.jpg' ) ) {
        $good = false;
        echo 'De gekozen bestandsnaam bestaat al!<br />Wijzig deze nieuwe bestandsnaam.<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($tfoto) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een naam invullen voor de afbeelding !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( strlen(trim($_POST['omschrijving'])) < 5 ) {
        $good = false;
        echo 'Uw bericht moet minstens vijf karakters bevatten'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['regisseur_id'] == 1 ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een Regisseur kiezen of eerst toevoegen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($treg) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet eerst een regisseur toevoegen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['speelduur'] == 30 ) {
        $good = false;
        echo 'Gelieve de speelduur te selecteren. !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
        echo 'Als deze toevallig 30 minuten is, gelieve dan 31 te selecteren.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['jaar'] == $jaartal ) {
        $good = false;
        echo 'De films kunnen nog niet in de toekomst gemaakt worden !<br />Gelieve het juiste jaartal in te vullen.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    
    if ( $good == false ) {
        goback(); // Deze zorgt voor de regel waarbij de mensen via javascript 1 regel kunnen teruggaan.
        } else {
        
        if ( $_FILES['afbeelding']['size'] > 0 ) {
            $moved = @move_uploaded_file( $_FILES['afbeelding']['tmp_name'], '../images/'.$foto.'.jpg' );

            if (  $moved ) {
                if (isset ($_POST['naam'])) {
                    $naam = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
                    }

                if (isset ($_POST['foto'])) {
                    $foto = mysql_real_escape_string($_POST['foto']);
                    }

                if (isset ($_POST['omschrijving'])) {
                    $omschrijving = mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving']);
                    }

                if (isset ($_POST['regisseur_id'])) {
                    $regisseur_id = mysql_real_escape_string($_POST['regisseur_id']);
                    }

                if (isset ($_POST['speelduur'])) {
                    $speelduur = mysql_real_escape_string($_POST['speelduur']);
                    }

                if (isset ($_POST['jaar'])) {
                    $jaar = mysql_real_escape_string($_POST['jaar']);
                    }

                if (isset ($_POST['imdb_did'])) {
                    $imdb_did = mysql_real_escape_string($_POST['imdb_did']);
                    }

                if (isset ($_POST['mediadis_did'])) {
                    $mediadis_did = mysql_real_escape_string($_POST['mediadis_did']);
                    }


                $sql = "INSERT INTO dvd";
                $sql .= " ( naam, foto, omschrijving, regisseur_id, speelduur, jaar, imdb_did, mediadis_did )";
                $sql .= " VALUES";
                $sql .= " ( '".$naam."', '".$foto."', '".$omschrijving."', '".$regisseur_id."', '".$speelduur."', '".$jaar."', '".$imdb_did."', '".$mediadis_did."' );";
                $result = mysql_query( $sql );
?>

Het volledige script van RedCrew kun je vinden via volgende link:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/827/

Alvast bedankt!

Quote:
Php-tags toegevoegd (voor de kleurtjes)

SanThe.


Edwin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Edwin
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:11:47
 
Simon

simon

22/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
en over welke regel gaat het?:P heb geen zin om 600 regels door te kijken....
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Denk je nou echt dat ik 612 regels code ga doorlezen?
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 16:58:00
Quote Anchor link
ik heb nu aleen het gedeelte erin gezet wat te maken heeft met het toevoegen (zijn nog 100 regels...)
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat de speelduur een veld van het type integer oid is en geen string? Je plaatst er namelijk een string in. Voor het jaar ligt dit eraan wat voor type veld je gekozen (of RedCrew) gekozen heeft.
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 17:03:00
Quote Anchor link
speelduur staat op "smallint(3)" en jaar staat op "year(4)"
en dat moet beide zo blijve tog?
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 17:06:00
Quote Anchor link
dit stukje is mss ook wel handig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
    echo '<label for="speelduur" class="align_text">Speelduur :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<select name="speelduur">'.PHP_EOL;
    for($i = 30; $i <= 500; $i++) {
        echo '<option value="'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '">'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '</option>'.PHP_EOL;
    }
    echo '</select>&nbsp;minuten'.PHP_EOL;
    echo '</p><p>'.PHP_EOL;
    
    echo '<label for="jaar" class="align_text">Jaartal :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<select name="jaar">'.PHP_EOL;
    $vandaag = getdate();
    $jaartal = $vandaag['year']+1;
    for($i = $jaartal; $i >= 1930; $i--) {
        echo '<option value="'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '">'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '</option>'.PHP_EOL;
    }
    echo '</select>'.PHP_EOL;
    echo '</p><p>'.PHP_EOL;


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Edwin
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Hier blijkt weer een minpunt van MySQL want je wilt een verkeerde type waarde in een veld plaatsen. Hij (MySQL) vindt dit goed en voert de bewerking uit. Eigenlijk zou je SQL query keihard afgewezen moeten worden door MySQL omdat de types in je SQL gewoonweg incorrect zijn.

Edit: tip = echo je query eens!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.