DVD beheerscript RedCrew

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »
Edwin

Edwin

22/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Heey iedereen,

ik heb het script van RedCrew (die van de dvd beheerscript) meegenomen van hier en heb hem op mijn eigen website laten draaien en er wat dingetjes aan veranderd naar eigen wensen.
Alles werkt eigenlijk, alleen als ik een dvd heb toegevoegd pakt hij de tijdsduur niet en het jaartal niet. (er komt gewoon te staan jaartal 0000 en tijdsduur 0 minuten) Ook in de mysql database staat 0000. Ik heb aan die pagina nog niks veranderd, dus vraag ik me af wat er mis mee is.
Ik heb zelf al gekeken maar kom er niet uit waarom hij dit fout doet...

Hieronder het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
<?php
        if ( isset ($_GET['p']) && $_GET['p'] == 'adddvdsql' ) {

    $foto = mysql_real_escape_string($_POST['foto']);
    $vandaag = getdate();
    $jaartal = $vandaag['year']+1;
    $good = true;
    $tnaam = trim($_POST['naam']);
    $timdb_did = trim($_POST['imdb_did']);
    $tfoto = trim($_POST['foto']);
//    $tgenre_id = trim($_POST['genre_id']);
    $treg = trim($_POST['regisseur_id']);
    
    if ( empty($tnaam) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een naam invullen voor de DVD !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($timdb_did) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet het IMDB id van deze film opgeven !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($_POST['genre_id'] ) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet minstens 1 genre kiezen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( ($_FILES['afbeelding']['size'] == 0) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( ( empty($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( file_exists( '../images/'.$foto.'.jpg' ) ) {
        $good = false;
        echo 'De gekozen bestandsnaam bestaat al!<br />Wijzig deze nieuwe bestandsnaam.<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($tfoto) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een naam invullen voor de afbeelding !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( strlen(trim($_POST['omschrijving'])) < 5 ) {
        $good = false;
        echo 'Uw bericht moet minstens vijf karakters bevatten'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['regisseur_id'] == 1 ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een Regisseur kiezen of eerst toevoegen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($treg) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet eerst een regisseur toevoegen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['speelduur'] == 30 ) {
        $good = false;
        echo 'Gelieve de speelduur te selecteren. !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
        echo 'Als deze toevallig 30 minuten is, gelieve dan 31 te selecteren.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['jaar'] == $jaartal ) {
        $good = false;
        echo 'De films kunnen nog niet in de toekomst gemaakt worden !<br />Gelieve het juiste jaartal in te vullen.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    
    if ( $good == false ) {
        goback(); // Deze zorgt voor de regel waarbij de mensen via javascript 1 regel kunnen teruggaan.
        } else {
        
        if ( $_FILES['afbeelding']['size'] > 0 ) {
            $moved = @move_uploaded_file( $_FILES['afbeelding']['tmp_name'], '../images/'.$foto.'.jpg' );

            if (  $moved ) {
                if (isset ($_POST['naam'])) {
                    $naam = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
                    }

                if (isset ($_POST['foto'])) {
                    $foto = mysql_real_escape_string($_POST['foto']);
                    }

                if (isset ($_POST['omschrijving'])) {
                    $omschrijving = mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving']);
                    }

                if (isset ($_POST['regisseur_id'])) {
                    $regisseur_id = mysql_real_escape_string($_POST['regisseur_id']);
                    }

                if (isset ($_POST['speelduur'])) {
                    $speelduur = mysql_real_escape_string($_POST['speelduur']);
                    }

                if (isset ($_POST['jaar'])) {
                    $jaar = mysql_real_escape_string($_POST['jaar']);
                    }

                if (isset ($_POST['imdb_did'])) {
                    $imdb_did = mysql_real_escape_string($_POST['imdb_did']);
                    }

                if (isset ($_POST['mediadis_did'])) {
                    $mediadis_did = mysql_real_escape_string($_POST['mediadis_did']);
                    }


                $sql = "INSERT INTO dvd";
                $sql .= " ( naam, foto, omschrijving, regisseur_id, speelduur, jaar, imdb_did, mediadis_did )";
                $sql .= " VALUES";
                $sql .= " ( '".$naam."', '".$foto."', '".$omschrijving."', '".$regisseur_id."', '".$speelduur."', '".$jaar."', '".$imdb_did."', '".$mediadis_did."' );";
                $result = mysql_query( $sql );
?>

Het volledige script van RedCrew kun je vinden via volgende link:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/827/

Alvast bedankt!

Quote:
Php-tags toegevoegd (voor de kleurtjes)

SanThe.


Edwin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Edwin
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:06:29
 
Simon

simon

22/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
en over welke regel gaat het?:P heb geen zin om 600 regels door te kijken....
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Denk je nou echt dat ik 612 regels code ga doorlezen?
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 16:58:00
Quote Anchor link
ik heb nu aleen het gedeelte erin gezet wat te maken heeft met het toevoegen (zijn nog 100 regels...)
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat de speelduur een veld van het type integer oid is en geen string? Je plaatst er namelijk een string in. Voor het jaar ligt dit eraan wat voor type veld je gekozen (of RedCrew) gekozen heeft.
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 17:03:00
Quote Anchor link
speelduur staat op "smallint(3)" en jaar staat op "year(4)"
en dat moet beide zo blijve tog?
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 17:06:00
Quote Anchor link
dit stukje is mss ook wel handig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
    echo '<label for="speelduur" class="align_text">Speelduur :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<select name="speelduur">'.PHP_EOL;
    for($i = 30; $i <= 500; $i++) {
        echo '<option value="'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '">'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '</option>'.PHP_EOL;
    }
    echo '</select>&nbsp;minuten'.PHP_EOL;
    echo '</p><p>'.PHP_EOL;
    
    echo '<label for="jaar" class="align_text">Jaartal :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<select name="jaar">'.PHP_EOL;
    $vandaag = getdate();
    $jaartal = $vandaag['year']+1;
    for($i = $jaartal; $i >= 1930; $i--) {
        echo '<option value="'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '">'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '</option>'.PHP_EOL;
    }
    echo '</select>'.PHP_EOL;
    echo '</p><p>'.PHP_EOL;


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Edwin
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Hier blijkt weer een minpunt van MySQL want je wilt een verkeerde type waarde in een veld plaatsen. Hij (MySQL) vindt dit goed en voert de bewerking uit. Eigenlijk zou je SQL query keihard afgewezen moeten worden door MySQL omdat de types in je SQL gewoonweg incorrect zijn.

Edit: tip = echo je query eens!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.