DVD beheerscript RedCrew

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »
Edwin

Edwin

22/09/2008 16:53:00
Quote Anchor link
Heey iedereen,

ik heb het script van RedCrew (die van de dvd beheerscript) meegenomen van hier en heb hem op mijn eigen website laten draaien en er wat dingetjes aan veranderd naar eigen wensen.
Alles werkt eigenlijk, alleen als ik een dvd heb toegevoegd pakt hij de tijdsduur niet en het jaartal niet. (er komt gewoon te staan jaartal 0000 en tijdsduur 0 minuten) Ook in de mysql database staat 0000. Ik heb aan die pagina nog niks veranderd, dus vraag ik me af wat er mis mee is.
Ik heb zelf al gekeken maar kom er niet uit waarom hij dit fout doet...

Hieronder het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
<?php
        if ( isset ($_GET['p']) && $_GET['p'] == 'adddvdsql' ) {

    $foto = mysql_real_escape_string($_POST['foto']);
    $vandaag = getdate();
    $jaartal = $vandaag['year']+1;
    $good = true;
    $tnaam = trim($_POST['naam']);
    $timdb_did = trim($_POST['imdb_did']);
    $tfoto = trim($_POST['foto']);
//    $tgenre_id = trim($_POST['genre_id']);
    $treg = trim($_POST['regisseur_id']);
    
    if ( empty($tnaam) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een naam invullen voor de DVD !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($timdb_did) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet het IMDB id van deze film opgeven !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($_POST['genre_id'] ) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet minstens 1 genre kiezen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( ($_FILES['afbeelding']['size'] == 0) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( ( empty($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) ) {
        $good = false;
        echo 'Er is geen afbeelding geselecteerd.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( file_exists( '../images/'.$foto.'.jpg' ) ) {
        $good = false;
        echo 'De gekozen bestandsnaam bestaat al!<br />Wijzig deze nieuwe bestandsnaam.<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($tfoto) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een naam invullen voor de afbeelding !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( strlen(trim($_POST['omschrijving'])) < 5 ) {
        $good = false;
        echo 'Uw bericht moet minstens vijf karakters bevatten'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['regisseur_id'] == 1 ) {
        $good = false;
        echo 'U moet een Regisseur kiezen of eerst toevoegen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( empty($treg) ) {
        $good = false;
        echo 'U moet eerst een regisseur toevoegen !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['speelduur'] == 30 ) {
        $good = false;
        echo 'Gelieve de speelduur te selecteren. !'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
        echo 'Als deze toevallig 30 minuten is, gelieve dan 31 te selecteren.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    if ( $_POST['jaar'] == $jaartal ) {
        $good = false;
        echo 'De films kunnen nog niet in de toekomst gemaakt worden !<br />Gelieve het juiste jaartal in te vullen.'.PHP_EOL;
        echo '<br />'.PHP_EOL;
    }

    
    if ( $good == false ) {
        goback(); // Deze zorgt voor de regel waarbij de mensen via javascript 1 regel kunnen teruggaan.
        } else {
        
        if ( $_FILES['afbeelding']['size'] > 0 ) {
            $moved = @move_uploaded_file( $_FILES['afbeelding']['tmp_name'], '../images/'.$foto.'.jpg' );

            if (  $moved ) {
                if (isset ($_POST['naam'])) {
                    $naam = mysql_real_escape_string($_POST['naam']);
                    }

                if (isset ($_POST['foto'])) {
                    $foto = mysql_real_escape_string($_POST['foto']);
                    }

                if (isset ($_POST['omschrijving'])) {
                    $omschrijving = mysql_real_escape_string($_POST['omschrijving']);
                    }

                if (isset ($_POST['regisseur_id'])) {
                    $regisseur_id = mysql_real_escape_string($_POST['regisseur_id']);
                    }

                if (isset ($_POST['speelduur'])) {
                    $speelduur = mysql_real_escape_string($_POST['speelduur']);
                    }

                if (isset ($_POST['jaar'])) {
                    $jaar = mysql_real_escape_string($_POST['jaar']);
                    }

                if (isset ($_POST['imdb_did'])) {
                    $imdb_did = mysql_real_escape_string($_POST['imdb_did']);
                    }

                if (isset ($_POST['mediadis_did'])) {
                    $mediadis_did = mysql_real_escape_string($_POST['mediadis_did']);
                    }


                $sql = "INSERT INTO dvd";
                $sql .= " ( naam, foto, omschrijving, regisseur_id, speelduur, jaar, imdb_did, mediadis_did )";
                $sql .= " VALUES";
                $sql .= " ( '".$naam."', '".$foto."', '".$omschrijving."', '".$regisseur_id."', '".$speelduur."', '".$jaar."', '".$imdb_did."', '".$mediadis_did."' );";
                $result = mysql_query( $sql );
?>

Het volledige script van RedCrew kun je vinden via volgende link:
http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/827/

Alvast bedankt!

Quote:
Php-tags toegevoegd (voor de kleurtjes)

SanThe.


Edwin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Edwin
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:21:53
 
Simon

simon

22/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
en over welke regel gaat het?:P heb geen zin om 600 regels door te kijken....
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 16:55:00
Quote Anchor link
Denk je nou echt dat ik 612 regels code ga doorlezen?
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 16:58:00
Quote Anchor link
ik heb nu aleen het gedeelte erin gezet wat te maken heeft met het toevoegen (zijn nog 100 regels...)
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 17:01:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat de speelduur een veld van het type integer oid is en geen string? Je plaatst er namelijk een string in. Voor het jaar ligt dit eraan wat voor type veld je gekozen (of RedCrew) gekozen heeft.
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 17:03:00
Quote Anchor link
speelduur staat op "smallint(3)" en jaar staat op "year(4)"
en dat moet beide zo blijve tog?
 
Edwin

Edwin

22/09/2008 17:06:00
Quote Anchor link
dit stukje is mss ook wel handig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
    echo '<label for="speelduur" class="align_text">Speelduur :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<select name="speelduur">'.PHP_EOL;
    for($i = 30; $i <= 500; $i++) {
        echo '<option value="'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '">'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '</option>'.PHP_EOL;
    }
    echo '</select>&nbsp;minuten'.PHP_EOL;
    echo '</p><p>'.PHP_EOL;
    
    echo '<label for="jaar" class="align_text">Jaartal :</label>'.PHP_EOL;
    echo '<select name="jaar">'.PHP_EOL;
    $vandaag = getdate();
    $jaartal = $vandaag['year']+1;
    for($i = $jaartal; $i >= 1930; $i--) {
        echo '<option value="'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '">'.PHP_EOL;
        echo $i;
        echo '</option>'.PHP_EOL;
    }
    echo '</select>'.PHP_EOL;
    echo '</p><p>'.PHP_EOL;


Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Edwin
 
Danny K

Danny K

22/09/2008 17:06:00
Quote Anchor link
Hier blijkt weer een minpunt van MySQL want je wilt een verkeerde type waarde in een veld plaatsen. Hij (MySQL) vindt dit goed en voert de bewerking uit. Eigenlijk zou je SQL query keihard afgewezen moeten worden door MySQL omdat de types in je SQL gewoonweg incorrect zijn.

Edit: tip = echo je query eens!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny K
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.