Echo, wanneer header is verzonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

11/11/2011 21:05:02
Quote Anchor link
Leer ook zelf eens googlen. Op jouw manier zal je echt niet veel verder komen. Je vraagt wat en blijft net zo lang zeuren tot iemand het maar weer geeft. Zoeken en zelf proberen zijn de twee beste leermeesters.
Gewijzigd op 11/11/2011 21:06:33 door - SanThe -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 19:37:24
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2011 22:09:30
Quote Anchor link
Grappig...vorige maand was Jerry ook al met sessies bezig. En nu vraagt hij weer hoe ze werken?
 
Jerry php

Jerry php

11/11/2011 23:17:41
Quote Anchor link
Ik vraag niet hoe sessies werken, ik weet namelijk hoe het moet.. maar ik vraag met gewoon af hoe het werkt om van 2 minuten naar 0 te tellen en dat je daarna pas weer iets kan doen, maar echt fatsoenlijke uitleg vind je hier niet!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2011 23:41:12
Quote Anchor link
Een dynamisch tellertje? Verdiep je eens in Javascript.
 
Jerry php

Jerry php

11/11/2011 23:43:07
Quote Anchor link
Ja, maar dan mag je niets doen, als hij klaar is met aftellen mag je weer iets doen, en dan moet je weer 2 minuten wachten! Dat is niet alleen javascript tellertje dus
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2011 23:46:19
Quote Anchor link
een extra check in PHP/mysql bouwen, waarmee je de request van de bezoeker kan blokkeren.
Gewijzigd op 11/11/2011 23:46:37 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/11/2011 23:47:50
Quote Anchor link
Ja, maar dan moet ik nog even eerst iemand vinden die me dat gaat uitleggen? ;) Want hier kan ik natuurlijk niet veel mee..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2011 23:49:20
Quote Anchor link
Weet je al hoe DATETIME en NOW() in MySQL werkt en de nodige vergelijkings-operators?
Gewijzigd op 11/11/2011 23:49:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

11/11/2011 23:50:40
Quote Anchor link
DATETIME en NOW() weet ik niet.. geen idee wat het doet, en al die dingen ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/11/2011 23:53:37
Quote Anchor link
Verdiep je er eens in.

Zoals al eerder gezegd is.... mja... dat ga ik niet meer herhalen. Zie SanThe boven me.

Wat houdt je nou toch steeds tegen om zelf eens wat te proberen? We willen je heus wel helpen, maar als wij kant en klare scripts of volledige uitleg moeten geven, terwijl dat op 234324 andere sites staat? DAN KLOPT ER TOCH IETS NIET?
Gewijzigd op 12/11/2011 00:04:02 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 00:06:29
Quote Anchor link
ja.. ik wil gewoon scripts zien, en uitleg van jullie als je een script plaatst. Ik kan wel gaan zoeken, maar op internet staat nooit precies wat ik nu wil..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 00:07:38
Quote Anchor link
Omdat je dat nog moet leren? Of dacht je dat je die kennis opeens zomaar kreeg?
Probeer zelf nou gewoon eens, je wou toch een maand of wat geleden PHP leren? Probeer de moed er eens in te houden, en probeer eens wat.

Als je echt kant en klare scripts wil, moet je maar een vacature-topic openen. Als je ergens vast loopt, ga eerst even zoeken naar je probleem, en ga dan pas naar het forum toe.

Zelf initiatief en motivatie heet dat.
Gewijzigd op 12/11/2011 00:09:27 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 00:11:04
Quote Anchor link
Geen idee waar ik moet beginnen ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 00:16:30
Quote Anchor link
Niet teveel hooi op je vorm nemen. Je was bezig met PHP, dus verdiep je eens in DATETIME. Zat tutorials die erover gaan, zelf op phptuts.nl.

Zo'n aftellend ding kan later nog wel.
Gewijzigd op 12/11/2011 00:16:50 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 00:17:47
Quote Anchor link
Trouwens nu even iets helemaal anders he.. ik loop nu (al vanaf 10 uur) vast bij dit punt. Ik heb al verschillende dingen geprobeert, maar heel raar, als ik dit echo, krijg ik als output A.

echo $power[$row[$user]['power']];

hij geeft deze errors:

( ! ) Notice: Array to string conversion in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 46
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0005 386152 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Array to string conversion in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 46
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0005 386152 {main}( ) ..\aanvallen.php:0


En dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
<?php
include 'home.php';

include 'config.php';

echo "<div id='aanval'>";

     if(isset($_POST['submit']))
    {

        if(empty($_POST['slachtoffer']))
        {

            echo "U heeft geen slachtoffer ingevoerd.";
        }

        
        else
        {
            include 'config.php';

            $slachtoffer = $_POST['slachtoffer'];

            $user = $_SESSION['username'];

                if($slachtoffer == "admin")
                {

                    echo "U kunt ".$slachtoffer." niet aanvallen.";
                }

                elseif($slachtoffer == $user)
                {

                   echo "Wil je nou serieus zelfmoord plegen?";
                }


                else
                {

                include 'config.php';

                $query = "SELECT *
                          FROM gebruikers
                          WHERE gebruikersnaam IN ('$user', '$slachtoffer')"
;

                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());

                while($row = mysql_fetch_assoc($result))
                {

                    $power[$row['gebruikersnaam']] = array('gebruikersnaam' => $row['gebruikersnaam'],
                                                           'power' => $row['power'],
                                                           'levens' => $row['levens']);
                }



                if($power[$row[$user]['power']] > $power[$row[$slachtoffer]['power']])
                {

                    include 'config.php';

                    $som = ($power[$slachtoffer]['levens']-rand(1,6));

                    $query = "UPDATE gebruikers
                              SET levens='$som'
                              WHERE gebruikersnaam='$slachtoffer'"
;

                    $result = mysql_query($query)
                              or die(mysql_error());

                    if($result)
                    {

                            echo "Je hebt gewonnen!";
                    }
                }

                elseif($power[$row[$user]['power']] < $power[$row[$slachtoffer]['power']])
                {

                    include 'config.php';

                    $som = ($power[$user]['levens']-rand(1,6));

                    $query = "UPDATE gebruikers
                              SET levens='$som'
                              WHERE gebruikersnaam='$user'"
;

                    $result = mysql_query($query)
                              or die(mysql_error());

                    if($result)
                    {

                            echo "U heeft verloren, en er gaan een aantal levens bij je af gegaan!";
                    }
                }
                }
        }
    }


    else
    {
        echo "<form action='aanvallen.php' method='post'>";
        echo "<input type='text' name='slachtoffer'/>";
        echo "<input type='submit' name='submit' value='Zoek slachtoffer'/>";
        echo "</form>";
        echo "</div>";
    }


?>


<style type="text/css">
    
    #aanval
    {
        position: absolute;
        margin-left: 500px;
        margin-top: 90px;
    }
    
</style>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 00:22:11
Quote Anchor link
Dat dat geen errors, maar notices. Had ik al eerder gezegd.

Je roept hem als string aan. En niet als array. PHP maakt er zelf een array van omdat hij je aardig vindt, maar toch meldt hij dat het niet netjes in.

Dus waar is je array() functie?
Gewijzigd op 12/11/2011 00:25:39 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 00:26:46
Quote Anchor link
Weet ik niet, dus ik moet eerst een array daarvan maken? zoals dit:

$data = array();
while($row = mysql_fetch_assoc($result))
{
if(!isset($data[$row['id']]))
{
$data[$row['id']] = array(
'id' => $row['id'],
'naam' => $row['naam']
);
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 00:28:53
Quote Anchor link
juist 'em
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 00:31:47
Quote Anchor link
Maar hoe kan het dan dat ik hier toestraks geen last van had, terwijl ik het toch niet heb verandert?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 00:35:39
Quote Anchor link
Notices stoppen het script niet. En verder kan je ook ervoor kiezen om ze te onderdrukken (wat niet handig is tijdens het ontwikkelen)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.