Echo, wanneer header is verzonden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3

Jerry php

Jerry php

12/11/2011 00:51:27
Quote Anchor link
nu krijg ik weer diezelfde notice.. ik heb dit er van gemaakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
$power = array();
                while($row = mysql_fetch_assoc($result))
                {
                    if(!isset($data[$row['gebruikersnaam']]))
                    {
                        $power[$row['gebruikersnaam']] = array('gebruikersnaam' => $row['gebruikersnaam'],
                                                               'power' => $row['power'],
                                                               'levens' => $row['levens']);
                    }
                }


en hij geeft errors op deze lijnen:

$power[$user]['power'] > $power[$slachtoffer]['power'])

EN

$som = ($power[$slachtoffer]['levens']-rand(1,6));

Ik denk dat ik iets fout doe met het opvragen van die gegevens

[En nee, ik ben niet gelijk naar het forum gegaan, maar eerst zelf gekeken!]
Gewijzigd op 12/11/2011 00:52:34 door Jerry php
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 18:23:28
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 00:57:39
Quote Anchor link
Jerry php op 12/11/2011 00:51:27:
(...)
en hij geeft errors op deze lijnen:

$power[$user]['power'] > $power[$slachtoffer]['power'])

EN

$som = ($power[$slachtoffer]['levens']-rand(1,6));

Ik denk dat ik iets fout doe met het opvragen van die gegevens

Ik mis wat belangrijke informatie...
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 01:04:21
Quote Anchor link
sorry, het zijn notices, maar dit zijn ze ;)

( ! ) Notice: Undefined index: adsfadsf in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 56
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0005 386696 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

( ! ) Notice: Undefined index: adsfadsf in C:\Users\Jeremy\Desktop\php\php\aanvallen.php on line 60
Call Stack
# Time Memory Function Location
1 0.0005 386696 {main}( ) ..\aanvallen.php:0

en die 2 zinnen staan op die 2 lijnen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/11/2011 01:05:13
Quote Anchor link
'adsfadsf' bestaat niet. Maar die notice hadden we al eerder ontleed.

is het niet raadzaam om je vorige topics eens door te nemen, alles wat je vraagt is al aan bod gekomen is je hele reeks topics?
Gewijzigd op 12/11/2011 01:08:24 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

12/11/2011 01:09:13
Quote Anchor link
gefixt

Toevoeging op 12/11/2011 01:41:26:

Ik heb verschillende tutorials gelezen over DATETIME etc, maar ik ben eigenlijk nog niet echt verder hoe ik nou dat kan maken wat ik wil. Ik wil namelijk een teller maken, die van 2 minuten naar 0 telt, en daarna kun je weer iets doen (bijvoorbeeld knop klikken), daarna als je op de knop klikt, moet je weer 2 minuten wachten etc etc.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

12/11/2011 09:59:16
Quote Anchor link
Hoe moeilijk kan dat zijn. Op het moment dat de 2 minuten ingaan, leg je dat vast. Of je dat doet met een cookie, sessie, in een database, javascript, of weet ik veel wat, maakt niet uit. Vervolgens controleer je of het nieuwe tijdstip twee minuten later is.
Tips om dat te doen worden hierboven genoemd en zijn ongetwijfeld ook te vinden via de klantvriendelijke zoekmachine Google.
Ik blijf het idee houden dat je hier je probleem neer zet en dan maar hoopt (= wacht) op een kant en klare oplossing.
Enige wat ik lees is dat het je niet lukt. Zie (bijna) nergens wat je al geprobeerd hebt en waar je dan op vast loopt. Begin, desnoods nogmaals, bij de basis en zoek dan zelf dingen uit. Kom je er niet uit, is er vast wel iemand die je wil helpen.

Op http://www.pfz.nl/forum/topic/6029-error-tijdens-openen-array/ verwijzen ze je ook al naar allerlei tut's ;-)

Toevoeging op 12/11/2011 17:15:24:

Nu op pfz --> twee minuten vraag: http://www.pfz.nl/forum/topic/6030-aftelsysteem/
Gewijzigd op 12/11/2011 10:32:12 door Obelix Idefix
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.