elseif empty

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »
Renzo Massaro

Renzo Massaro

22/07/2010 16:40:53
Anchor link
hallo,

Hier mijn script waarin ik per postcode een mail kan laten sturen. Nu wil ik alleen ergens iets van dat als in een array geen mail staat, dat dan een email gestuurd wordt naar een ander adres, dus ergens zal ik op het eind een else ..blabla moeten toevoegen. Alleen zijn het in totaal in het volledige script 165 verschillende arrays, dus dat kan denk ik dan niet met een else op het eind? Hoe kan ik dat het beste doen? moet ik dan per stukje waar een soort van extra regel toevoegen om dat voor elkaar te krijgen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
<?

//1120-1159 Volendam
        
        $selectie2 = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1120-1159'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email2=array();
        while($row2=mysql_fetch_assoc($selectie2)){
        //echo $row2['emailadressen'], "<br />";
        $email2[]=$row2['emailadressen'];
        }


  

//1160-1179 Zwanenburg

        $selectie3 = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1160-1179'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email3=array();
        while($row3=mysql_fetch_assoc($selectie3)){
        //echo $row3['emailadressen'], "<br />";
        $email3[]=$row3['emailadressen'];
        }



//1180-1199 Amstelveen

        $selectie = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1180-1199'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email4=array();
        while($row4=mysql_fetch_assoc($selectie4)){
        //echo $row4['emailadressen'], "<br />";
        $email4[]=$row4['emailadressen'];
        }






// Amsterdam

        if( ($mynumber>999)  &&  ($mynumber<1120) ){
      
$to= implode( ',', $email );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  

  // Volendam
  } elseif ( ($mynumber>1119)  &&  ($mynumber<1160) ){
  
$to= implode( ',', $email2 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  

  // Zwanenburg
  } elseif ( ($mynumber>1159)  &&  ($mynumber<1180) ){
  
$to= implode( ',', $email3 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  
    
// Amstelveen
  } elseif ( ($mynumber>1179)  &&  ($mynumber<1200) ){
  
$to= implode( ',', $email4 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  


}
else {
  
  }

?>


De laatste else wil ik eigenlijk gebruiken voor als er geen $to gevuld kan worden omdat die leeg is(dus geen adressen bekend zijn) N uworden ze alleen in verschillende array's opgemaakt dus ik denk eigenlijk dat ik per array iets hiermee zal moeten doen? of kan dat ook in een else op hete einde gedaan worden?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 19:48:58
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

02/08/2010 15:05:30
Anchor link
als ik heel eerlijk ben heb ik echt geen idee wat je wilt bereiken...

Dus ik kan je op dit moment niet verder helpen.
Schet je verhaal eens globaal ( wat je dus wilt bereiken )
 

02/08/2010 15:10:17
Anchor link
Zou je variabelen buiten haakjes kunnen doen?
Volgens mij moet dit een heel stuk simpeler kunnen.
Gewijzigd op 02/08/2010 15:11:08 door
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/08/2010 23:11:23
Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/script-met-rand-maar-ergens-een-fout/72012/

oude topic?
zelfde probleem zo te zien... ga dus in dat topic verder.

Toevoeging op 03/08/2010 08:27:02:

slotje dus :)
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.