elseif empty

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »
Renzo Massaro

Renzo Massaro

22/07/2010 16:40:53
Anchor link
hallo,

Hier mijn script waarin ik per postcode een mail kan laten sturen. Nu wil ik alleen ergens iets van dat als in een array geen mail staat, dat dan een email gestuurd wordt naar een ander adres, dus ergens zal ik op het eind een else ..blabla moeten toevoegen. Alleen zijn het in totaal in het volledige script 165 verschillende arrays, dus dat kan denk ik dan niet met een else op het eind? Hoe kan ik dat het beste doen? moet ik dan per stukje waar een soort van extra regel toevoegen om dat voor elkaar te krijgen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
<?

//1120-1159 Volendam
        
        $selectie2 = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1120-1159'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email2=array();
        while($row2=mysql_fetch_assoc($selectie2)){
        //echo $row2['emailadressen'], "<br />";
        $email2[]=$row2['emailadressen'];
        }


  

//1160-1179 Zwanenburg

        $selectie3 = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1160-1179'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email3=array();
        while($row3=mysql_fetch_assoc($selectie3)){
        //echo $row3['emailadressen'], "<br />";
        $email3[]=$row3['emailadressen'];
        }



//1180-1199 Amstelveen

        $selectie = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1180-1199'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email4=array();
        while($row4=mysql_fetch_assoc($selectie4)){
        //echo $row4['emailadressen'], "<br />";
        $email4[]=$row4['emailadressen'];
        }






// Amsterdam

        if( ($mynumber>999)  &&  ($mynumber<1120) ){
      
$to= implode( ',', $email );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  

  // Volendam
  } elseif ( ($mynumber>1119)  &&  ($mynumber<1160) ){
  
$to= implode( ',', $email2 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  

  // Zwanenburg
  } elseif ( ($mynumber>1159)  &&  ($mynumber<1180) ){
  
$to= implode( ',', $email3 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  
    
// Amstelveen
  } elseif ( ($mynumber>1179)  &&  ($mynumber<1200) ){
  
$to= implode( ',', $email4 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  


}
else {
  
  }

?>


De laatste else wil ik eigenlijk gebruiken voor als er geen $to gevuld kan worden omdat die leeg is(dus geen adressen bekend zijn) N uworden ze alleen in verschillende array's opgemaakt dus ik denk eigenlijk dat ik per array iets hiermee zal moeten doen? of kan dat ook in een else op hete einde gedaan worden?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 23:32:05
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

02/08/2010 15:05:30
Anchor link
als ik heel eerlijk ben heb ik echt geen idee wat je wilt bereiken...

Dus ik kan je op dit moment niet verder helpen.
Schet je verhaal eens globaal ( wat je dus wilt bereiken )
 

02/08/2010 15:10:17
Anchor link
Zou je variabelen buiten haakjes kunnen doen?
Volgens mij moet dit een heel stuk simpeler kunnen.
Gewijzigd op 02/08/2010 15:11:08 door
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/08/2010 23:11:23
Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/script-met-rand-maar-ergens-een-fout/72012/

oude topic?
zelfde probleem zo te zien... ga dus in dat topic verder.

Toevoeging op 03/08/2010 08:27:02:

slotje dus :)
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.