elseif empty

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »
Renzo Massaro

Renzo Massaro

22/07/2010 16:40:53
Anchor link
hallo,

Hier mijn script waarin ik per postcode een mail kan laten sturen. Nu wil ik alleen ergens iets van dat als in een array geen mail staat, dat dan een email gestuurd wordt naar een ander adres, dus ergens zal ik op het eind een else ..blabla moeten toevoegen. Alleen zijn het in totaal in het volledige script 165 verschillende arrays, dus dat kan denk ik dan niet met een else op het eind? Hoe kan ik dat het beste doen? moet ik dan per stukje waar een soort van extra regel toevoegen om dat voor elkaar te krijgen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
<?

//1120-1159 Volendam
        
        $selectie2 = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1120-1159'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email2=array();
        while($row2=mysql_fetch_assoc($selectie2)){
        //echo $row2['emailadressen'], "<br />";
        $email2[]=$row2['emailadressen'];
        }


  

//1160-1179 Zwanenburg

        $selectie3 = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1160-1179'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email3=array();
        while($row3=mysql_fetch_assoc($selectie3)){
        //echo $row3['emailadressen'], "<br />";
        $email3[]=$row3['emailadressen'];
        }



//1180-1199 Amstelveen

        $selectie = mysql_query("SELECT content_type_klantenlijst.field_email_value AS emailadressen, content_field_postcodes.field_postcodes_value, content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value
FROM content_type_klantenlijst
INNER JOIN content_field_postcodes ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_postcodes.nid
INNER JOIN content_field_vakgebied_bouw ON content_type_klantenlijst.nid = content_field_vakgebied_bouw.nid
WHERE content_field_vakgebied_bouw.field_vakgebied_bouw_value = 'Aannemers'
AND content_field_postcodes.field_postcodes_value = '1180-1199'
ORDER BY RAND() limit $aantal
"
) ;

  $email4=array();
        while($row4=mysql_fetch_assoc($selectie4)){
        //echo $row4['emailadressen'], "<br />";
        $email4[]=$row4['emailadressen'];
        }






// Amsterdam

        if( ($mynumber>999)  &&  ($mynumber<1120) ){
      
$to= implode( ',', $email );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  

  // Volendam
  } elseif ( ($mynumber>1119)  &&  ($mynumber<1160) ){
  
$to= implode( ',', $email2 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  

  // Zwanenburg
  } elseif ( ($mynumber>1159)  &&  ($mynumber<1180) ){
  
$to= implode( ',', $email3 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  
    
// Amstelveen
  } elseif ( ($mynumber>1179)  &&  ($mynumber<1200) ){
  
$to= implode( ',', $email4 );
$form_values['submitted'][16] = $to;
$form_values['submitted_tree'][16] = $to;
$params['16'] = $to;
  drupal_mail('formulier', 'formulier_mail', $to, '', $params, $from);
  drupal_mail('bevestiging', 'bevestiging_mail', $confirmation, '', $params, $from);  


}
else {
  
  }

?>


De laatste else wil ik eigenlijk gebruiken voor als er geen $to gevuld kan worden omdat die leeg is(dus geen adressen bekend zijn) N uworden ze alleen in verschillende array's opgemaakt dus ik denk eigenlijk dat ik per array iets hiermee zal moeten doen? of kan dat ook in een else op hete einde gedaan worden?
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:08:39
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

02/08/2010 15:05:30
Anchor link
als ik heel eerlijk ben heb ik echt geen idee wat je wilt bereiken...

Dus ik kan je op dit moment niet verder helpen.
Schet je verhaal eens globaal ( wat je dus wilt bereiken )
 

02/08/2010 15:10:17
Anchor link
Zou je variabelen buiten haakjes kunnen doen?
Volgens mij moet dit een heel stuk simpeler kunnen.
Gewijzigd op 02/08/2010 15:11:08 door
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/08/2010 23:11:23
Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/script-met-rand-maar-ergens-een-fout/72012/

oude topic?
zelfde probleem zo te zien... ga dus in dat topic verder.

Toevoeging op 03/08/2010 08:27:02:

slotje dus :)
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.