Elseif

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:25:51
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Graag zou ik aan onderstaande zin toe willen voegen dat hij ook deze code uitvoerd wanneer $sc != "10". Kan iemand mij vertellen hoe ik dit in deze elseif het beste kan verwerken?

Bedankt,
Angela

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8")
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:59:11
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:28:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
else if($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10")
 
Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:33:33
Quote Anchor link
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:12:51
Quote Anchor link
Werkt het niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc == "8") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen,        
 webshop, online bestellen";
}
else if ($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 22:19:05
Quote Anchor link
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if ($p == '1' && $cat == '' && $sc != '8' || $sc == '8') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Bloempotten bloembakken kopen,    
 webshop, online bestellen'
;
}

else if ($p == '1' && $cat == '' && $sc == '8' || $sc == '10') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen';
}

?>


alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 22:28:17
Quote Anchor link
Als je && en || tegelijk gebruikt, gebruik dan altijd haakjes.

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10"))

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
Gewijzigd op 25/09/2010 22:30:47 door - SanThe -
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:31:08
Quote Anchor link
Ik heb nu onderstaande gebruikt, maar helaas werkt het niet zoals ik zou willen...

elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc == "8" || $sc == "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 20:49:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 22:28:17:

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:58:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:04:00
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 22:19:05:
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.
(...)
alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.


Oh jee, de pagina wordt wel een paar milliseconde trager uitgevoerd, boehoe. Het maakt in principe geen merkbaar verschil, of je nu apostrofs, of aanhalingstekens gebruikt...
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:06:17
Quote Anchor link
Wat kan dan het probleem zijn dat hij nog niet werkt...
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 21:18:33
Quote Anchor link
Heb je die van mij nu al geprobeerd?
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:26:21
Quote Anchor link
Ja daar heb ik toch al op gereageerd?

Angela steevens op 27/09/2010 20:58:24:
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:31:52
Quote Anchor link
Deze kloppen, zonder haakjes (en waarom doet iedereen aanhalingstekens / apostrofs om de cijfers heen?):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$p
= 1;
$cat = '';
$sc  = 8;


var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 10;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 11;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
/* levert:
bool(false)
bool(true)
bool(false)
bool(true)
bool(true)
bool(false)
*/

?>
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:47:25
Quote Anchor link
Helaas, ook op deze manier werkt het nog niet...
Hoe kan ik overigens $sc != "" in deze opzet het beste omzetten?

Angela
 

27/09/2010 22:04:43
Quote Anchor link
Misschien moet je dan eens duidelijk vermelden wat je wilt.
Die statements hierboven van mij kloppen gewoon volgens wat jij wilt:
Angela steevens op 25/09/2010 20:33:33:
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

Het kan dus ook nog aan die if van jouw liggen. Zie ook maar de uitkomsten van mijn statements. Loop die effe met de hand na, je zult zien dat ze kloppen.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:07:26
Quote Anchor link
Dit is mijn code nu:

else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc != 8 || $sc != 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc == 8 || $sc == 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

In de titelbalk van onderstaande pagina klopt het wat er getoond wordt:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=1
Maar in deze pagina, zou eigenlijk ook Vase the World toegevoegd moeten worden aan de titelbalk:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=8

Angela
 

27/09/2010 22:08:35
Quote Anchor link
Dit kan niet je gehele code zijn. Er kan geen elseif zijn zonder if.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:17:56
Quote Anchor link
als ik mijn hele code hier moet plakken is de pagina 10x langer.
Hierbij de if en de else onderaan.
if($p == a) {
echo "Algemeen | Je eigen bloempot.nl";
}

else {
echo "Je eigen bloempot | Bestellen van bloempotten online";
}
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 22:25:55
Quote Anchor link
Angela steevens op 27/09/2010 22:17:56:

if($p == a) {


Is die a een constante? Zo nee, dan is het fout.

if($p == 'a')
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:31:13
Quote Anchor link
Net vertelde Karl Karl dat ik alles zonder '' kon schrijven, vandaag.
Wat bedoel je met een constante?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.