Elseif

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:25:51
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Graag zou ik aan onderstaande zin toe willen voegen dat hij ook deze code uitvoerd wanneer $sc != "10". Kan iemand mij vertellen hoe ik dit in deze elseif het beste kan verwerken?

Bedankt,
Angela

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8")
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:19:40
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:28:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
else if($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10")
 
Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:33:33
Quote Anchor link
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:12:51
Quote Anchor link
Werkt het niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc == "8") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen,        
 webshop, online bestellen";
}
else if ($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 22:19:05
Quote Anchor link
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if ($p == '1' && $cat == '' && $sc != '8' || $sc == '8') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Bloempotten bloembakken kopen,    
 webshop, online bestellen'
;
}

else if ($p == '1' && $cat == '' && $sc == '8' || $sc == '10') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen';
}

?>


alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 22:28:17
Quote Anchor link
Als je && en || tegelijk gebruikt, gebruik dan altijd haakjes.

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10"))

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
Gewijzigd op 25/09/2010 22:30:47 door - SanThe -
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:31:08
Quote Anchor link
Ik heb nu onderstaande gebruikt, maar helaas werkt het niet zoals ik zou willen...

elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc == "8" || $sc == "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 20:49:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 22:28:17:

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:58:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:04:00
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 22:19:05:
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.
(...)
alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.


Oh jee, de pagina wordt wel een paar milliseconde trager uitgevoerd, boehoe. Het maakt in principe geen merkbaar verschil, of je nu apostrofs, of aanhalingstekens gebruikt...
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:06:17
Quote Anchor link
Wat kan dan het probleem zijn dat hij nog niet werkt...
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 21:18:33
Quote Anchor link
Heb je die van mij nu al geprobeerd?
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:26:21
Quote Anchor link
Ja daar heb ik toch al op gereageerd?

Angela steevens op 27/09/2010 20:58:24:
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:31:52
Quote Anchor link
Deze kloppen, zonder haakjes (en waarom doet iedereen aanhalingstekens / apostrofs om de cijfers heen?):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$p
= 1;
$cat = '';
$sc  = 8;


var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 10;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 11;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
/* levert:
bool(false)
bool(true)
bool(false)
bool(true)
bool(true)
bool(false)
*/

?>
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:47:25
Quote Anchor link
Helaas, ook op deze manier werkt het nog niet...
Hoe kan ik overigens $sc != "" in deze opzet het beste omzetten?

Angela
 

27/09/2010 22:04:43
Quote Anchor link
Misschien moet je dan eens duidelijk vermelden wat je wilt.
Die statements hierboven van mij kloppen gewoon volgens wat jij wilt:
Angela steevens op 25/09/2010 20:33:33:
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

Het kan dus ook nog aan die if van jouw liggen. Zie ook maar de uitkomsten van mijn statements. Loop die effe met de hand na, je zult zien dat ze kloppen.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:07:26
Quote Anchor link
Dit is mijn code nu:

else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc != 8 || $sc != 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc == 8 || $sc == 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

In de titelbalk van onderstaande pagina klopt het wat er getoond wordt:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=1
Maar in deze pagina, zou eigenlijk ook Vase the World toegevoegd moeten worden aan de titelbalk:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=8

Angela
 

27/09/2010 22:08:35
Quote Anchor link
Dit kan niet je gehele code zijn. Er kan geen elseif zijn zonder if.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:17:56
Quote Anchor link
als ik mijn hele code hier moet plakken is de pagina 10x langer.
Hierbij de if en de else onderaan.
if($p == a) {
echo "Algemeen | Je eigen bloempot.nl";
}

else {
echo "Je eigen bloempot | Bestellen van bloempotten online";
}
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 22:25:55
Quote Anchor link
Angela steevens op 27/09/2010 22:17:56:

if($p == a) {


Is die a een constante? Zo nee, dan is het fout.

if($p == 'a')
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:31:13
Quote Anchor link
Net vertelde Karl Karl dat ik alles zonder '' kon schrijven, vandaag.
Wat bedoel je met een constante?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.