Elseif

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:25:51
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Graag zou ik aan onderstaande zin toe willen voegen dat hij ook deze code uitvoerd wanneer $sc != "10". Kan iemand mij vertellen hoe ik dit in deze elseif het beste kan verwerken?

Bedankt,
Angela

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8")
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 10:49:53
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:28:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
else if($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10")
 
Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:33:33
Quote Anchor link
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:12:51
Quote Anchor link
Werkt het niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc == "8") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen,        
 webshop, online bestellen";
}
else if ($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 22:19:05
Quote Anchor link
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if ($p == '1' && $cat == '' && $sc != '8' || $sc == '8') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Bloempotten bloembakken kopen,    
 webshop, online bestellen'
;
}

else if ($p == '1' && $cat == '' && $sc == '8' || $sc == '10') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen';
}

?>


alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 22:28:17
Quote Anchor link
Als je && en || tegelijk gebruikt, gebruik dan altijd haakjes.

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10"))

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
Gewijzigd op 25/09/2010 22:30:47 door - SanThe -
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:31:08
Quote Anchor link
Ik heb nu onderstaande gebruikt, maar helaas werkt het niet zoals ik zou willen...

elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc == "8" || $sc == "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 20:49:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 22:28:17:

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:58:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:04:00
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 22:19:05:
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.
(...)
alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.


Oh jee, de pagina wordt wel een paar milliseconde trager uitgevoerd, boehoe. Het maakt in principe geen merkbaar verschil, of je nu apostrofs, of aanhalingstekens gebruikt...
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:06:17
Quote Anchor link
Wat kan dan het probleem zijn dat hij nog niet werkt...
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 21:18:33
Quote Anchor link
Heb je die van mij nu al geprobeerd?
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:26:21
Quote Anchor link
Ja daar heb ik toch al op gereageerd?

Angela steevens op 27/09/2010 20:58:24:
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:31:52
Quote Anchor link
Deze kloppen, zonder haakjes (en waarom doet iedereen aanhalingstekens / apostrofs om de cijfers heen?):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$p
= 1;
$cat = '';
$sc  = 8;


var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 10;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 11;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
/* levert:
bool(false)
bool(true)
bool(false)
bool(true)
bool(true)
bool(false)
*/

?>
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:47:25
Quote Anchor link
Helaas, ook op deze manier werkt het nog niet...
Hoe kan ik overigens $sc != "" in deze opzet het beste omzetten?

Angela
 

27/09/2010 22:04:43
Quote Anchor link
Misschien moet je dan eens duidelijk vermelden wat je wilt.
Die statements hierboven van mij kloppen gewoon volgens wat jij wilt:
Angela steevens op 25/09/2010 20:33:33:
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

Het kan dus ook nog aan die if van jouw liggen. Zie ook maar de uitkomsten van mijn statements. Loop die effe met de hand na, je zult zien dat ze kloppen.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:07:26
Quote Anchor link
Dit is mijn code nu:

else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc != 8 || $sc != 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc == 8 || $sc == 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

In de titelbalk van onderstaande pagina klopt het wat er getoond wordt:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=1
Maar in deze pagina, zou eigenlijk ook Vase the World toegevoegd moeten worden aan de titelbalk:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=8

Angela
 

27/09/2010 22:08:35
Quote Anchor link
Dit kan niet je gehele code zijn. Er kan geen elseif zijn zonder if.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:17:56
Quote Anchor link
als ik mijn hele code hier moet plakken is de pagina 10x langer.
Hierbij de if en de else onderaan.
if($p == a) {
echo "Algemeen | Je eigen bloempot.nl";
}

else {
echo "Je eigen bloempot | Bestellen van bloempotten online";
}
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 22:25:55
Quote Anchor link
Angela steevens op 27/09/2010 22:17:56:

if($p == a) {


Is die a een constante? Zo nee, dan is het fout.

if($p == 'a')
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:31:13
Quote Anchor link
Net vertelde Karl Karl dat ik alles zonder '' kon schrijven, vandaag.
Wat bedoel je met een constante?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.