Elseif

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:25:51
Quote Anchor link
Beste forumleden,

Graag zou ik aan onderstaande zin toe willen voegen dat hij ook deze code uitvoerd wanneer $sc != "10". Kan iemand mij vertellen hoe ik dit in deze elseif het beste kan verwerken?

Bedankt,
Angela

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8")
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 07:50:41
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 20:28:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
else if($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10")
 
Angela steevens

angela steevens

25/09/2010 20:33:33
Quote Anchor link
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/09/2010 21:12:51
Quote Anchor link
Werkt het niet gewoon zo?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
if ($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc == "8") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen,        
 webshop, online bestellen";
}
else if ($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
 echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/09/2010 22:19:05
Quote Anchor link
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
if ($p == '1' && $cat == '' && $sc != '8' || $sc == '8') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Bloempotten bloembakken kopen,    
 webshop, online bestellen'
;
}

else if ($p == '1' && $cat == '' && $sc == '8' || $sc == '10') {
 echo 'Bloempotten voor binnen | '.$merk->merk.' Vase the World Bloempotten, vazen,    schalen kopen, webshop, online bestellen';
}

?>


alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/09/2010 22:28:17
Quote Anchor link
Als je && en || tegelijk gebruikt, gebruik dan altijd haakjes.

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10"))

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
Gewijzigd op 25/09/2010 22:30:47 door - SanThe -
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:31:08
Quote Anchor link
Ik heb nu onderstaande gebruikt, maar helaas werkt het niet zoals ik zou willen...

elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" || $sc != "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && ($sc == "8" || $sc == "10")) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 20:49:24
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 25/09/2010 22:28:17:

En om dit functioneel te maken moet ie zo volgens mij

else if($p == "1" && $cat == "" && ($sc != "8" && $sc != "10"))
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 20:58:24
Quote Anchor link
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:04:00
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/09/2010 22:19:05:
En nu nog leren om niet de "" maar de '' te gebruiken als het gaat om strings quoten.
(...)
alles wat tussen de "" wordt gezet wordt geevalueerd bij het parsen, alles wat je tussen de '' wordt niet geevalueerd. Dus hoe meer je strings quote met "" des te meer er onnodig geevalueerd wordt.


Oh jee, de pagina wordt wel een paar milliseconde trager uitgevoerd, boehoe. Het maakt in principe geen merkbaar verschil, of je nu apostrofs, of aanhalingstekens gebruikt...
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:06:17
Quote Anchor link
Wat kan dan het probleem zijn dat hij nog niet werkt...
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 21:18:33
Quote Anchor link
Heb je die van mij nu al geprobeerd?
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:26:21
Quote Anchor link
Ja daar heb ik toch al op gereageerd?

Angela steevens op 27/09/2010 20:58:24:
Ik heb nu de spatie tussen else en if geplaatst, maar helaas werkt hij nog niet.
De && moet volgens mij || zijn. Het is namelijk zo dat sc altijd maar 1 getal kan zijn en wanneer sc 8 of 10 is moet hij de andere titel tonen.

Angela
 

27/09/2010 21:31:52
Quote Anchor link
Deze kloppen, zonder haakjes (en waarom doet iedereen aanhalingstekens / apostrofs om de cijfers heen?):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$p
= 1;
$cat = '';
$sc  = 8;


var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 10;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
$sc = 11;
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc != 8 && $sc != 10);
var_dump($p == 1 && empty($cat) and $sc == 8 || $sc == 10);
/* levert:
bool(false)
bool(true)
bool(false)
bool(true)
bool(true)
bool(false)
*/

?>
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 21:47:25
Quote Anchor link
Helaas, ook op deze manier werkt het nog niet...
Hoe kan ik overigens $sc != "" in deze opzet het beste omzetten?

Angela
 

27/09/2010 22:04:43
Quote Anchor link
Misschien moet je dan eens duidelijk vermelden wat je wilt.
Die statements hierboven van mij kloppen gewoon volgens wat jij wilt:
Angela steevens op 25/09/2010 20:33:33:
Bedankt voor het snelle antwoord.
Helaas werkt het niet zoals ik het verwerkt heb.
Het gaat erom dat hij de titel van de pagina aanpast bij sc == 8 of sc == 10 dan moet er namelijk het merk Vase the World bij komen te staan....

elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc != "8" || $sc != "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} elseif($p == "1" && $cat == "" && $sc == "8" || $sc == "10") {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

Het kan dus ook nog aan die if van jouw liggen. Zie ook maar de uitkomsten van mijn statements. Loop die effe met de hand na, je zult zien dat ze kloppen.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:07:26
Quote Anchor link
Dit is mijn code nu:

else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc != 8 || $sc != 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Bloempotten bloembakken kopen, webshop, online bestellen";
} else if($p == 1 && empty($cat) && ($sc == 8 || $sc == 10)) {
echo "Bloempotten voor binnen | ".$merk->merk." Vase the World Bloempotten, vazen, schalen kopen, webshop, online bestellen";
}

In de titelbalk van onderstaande pagina klopt het wat er getoond wordt:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=1
Maar in deze pagina, zou eigenlijk ook Vase the World toegevoegd moeten worden aan de titelbalk:
http://www.jeeigenbloempot.nl/index.php?p=1&sc=8

Angela
 

27/09/2010 22:08:35
Quote Anchor link
Dit kan niet je gehele code zijn. Er kan geen elseif zijn zonder if.
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:17:56
Quote Anchor link
als ik mijn hele code hier moet plakken is de pagina 10x langer.
Hierbij de if en de else onderaan.
if($p == a) {
echo "Algemeen | Je eigen bloempot.nl";
}

else {
echo "Je eigen bloempot | Bestellen van bloempotten online";
}
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 22:25:55
Quote Anchor link
Angela steevens op 27/09/2010 22:17:56:

if($p == a) {


Is die a een constante? Zo nee, dan is het fout.

if($p == 'a')
 
Angela steevens

angela steevens

27/09/2010 22:31:13
Quote Anchor link
Net vertelde Karl Karl dat ik alles zonder '' kon schrijven, vandaag.
Wat bedoel je met een constante?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.