Email verzenden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

26/09/2016 10:26:14
Quote Anchor link
Hey,

Ik heb in een database een tabel met: "id", "employee" en "email"
zo staat er een naam + bijhorende email in de tabel.

Ik heb een php scriptje die door die tabel heen loopt en alle namen in een list zet als options. Nu zit ik met het volgende: Als je een persoon selecteert uit die lijst en dan op submit drukt, moet er een mailtje verzonden worden naar de geselecteerde persoon (dus naar de e-mail die gekoppeld is aan diegene).

Weet iemand hoe dat moet en/of het überhaupt kan? Ik werk via XAMPP dus alles is lokaal.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:32:47
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2016 10:47:52
Quote Anchor link
Kan je meerdere mensen selecteren in de options-field, of maar een enkele?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

26/09/2016 10:56:13
Quote Anchor link
Hey Midas,

Zoals Arien vraagt, is het inderdaad handig om te weten of je meerdere of enkele gebruikers wilt mailen per keer. Kan je anders ook even wat relevante code laten zien met wat je al geprobeerd hebt en waarom het niet werkte. Daar heb je zelf ook veel aan.
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

26/09/2016 11:06:50
Quote Anchor link
je kan één persoon selecteren, meerdere hoeft ook niet.

dit is het scriptje voor de personen die je kan mailen, gehaald uit de database

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<select id="email" name="email">
<?php

require 'database.php';//Needed for database connection

$query= "SELECT employee FROM email_register ORDER BY employee ASC";
$result= mysqli_query($db_con, $query);

while ($row = mysqli_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)){
$employee=$row["employee"];
    echo "<option>
        $employee
    </option>"
;
}

?>

</select>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/09/2016 11:25:16
Quote Anchor link
Als je je formulier verstuurt, dan heb je in je $_POST['email'] het e-mailadres zitten van diegene.
Dan kan je met de standaard PHP-mailfunctie, PHPmailer of Swiftmailer deze gebruiken om de mail uiteindelijk te versturen.

Is dat een beetje duidelijk, en kom je daar uit?
 
Koen Hollander

Koen Hollander

26/09/2016 11:33:53
Quote Anchor link
Hier vind je nog wel iets waar je wat van kan leren denk ik ;)
http://www.w3schools.com/html/html_forms.asp
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

26/09/2016 11:43:15
Quote Anchor link
Niet echt, het is eigenlijk als volgt:

Er komt een bezoeker, die selecteert met wie hij een afspraak heeft. Als hij dan op verzenden drukt, krijgt de geselecteerde persoon een mailtje met iets van "uw bezoek is aanwezig"

Ben al een beetje aan het prutsen met wat mail scriptjes van het internet, maar bij deze krijg ik een error van: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set()
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

26/09/2016 11:46:16
Quote Anchor link
Op een standaard Windows omgeving gaat inderdaad de mail functie niet werken zoals gewenst. Dan zul je je SMTP gegevens moeten instellen.
 
Ivo P

Ivo P

26/09/2016 11:46:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
require 'database.php';//Needed for database connection
$query = "SELECT employee FROM email_register ORDER BY employee ASC";
if($result = mysqli_query($db_con, $query)) {
   if(mysqli_num_rows($result) > 0 ){
?>

    <select id="email" name="email">
       <?php while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) : ?>
          <option value="<?= htmlspecialchars($row['id'])?>"><?= htmlspecialchars($row['employee'])?></option>
       <?php endwhile ?>

    </select>
<?php
   }
}


?>


Toevoeging op 26/09/2016 11:49:07:

je kunt evt een mail server installeren, of kijken waar mee jouw mailclient op je pc (outlook etc) mailt en die settings overnemen.
Gewijzigd op 26/09/2016 11:47:54 door Ivo P
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

26/09/2016 13:28:55
Quote Anchor link
wat heb je in de toevoeging precies gedaan?
 
Ivo P

Ivo P

26/09/2016 13:35:04
Quote Anchor link
er miste een ) op regel 9

Toevoeging op 26/09/2016 13:48:35:

ik heb trouwens de opzet van het script wat aangepast.
Stel nu dat in jouw opzet een fout optreedt met de query: je zit midden in de opbouw van de <select> en daar kun je geen foutmeldingen meer kwijt.

Liefst doe je zo'n query ook al vooraf, omdat je dan al kunt weten of er überhaupt iets in de <select> gaat komen, of dat de lijst toch leeg gaat zijn.
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

27/09/2016 11:15:54
Quote Anchor link
oke ik heb nu dit voor het verzenden van een email (duurde lang maar dan heb je ook wat)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
require 'phpmailer/PHPMailerAutoload.php';
define('Include',TRUE);

$mail = new PHPMailer;

//$mail->SMTPDebug = 3;                               // Enable verbose debug output

$mail->isSMTP();                                      // Set mailer to use SMTP
$mail->Host = 'smtp-pulse.com';  // Specify main and backup SMTP servers
$mail->SMTPAuth = true;                               // Enable SMTP authentication
$mail->Username = '[email protected]';                 // SMTP username
$mail->Password = 'wachtwoordfake';                           // SMTP password
$mail->SMTPSecure = '';                            // Enable TLS encryption, `ssl` also accepted
$mail->Port = 111;                                    // TCP port to connect to

$mail->setFrom('[email protected] ', 'naam afzender');
$mail->addAddress('[email protected]', 'Naam ontvanger');     // Add a recipient
//$mail->addAddress('[email protected]');               // Name is optional

$mail->addReplyTo('[email protected]', 'Information');
//$mail->addCC('[email protected]');
//$mail->addBCC('[email protected]');

//$mail->addAttachment('/var/tmp/file.tar.gz');         // Add attachments
//$mail->addAttachment('/tmp/image.jpg', 'new.jpg');    // Optional name

$mail->isHTML(true);                                  // Set email format to HTML

$mail->Subject = 'onderwerp';
$mail->Body    = 'Beste, <br/><br/> bla bla bla bla blablabla.';
//$mail->AltBody = 'This is the body in plain text for non-HTML mail clients';

if(!$mail->send()) {
    echo 'Message could not be sent.';
    echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
}
else {
    echo 'Message has been sent';
}

?>


alleen nu moet ik dus van de geselecteerde persoon de email krijgen en die does toevoegen aan bovenstaande script, geen flauw idee hoe dat zou moeten.

hieronder nog een keer het scriptje dat de persoon selecteert. in de database staan: ID, naam en e-mail, dus aan elke naam zit een email vast waar dus de mail naar toe moet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<select id="email" name="email">
<?php
//laat de lijst zien van namen van medewerkers, hier zit ook een e-mail aan gekoppeld.

define('Include',TRUE);
require 'database.php';//Needed for database connection

$query= "SELECT employee FROM email_register ORDER BY employee ASC";
$result= mysqli_query($db_con, $query);

while ($row = mysqli_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)){
$employee=$row["employee"];
    echo "<option>
        $employee
    </option>"
;
}

?>

</select>
 
Ivo P

Ivo P

27/09/2016 11:25:31
Quote Anchor link
laten we uitgaan van een post-request en dat je de option voorziet van een value

Dan plaats je in 38-regelige script vanaf regel 4:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
if($employeeid = filter_input(INPUT_POST, 'email')) {

    $sql = "SELECT email, employee FROM email_register WHERE id = '" . mysqli_real_escape_string($db_con, $employeeid) ."'";
    $result = mysqli_query($db_con, $sql);

    if($row = mysqli_fetch_assoc($result)) {
       $to = $row['email'];
       $tonaam = $row['employee'];
    }

    else {
      // ojee niet gevonden
   }

}

?>



en regel 18 wordt dan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$mail
->addAddress($to, $tonaam);  
?>


Maar je moet wel zorgen dat je selectbox gevuld wordt met zinnige options.

Toevoeging op 27/09/2016 11:27:15:

en ik heb een berg controles eruitgelaten:

check of er wel een post-request was
check of de query lukt
doe iets als er geen gebruiker met dat id bleek te zijn

check of email wel een emailadres lijkt te zijn.

Zo nee: dan geen poging doen om alsnog de email te versturen
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

27/09/2016 11:51:01
Quote Anchor link
thanks, ik heb wel ongeveer een beeld van hoe het nu verder moet. Ga wel weer lekker verder prutsen ;) (met back-ups natuurlijk)

Toevoeging op 27/09/2016 11:54:44:

Vind het zelf nog wel moeilijk, heb 3 periodes PHP gehad en nu dus stage in een bedrijf. Maar naar mijn gevoel nog te weinig les gehad voor dit haha, maar komt wel goed hoop ik
 
Pieter de Gent

Pieter de Gent

27/09/2016 12:34:48
Quote Anchor link
**knip**

Edit:
Spamlink verwijderd!
Gewijzigd op 27/09/2016 12:48:45 door - Ariën -
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

27/09/2016 12:46:24
Quote Anchor link
Oke bedankt. Heb wel Linkedin maar gebruik het niet zo veel haha, misschien dat dit het veranderd. Overigens is het een Belgische groep en woon ik in Nederland, en zijn het specialisten, vereweg van wat ik ben ;)

Toevoeging op 28/09/2016 10:35:00:

Zou dit ook met javascript kunnen? ik heb het nu in een form gezet met als action mail.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<form action="mail.php">
    <select id="email" name="email">
        <?php

        define('Include',TRUE);
        require 'database.php';//Needed for database connection

        $query= "SELECT employee FROM email_register ORDER BY employee ASC";
        $result= mysqli_query($db_con, $query);

        echo "<option value='' disabled selected>Selecteer uw contactpersoon</option>";

        while ($row = mysqli_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)){
        $employee=$row["employee"];
            echo " <option>$employee</option>";
        }

        ?>

    </select>
    <br/></br>
    <button type="submit" name="verzenden">Aanmelden</button>
</form>


Alleen ik kom er niet uit hoe ik dus van de geselecteerde persoon, zijn email en naam krijg en deze in mail.php invoerd op de plek van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$mail->addAddress('[email protected]', 'Naam ontvanger');
 
- SanThe -

- SanThe -

28/09/2016 10:47:13
Quote Anchor link
Als je in option als value het id meegeeft kan je in mail.php alle gegevens van dat id uit de db halen.
 
Ivo P

Ivo P

28/09/2016 10:59:15
Quote Anchor link
zie mijn post van 11:46 van gisteren.

Alleen SELECT employee FROM aanpassen nog naar SELECT id, email, emplyee FROM

Toevoeging op 28/09/2016 11:00:05:

graag niet de mailadressen compleet in de <select> plaatsen graag. Dan is het namelijk een kleine moeite om daar willekeurige mailadressen in te stoppen.
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

28/09/2016 11:21:56
Quote Anchor link
heb ik gedaan, krijg ik deze foutmelding:

Notice: Undefined variable: to in D:\xampp\htdocs\z.email-testen\mail.php on line 36

Notice: Undefined variable: tonaam in D:\xampp\htdocs\z.email-testen\mail.php on line 36

Message could not be sent.Mailer Error: You must provide at least one recipient email address.

zal ik anders beide codes even sturen?

Toevoeging op 28/09/2016 11:37:58:

trouwens bij

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
require 'database.php';//Needed for database connection
$query = "SELECT employee FROM email_register ORDER BY employee ASC";
if($result = mysqli_query($db_con, $query)) {
   if(mysqli_num_rows($result) > 0 ){
?>

    <select id="email" name="email">
       <?php while($row = mysqli_fetch_assoc($result)) : ?>
          <option value="<?= htmlspecialchars($row['id'])?>"><?= htmlspecialchars($row['employee'])?></option>
       <?php endwhile ?>

    </select>
<?php
   }
}

?>


komt de lijst buiten de selectbox te staan :/ , dus een select zonder iets er in en daaronder een lijst met alle namen.
 
Ivo P

Ivo P

28/09/2016 11:54:31
Quote Anchor link
als de <select> niet netjes werkt, zal je je form niet kunnen posten, en kan dus ook die andere code niet werken.
Immers, als jij geen id hebt, kun je geen naam /email uit de database vissen en is dus inderdaad $to niet gevuld.

Zie mijn opmerking over het controleren van de stappen of alles wel lukt en niet botweg doorlopen tot php echt niets meer kan.

wbt. de code "trouwens bij" hierboven:
daar moet je dus nog die query uitbreiden met in elk geval "id"

Mocht dan nog de opbouw fout gaan, zou ik in de bron van de pagina kijken (in je browser) om te zien wat er mis gaat. (ik hoop nu op een melding undefined index id melding)
 
Midas Aversteeg

Midas Aversteeg

28/09/2016 12:41:05
Quote Anchor link
Hmm misschien toch iets te veel voor mij, had het wel zo ver gekregen dat hij iemand een mail stuurde, maar dat was altijd de onderste van de lijst :/
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.