e-mailfunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 16:47:34
Quote Anchor link
Hallo,

allereerst, Het nieuwe PHPhulp is geweldig,
Fijn dat het terug is, dan kan ik eindelijk weer eens normaal een vraag stellen. =D

Ik heb op mijn website een functie dat ik iedereen kan mailen.
Hierin werken 2 dingen niet:
- %naam% en %llnr% worden niet vervangen door degene aan wie het gemaild word.
- Hij mailt niet.

Alvast bedankt voor je hulp :)

Hier is de code, met een aantal textjes die niet belangrijt zijn ge xxx't :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<? session_start();
if($_GET['act'] == "all"){
echo 'Verzenden...';
$dbhost = "xxx";
$dbuser = "xxx";
$dbpass = "xxx";
$dbname = "xxx";

//verbinding
$db = mysql_pconnect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname,$db);

$result1 = mysql_query("SELECT * FROM leerlingen WHERE activ = 'test'");
$row1 = mysql_fetch_assoc($result1)

$result2 = mysql_query("SELECT * FROM mentoruur");
$row2 = mysql_fetch_assoc($result2);

$mss = $_POST['berricht'];
$rpl = array(
'%naam%' => $row1['naam'],
'%llnr%' => $row1['lln'],
'%mentdat%' => $row2['datum'],
'%mentleerl%' => $row2['leerlingen']
);

$mailmessage1 = strtr($mss,$rpl);
$mailmessage = nl2br($mailmessage1);

$message = '
<html>
<head>

</head>
<body>
'
.$mailmessage.'<br>
<br>
Deze mail is verstuurd via <A HREF="www.xxx.nl">MijnH3E</A> door '
.$_SESSION['llnaam'].'.
</body>
</html>
'
;
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

$headers .= 'To: '.$row1['naam'].' <'.$row1['lln'].'>' . "\r\n";
$headers .= 'From: xxx <[email protected]>';

mail("$row1['mail']", $_POST['onderwerp'], $mailmessage, $headers);
echo 'Verzonden!';
}


}
elseif($_GET['act'] == "select"){
//DEZE FUNCTIE MOET IK NOG MAKEN
}else{
echo 'Er is iets fout gegaan, of er is geen opdracht binnengkomen';



?>

[/CODE]
Gewijzigd op 25/05/2010 17:26:47 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:04:40
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:04:07
Quote Anchor link
Je mist wat accolades bij je while loop van regel 14.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 17:15:46
Quote Anchor link
Zo dus, als het ware..?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:20:31
Quote Anchor link
Nee, dat zal nog niet werken. Probeer eens te begrijpen wat je code doet en dan vooral de werking van strtr(). Om die array $rpl op te stellen wil je informatie uit de array $row1 en $row2 halen.

Ofwel moet je in de while loop van regel 14 dus een nieuwe array aanmaken en die gebruiken om $rpl te vormen. Ofwel, en dat is nu zo te zien makkelijker, die hele while loop verwijderen. Nu ik nog eens goed kijk, heb je die helemaal niet nodig...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 17:30:00
Quote Anchor link
ik heb even de while eruitgehaald.
Zou het zo horen te kunnen, of moet er meer in veranderen.

Ik dacht dat je met while meerdere namen uit de database kon halen,
En volgens mij mailt hij nu alleen 1 iemand, waar 9op het moment) 3 de bedoeling is.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:32:36
Quote Anchor link
Aha, het gaat wel om meerdere records in die eerste query? En je wilt dus ook meerdere mailtjes versturen? Dan stonden de accolades die je in eerste instantie toegevoegd had wellicht wel goed.

Maar goed, dat is toch een kwestie van uitproberen? Vervang desnoods de mail() eerst eens door een echo waarin je bijvoorbeeld de geaddresseerde en het bericht weergeeft. Dan weet je direct of de goede informatie de mail functie in gaat...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 19:13:52
Quote Anchor link
het werkt nu, bedankt voor de hulp.
Nu stuit ik op een 2e probleem:
wss door de headers krijg ik dit bovenaan de mail, en word de mail niet met HTML verstuurd.
dit krijg ik bovenaan mn mail. wat ik niet wil:
Quote:
Content-type: text/html; charset=iso-8859-1
To: xxx <xxx>
From: xxx <xxx>
Message-Id: <[email protected]>
Date: Tue, 25 May 2010 19:05:54 +0200 (CEST)
Return-Path: xxx
X-OriginalArrivalTime: 25 May 2010 17:05:57.0205 (UTC) FILETIME=[8ADE1050:01CAFC2C]
Gewijzigd op 25/05/2010 19:15:57 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 19:40:16
Quote Anchor link
Let wel effe op dat je email injections hebt.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 19:50:52
Quote Anchor link
Dat komt goed, met die injections,
Ik heb er een wachtwoord opstaan.
(als ik begrijp zijn dat ongewenste mails, die injections)
Gewijzigd op 25/05/2010 19:53:48 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 19:57:56
Quote Anchor link
Nouw, je stopt gewoon data (weliswaar uit de db, maar toch, gaat om het principe) in de email headers. Die data valideer je niet. Dat betekend dus dat je scriptje misbruikt kan worden om spam te sturen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:03:24
Quote Anchor link
Ik snap dat met mail() spam verstuurd kan worden.
is er een manier om ervoor te zorgen dat hij wel gevalideerd word?
Gewijzigd op 25/05/2010 20:03:53 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 20:05:33
Quote Anchor link
De makkelijkste manier is om bijvoorbeeld swiftmailer te gebruiken. Kan je ook makkelijkere batch sendings doen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:08:45
Quote Anchor link
Da's een hele aparte applicatie,
of ik begrijp het niet xD
Gewijzigd op 25/05/2010 20:13:34 door Maestro Roboroads
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/05/2010 20:10:18
Quote Anchor link
Swiftmailer is een library, geen losse applicatie :p
En het scheelt heel veel werk en problemen. En het is nog gratis ook, wat wil je nog meer?
 

25/05/2010 20:12:01
Quote Anchor link
Yep.
Of je kunt filter_var doen, maar die regex die erachter zit is niet helemaal correct.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:20:42
Quote Anchor link
filter_var($row1['mail'], FILTER_VALIDATE_URL, FILTER_FLAG_SCHEME_REQUIRED); werkt niet>
Nogsteeds de eritante header..

(geEDIT)
Gewijzigd op 25/05/2010 20:47:27 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 20:25:59
Quote Anchor link
Wat wil je dan met die var_dump doen?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:27:08
Quote Anchor link
Het is weggehaald, maar..
die eritante text staat nogsteeds bovenaan,
En het stukkie met "deze mail is verstuurd met <a hhref..." komt er ook niet in..
Gewijzigd op 25/05/2010 20:50:25 door Maestro Roboroads
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2010 21:13:10
Quote Anchor link
Leesvoer
Gewijzigd op 25/05/2010 21:13:49 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.