e-mailfunctie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 16:47:34
Quote Anchor link
Hallo,

allereerst, Het nieuwe PHPhulp is geweldig,
Fijn dat het terug is, dan kan ik eindelijk weer eens normaal een vraag stellen. =D

Ik heb op mijn website een functie dat ik iedereen kan mailen.
Hierin werken 2 dingen niet:
- %naam% en %llnr% worden niet vervangen door degene aan wie het gemaild word.
- Hij mailt niet.

Alvast bedankt voor je hulp :)

Hier is de code, met een aantal textjes die niet belangrijt zijn ge xxx't :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<? session_start();
if($_GET['act'] == "all"){
echo 'Verzenden...';
$dbhost = "xxx";
$dbuser = "xxx";
$dbpass = "xxx";
$dbname = "xxx";

//verbinding
$db = mysql_pconnect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname,$db);

$result1 = mysql_query("SELECT * FROM leerlingen WHERE activ = 'test'");
$row1 = mysql_fetch_assoc($result1)

$result2 = mysql_query("SELECT * FROM mentoruur");
$row2 = mysql_fetch_assoc($result2);

$mss = $_POST['berricht'];
$rpl = array(
'%naam%' => $row1['naam'],
'%llnr%' => $row1['lln'],
'%mentdat%' => $row2['datum'],
'%mentleerl%' => $row2['leerlingen']
);

$mailmessage1 = strtr($mss,$rpl);
$mailmessage = nl2br($mailmessage1);

$message = '
<html>
<head>

</head>
<body>
'
.$mailmessage.'<br>
<br>
Deze mail is verstuurd via <A HREF="www.xxx.nl">MijnH3E</A> door '
.$_SESSION['llnaam'].'.
</body>
</html>
'
;
$headers  = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n";
$headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "\r\n";

$headers .= 'To: '.$row1['naam'].' <'.$row1['lln'].'>' . "\r\n";
$headers .= 'From: xxx <[email protected]>';

mail("$row1['mail']", $_POST['onderwerp'], $mailmessage, $headers);
echo 'Verzonden!';
}


}
elseif($_GET['act'] == "select"){
//DEZE FUNCTIE MOET IK NOG MAKEN
}else{
echo 'Er is iets fout gegaan, of er is geen opdracht binnengkomen';



?>

[/CODE]
Gewijzigd op 25/05/2010 17:26:47 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 04:36:02
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:04:07
Quote Anchor link
Je mist wat accolades bij je while loop van regel 14.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 17:15:46
Quote Anchor link
Zo dus, als het ware..?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:20:31
Quote Anchor link
Nee, dat zal nog niet werken. Probeer eens te begrijpen wat je code doet en dan vooral de werking van strtr(). Om die array $rpl op te stellen wil je informatie uit de array $row1 en $row2 halen.

Ofwel moet je in de while loop van regel 14 dus een nieuwe array aanmaken en die gebruiken om $rpl te vormen. Ofwel, en dat is nu zo te zien makkelijker, die hele while loop verwijderen. Nu ik nog eens goed kijk, heb je die helemaal niet nodig...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 17:30:00
Quote Anchor link
ik heb even de while eruitgehaald.
Zou het zo horen te kunnen, of moet er meer in veranderen.

Ik dacht dat je met while meerdere namen uit de database kon halen,
En volgens mij mailt hij nu alleen 1 iemand, waar 9op het moment) 3 de bedoeling is.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

25/05/2010 17:32:36
Quote Anchor link
Aha, het gaat wel om meerdere records in die eerste query? En je wilt dus ook meerdere mailtjes versturen? Dan stonden de accolades die je in eerste instantie toegevoegd had wellicht wel goed.

Maar goed, dat is toch een kwestie van uitproberen? Vervang desnoods de mail() eerst eens door een echo waarin je bijvoorbeeld de geaddresseerde en het bericht weergeeft. Dan weet je direct of de goede informatie de mail functie in gaat...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 19:13:52
Quote Anchor link
het werkt nu, bedankt voor de hulp.
Nu stuit ik op een 2e probleem:
wss door de headers krijg ik dit bovenaan de mail, en word de mail niet met HTML verstuurd.
dit krijg ik bovenaan mn mail. wat ik niet wil:
Quote:
Content-type: text/html; charset=iso-8859-1
To: xxx <xxx>
From: xxx <xxx>
Message-Id: <[email protected]>
Date: Tue, 25 May 2010 19:05:54 +0200 (CEST)
Return-Path: xxx
X-OriginalArrivalTime: 25 May 2010 17:05:57.0205 (UTC) FILETIME=[8ADE1050:01CAFC2C]
Gewijzigd op 25/05/2010 19:15:57 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 19:40:16
Quote Anchor link
Let wel effe op dat je email injections hebt.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 19:50:52
Quote Anchor link
Dat komt goed, met die injections,
Ik heb er een wachtwoord opstaan.
(als ik begrijp zijn dat ongewenste mails, die injections)
Gewijzigd op 25/05/2010 19:53:48 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 19:57:56
Quote Anchor link
Nouw, je stopt gewoon data (weliswaar uit de db, maar toch, gaat om het principe) in de email headers. Die data valideer je niet. Dat betekend dus dat je scriptje misbruikt kan worden om spam te sturen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:03:24
Quote Anchor link
Ik snap dat met mail() spam verstuurd kan worden.
is er een manier om ervoor te zorgen dat hij wel gevalideerd word?
Gewijzigd op 25/05/2010 20:03:53 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 20:05:33
Quote Anchor link
De makkelijkste manier is om bijvoorbeeld swiftmailer te gebruiken. Kan je ook makkelijkere batch sendings doen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:08:45
Quote Anchor link
Da's een hele aparte applicatie,
of ik begrijp het niet xD
Gewijzigd op 25/05/2010 20:13:34 door Maestro Roboroads
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/05/2010 20:10:18
Quote Anchor link
Swiftmailer is een library, geen losse applicatie :p
En het scheelt heel veel werk en problemen. En het is nog gratis ook, wat wil je nog meer?
 

25/05/2010 20:12:01
Quote Anchor link
Yep.
Of je kunt filter_var doen, maar die regex die erachter zit is niet helemaal correct.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:20:42
Quote Anchor link
filter_var($row1['mail'], FILTER_VALIDATE_URL, FILTER_FLAG_SCHEME_REQUIRED); werkt niet>
Nogsteeds de eritante header..

(geEDIT)
Gewijzigd op 25/05/2010 20:47:27 door Maestro Roboroads
 

25/05/2010 20:25:59
Quote Anchor link
Wat wil je dan met die var_dump doen?
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

25/05/2010 20:27:08
Quote Anchor link
Het is weggehaald, maar..
die eritante text staat nogsteeds bovenaan,
En het stukkie met "deze mail is verstuurd met <a hhref..." komt er ook niet in..
Gewijzigd op 25/05/2010 20:50:25 door Maestro Roboroads
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2010 21:13:10
Quote Anchor link
Leesvoer
Gewijzigd op 25/05/2010 21:13:49 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.