Enemy Territory CFG Checker.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:27:44
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een script om een CFG voor enemy territory te controleren.
Nu heb ik geconstateerd dat er spam word verstuurd vanaf mijn script/Textarea.
Door de Spam heeft de website al 3x op de blacklist gezet.

Hoe kan ik dit verbeteren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
function parse_gamecolors($string)
{

    $string = str_replace('"', '^7"', $string);
    $string = str_replace(";", '^7;', $string);
    $string = str_replace(PHP_EOL, PHP_EOL.'^7', $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "^", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "&#94^", $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "", $string);
    $string = preg_replace("/\^</", "^|", $string);
    $string = preg_replace("/\</", "<", $string);
    $string = preg_replace("/\^>/", "^^", $string);
    $string = preg_replace("/\>/", ">", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "^>", $string);
    $string = "<font color=\"#FFFFFF\">".$string."</font>";

    $color_def = array
    (
        0  => "#000000",    1  => "#FF0000",    2  => "#00FF00",    3  => "#FFFF00",
        4  => "#0000FF",    5  => "#00FFFF",    6  => "#FF00FF",    7  => "#FFFFFF",
        8  => "#FF7F00",    9  => "#7F7F7F",    10 => "#BFBFBF",    11 => "#007F00",
        12 => "#7FFF00",    13 => "#00007F",    14 => "#7F0000",    15 => "#7F4000",
        16 => "#FF9933",    17 => "#007F7F",    18 => "#7F007F",    19 => "#007FFF",
        20 => "#7F00FF",    21 => "#3399CC",    22 => "#CCFFCC",    23 => "#006633",
        24 => "#FF0033",    25 => "#B21919",    26 => "#993300",    27 => "#CC9933",
        28 => "#999933",    29 => "#FFFFBF",    30 => "#FFFF7F"
    );

    $color_chardef = array
    (
        "#000000"    => array (    0 => "0",    1 => "P",    2 => "p",    3 => "°",    4 => "Ð",    5 => "ð"    ),
        "#FF0000"    => array (    0 => "1",    1 => "Q",    2 => "q",    3 => "±",    4 => "Ñ",    5 => "ñ"    ),
        "#00FF00"    => array (    0 => "2",    1 => "R",    2 => "r",    3 => "²",     4 => "Ò",    5 => "ò"    ),
        "#FFFF00"    => array (    0 => "3",    1 => "S",    2 => "s",     3 => "³",    4 => "Ó",    5 => "ó"    ),
        "#0000FF"    => array (    0 => "4",    1 => "T",    2 => "t",     3 => "Ž",    4 => "Ô",    5 => "ô"    ),
        "#00FFFF"    => array (    0 => "5",    1 => "U",    2 => "u",     3 => "µ",    4 => "Õ",    5 => "õ"    ),
        "#FF00FF"    => array (    0 => "6",    1 => "V",    2 => "v",     3 => "¶",    4 => "Ö",    5 => "ö"    ),
        "#FFFFFF"    => array (    0 => "7",    1 => "W",    2 => "w",     3 => "·",    4 => "×",    5 => "÷"    ),
        "#FF7F00"    => array (    0 => "8",    1 => "X",    2 => "x",     3 => "ž",    4 => "Ø",    5 => "ø"    ),
        "#7F7F7F"    => array (    0 => "9",    1 => "Y",    2 => "y",     3 => "¹",    4 => "Ù",    5 => "ù"    ),
        "#BFBFBF"    => array (    0 => ":",    1 => "Z",    2 => "z",    3 => "º",    4 => "Ú",    5 => "ú",
                                6 => ";",    7 => "[",    8 => "{",    9 => "»",    10 => "Û",    11 => "û"    ),
        "#007F00"    => array (    0 => "<",    1 => "\\",    2 => "|",     3 => "Œ",    4 => "Ü",    5 => "ü"    ),
        "#7FFF00"    => array (    0 => "=",    1 => "]",    2 => "}",     3 => "œ",    4 => "Ý",    5 => "ý"    ),
        "#00007F"    => array (    0 => ">",    1 => "^",    2 => "~",    3 => "Ÿ",    4 => "Þ",    5 => "þ"    ),
        "#7F0000"    => array (    0 => "?",    1 => "_",    2 => "¿",    3 => "ß",    4 => "ÿ"                ),
        "#7F4000"    => array (    0 => "@",    1 => "`",    2 => "À",    3 => "à"                            ),
        "#FF9933"    => array (    0 => "A",    1 => "a",    2 => "!",    3 => "¡",    4 => "Á",    5 => "á"    ),
        "#007F7F"    => array (    0 => "B",    1 => "b",    2 => "â",    3 => "¢",    4 => "Â"                ),
        "#7F007F"    => array (    0 => "C",    1 => "c",    2 => "#",    3 => "£",    4 => "Ã",    5 => "ã"    ),
        "#007FFF"    => array (    0 => "D",    1 => "d",    2 => "$",    3 => "€",    4 => "Ä",    5 => "ä"    ),
        "#7F00FF"    => array (    0 => "E",    1 => "e",    2 => "%",    3 => "¥",    4 => "Å",    5 => "å"    ),
        "#3399CC"    => array (    0 => "F",    1 => "f",    2 => "&",    3 => "Š",    4 => "Æ",    5 => "æ"    ),
        "#CCFFCC"    => array (    0 => "G",    1 => "g",    2 => "'",    3 => "§",    4 => "Ç",    5 => "ç"    ),
        "#006633"    => array (    0 => "H",    1 => "h",    2 => "(",    3 => "š",    4 => "È",    5 => "è"    ),
        "#FF0033"    => array (    0 => "I",    1 => "i",    2 => ")",    3 => "©",    4 => "É",    5 => "É"    ),
        "#B21919"    => array (    0 => "J",    1 => "j",    2 => "*",    3 => "ª",    4 => "Ê",    5 => "ê"    ),
        "#993300"    => array (    0 => "K",    1 => "k",    2 => "+",    3 => "«",    4 => "Ë",    5 => "ë"    ),
        "#CC9933"    => array (    0 => "L",    1 => "l",    2 => ",",    3 => "¬",    4 => "Ì",    5 => "ì"    ),
        "#999933"    => array (    0 => "M",    1 => "m",    2 => "-",    3 => "Í",    4 => "í"                ),
        "#FFFFBF"    => array (    0 => "N",    1 => "n",    2 => ".",    3 => "®",    4 => "Î",    5 => "î"    ),
        "#FFFF7F"    => array (    0 => "O",    1 => "o",    2 => "/",    3 => "¯",    4 => "Ï",    5 => "ï"    )
    );

        
    for ($cd1 = 0; $cd1 < 31; $cd1++)
    {

        for ($cd2 = 0; $cd2 < count($color_chardef[$color_def[$cd1]]); $cd2++)
        {

            $string = str_replace("^". $color_chardef[$color_def[$cd1]][$cd2], "</FONT><FONT COLOR=\"" . $color_def[$cd1] . "\">", $string);
        }
    }

    return $string;
}
function
SecureData($string)
{

    //$string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    return $string;
}

if($_POST['action']=="check"){
$CFG = SecureData($_POST['cfg']);
//$CFG= htmlspecialchars($_POST['cfg']);
echo nl2br(parse_gamecolors($_POST['cfg']));
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"><?php echo $CFG; ?></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
} else {
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
}
?>
http://luukdebresser.nl/CFG_Checker dit is de link naar het werkende script waar ook de spam mail van ingevoerd kan worden.
Gewijzigd op 18/01/2012 15:54:49 door Luuk de Bresser
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 07:25:49
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/01/2012 15:29:25
Quote Anchor link
Zou je jouw code kunnen beperken tot relevante code?
 

18/01/2012 15:30:21
Quote Anchor link
Captcha installeren, of een eigen genereren.
of
Een tijd-limiet erop zetten. Dus de gebruikers bij het versturen een tijd in een sessie zetten ofzo en pas na zoveel tijd mag er een 2e gestuurd worden.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:52:42
Quote Anchor link
@Aar Code is ingeperkt to de relevante code.

@Rick Captcha is al gekraakt en het zorgt er niet voor dat ze geen spam mail kunnen sturen.
 

18/01/2012 15:55:00
Quote Anchor link
Ja alles wat gemaakt word kan gekraakt worden.
SPAM zal je denk ik altijd houden, maar dit zijn mijn oplossingen.

Het zal denk ik wel aanzienlijk verminderen..
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:55:46
Quote Anchor link
Maak een nieuw input veld aan, geef hem display:none mee en value 0. Controleer bij de afhandeling of de value is veranderd.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
@rick Captcha is al gekraakt zelfs recaptcha is al te omzeilen.

Het moet toch mogelijk zijn.
Dat hun geen php/javascript code meer kunnen execute
Gewijzigd op 18/01/2012 15:59:34 door Luuk de Bresser
 

18/01/2012 16:00:25
Quote Anchor link
Ja dat is een stukje beveiliging in je script :P
htmldecode of htmlspecialcharacters

Kijk even daarop php.net
Die breekt alle code taal af naar gewone leestekens.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 16:00:37
Quote Anchor link
htmlentities() en mysql_real_escape_string() handelt daar mee af.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 17:04:40
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp.
ik hoop dat het nu opgelost is maar dat weten we pas wanneer we weer op een blacklist komen.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/01/2012 17:43:17
Quote Anchor link
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

23/01/2012 14:27:04
Quote Anchor link
Hertog Jan op 18/01/2012 17:43:17:
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)


Voor ET zijn nog redelijk veel mensen.
Ik heb eigen server en clan waar ik dit script ook voor scrijf.
Ik zie wel dat het afgelopen jaar veel mensen weg zijn gegaan bij ET dit om nieuwe spellen te gaan spelen zoals BF3 en MW3 maar die mensen komen uit eindelijk naar een paar maanden weer terug.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.