Enemy Territory CFG Checker.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:27:44
Quote Anchor link
Hallo ik ben bezig met een script om een CFG voor enemy territory te controleren.
Nu heb ik geconstateerd dat er spam word verstuurd vanaf mijn script/Textarea.
Door de Spam heeft de website al 3x op de blacklist gezet.

Hoe kan ik dit verbeteren.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
function parse_gamecolors($string)
{

    $string = str_replace('"', '^7"', $string);
    $string = str_replace(";", '^7;', $string);
    $string = str_replace(PHP_EOL, PHP_EOL.'^7', $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "^", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "&#94^", $string);
    $string = preg_replace("/(\^)?$/", "", $string);
    $string = preg_replace("/\^</", "^|", $string);
    $string = preg_replace("/\</", "<", $string);
    $string = preg_replace("/\^>/", "^^", $string);
    $string = preg_replace("/\>/", ">", $string);
    $string = preg_replace("/\^\^/", "^>", $string);
    $string = "<font color=\"#FFFFFF\">".$string."</font>";

    $color_def = array
    (
        0  => "#000000",    1  => "#FF0000",    2  => "#00FF00",    3  => "#FFFF00",
        4  => "#0000FF",    5  => "#00FFFF",    6  => "#FF00FF",    7  => "#FFFFFF",
        8  => "#FF7F00",    9  => "#7F7F7F",    10 => "#BFBFBF",    11 => "#007F00",
        12 => "#7FFF00",    13 => "#00007F",    14 => "#7F0000",    15 => "#7F4000",
        16 => "#FF9933",    17 => "#007F7F",    18 => "#7F007F",    19 => "#007FFF",
        20 => "#7F00FF",    21 => "#3399CC",    22 => "#CCFFCC",    23 => "#006633",
        24 => "#FF0033",    25 => "#B21919",    26 => "#993300",    27 => "#CC9933",
        28 => "#999933",    29 => "#FFFFBF",    30 => "#FFFF7F"
    );

    $color_chardef = array
    (
        "#000000"    => array (    0 => "0",    1 => "P",    2 => "p",    3 => "°",    4 => "Ð",    5 => "ð"    ),
        "#FF0000"    => array (    0 => "1",    1 => "Q",    2 => "q",    3 => "±",    4 => "Ñ",    5 => "ñ"    ),
        "#00FF00"    => array (    0 => "2",    1 => "R",    2 => "r",    3 => "²",     4 => "Ò",    5 => "ò"    ),
        "#FFFF00"    => array (    0 => "3",    1 => "S",    2 => "s",     3 => "³",    4 => "Ó",    5 => "ó"    ),
        "#0000FF"    => array (    0 => "4",    1 => "T",    2 => "t",     3 => "Ž",    4 => "Ô",    5 => "ô"    ),
        "#00FFFF"    => array (    0 => "5",    1 => "U",    2 => "u",     3 => "µ",    4 => "Õ",    5 => "õ"    ),
        "#FF00FF"    => array (    0 => "6",    1 => "V",    2 => "v",     3 => "¶",    4 => "Ö",    5 => "ö"    ),
        "#FFFFFF"    => array (    0 => "7",    1 => "W",    2 => "w",     3 => "·",    4 => "×",    5 => "÷"    ),
        "#FF7F00"    => array (    0 => "8",    1 => "X",    2 => "x",     3 => "ž",    4 => "Ø",    5 => "ø"    ),
        "#7F7F7F"    => array (    0 => "9",    1 => "Y",    2 => "y",     3 => "¹",    4 => "Ù",    5 => "ù"    ),
        "#BFBFBF"    => array (    0 => ":",    1 => "Z",    2 => "z",    3 => "º",    4 => "Ú",    5 => "ú",
                                6 => ";",    7 => "[",    8 => "{",    9 => "»",    10 => "Û",    11 => "û"    ),
        "#007F00"    => array (    0 => "<",    1 => "\\",    2 => "|",     3 => "Œ",    4 => "Ü",    5 => "ü"    ),
        "#7FFF00"    => array (    0 => "=",    1 => "]",    2 => "}",     3 => "œ",    4 => "Ý",    5 => "ý"    ),
        "#00007F"    => array (    0 => ">",    1 => "^",    2 => "~",    3 => "Ÿ",    4 => "Þ",    5 => "þ"    ),
        "#7F0000"    => array (    0 => "?",    1 => "_",    2 => "¿",    3 => "ß",    4 => "ÿ"                ),
        "#7F4000"    => array (    0 => "@",    1 => "`",    2 => "À",    3 => "à"                            ),
        "#FF9933"    => array (    0 => "A",    1 => "a",    2 => "!",    3 => "¡",    4 => "Á",    5 => "á"    ),
        "#007F7F"    => array (    0 => "B",    1 => "b",    2 => "â",    3 => "¢",    4 => "Â"                ),
        "#7F007F"    => array (    0 => "C",    1 => "c",    2 => "#",    3 => "£",    4 => "Ã",    5 => "ã"    ),
        "#007FFF"    => array (    0 => "D",    1 => "d",    2 => "$",    3 => "€",    4 => "Ä",    5 => "ä"    ),
        "#7F00FF"    => array (    0 => "E",    1 => "e",    2 => "%",    3 => "¥",    4 => "Å",    5 => "å"    ),
        "#3399CC"    => array (    0 => "F",    1 => "f",    2 => "&",    3 => "Š",    4 => "Æ",    5 => "æ"    ),
        "#CCFFCC"    => array (    0 => "G",    1 => "g",    2 => "'",    3 => "§",    4 => "Ç",    5 => "ç"    ),
        "#006633"    => array (    0 => "H",    1 => "h",    2 => "(",    3 => "š",    4 => "È",    5 => "è"    ),
        "#FF0033"    => array (    0 => "I",    1 => "i",    2 => ")",    3 => "©",    4 => "É",    5 => "É"    ),
        "#B21919"    => array (    0 => "J",    1 => "j",    2 => "*",    3 => "ª",    4 => "Ê",    5 => "ê"    ),
        "#993300"    => array (    0 => "K",    1 => "k",    2 => "+",    3 => "«",    4 => "Ë",    5 => "ë"    ),
        "#CC9933"    => array (    0 => "L",    1 => "l",    2 => ",",    3 => "¬",    4 => "Ì",    5 => "ì"    ),
        "#999933"    => array (    0 => "M",    1 => "m",    2 => "-",    3 => "Í",    4 => "í"                ),
        "#FFFFBF"    => array (    0 => "N",    1 => "n",    2 => ".",    3 => "®",    4 => "Î",    5 => "î"    ),
        "#FFFF7F"    => array (    0 => "O",    1 => "o",    2 => "/",    3 => "¯",    4 => "Ï",    5 => "ï"    )
    );

        
    for ($cd1 = 0; $cd1 < 31; $cd1++)
    {

        for ($cd2 = 0; $cd2 < count($color_chardef[$color_def[$cd1]]); $cd2++)
        {

            $string = str_replace("^". $color_chardef[$color_def[$cd1]][$cd2], "</FONT><FONT COLOR=\"" . $color_def[$cd1] . "\">", $string);
        }
    }

    return $string;
}
function
SecureData($string)
{

    //$string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    return $string;
}

if($_POST['action']=="check"){
$CFG = SecureData($_POST['cfg']);
//$CFG= htmlspecialchars($_POST['cfg']);
echo nl2br(parse_gamecolors($_POST['cfg']));
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"><?php echo $CFG; ?></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
} else {
?>

<form action="cfg_checker.php" method="post">
<input type="hidden" name="action" value="check" />
<textarea name="cfg" style="width:743px; min-height:400px;"></textarea><br /><br />
<input type="submit" value="Check" style="margin:0 336px;" />
</form>
<?php
}
?>
http://luukdebresser.nl/CFG_Checker dit is de link naar het werkende script waar ook de spam mail van ingevoerd kan worden.
Gewijzigd op 18/01/2012 15:54:49 door Luuk de Bresser
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 07:01:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/01/2012 15:29:25
Quote Anchor link
Zou je jouw code kunnen beperken tot relevante code?
 

18/01/2012 15:30:21
Quote Anchor link
Captcha installeren, of een eigen genereren.
of
Een tijd-limiet erop zetten. Dus de gebruikers bij het versturen een tijd in een sessie zetten ofzo en pas na zoveel tijd mag er een 2e gestuurd worden.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:52:42
Quote Anchor link
@Aar Code is ingeperkt to de relevante code.

@Rick Captcha is al gekraakt en het zorgt er niet voor dat ze geen spam mail kunnen sturen.
 

18/01/2012 15:55:00
Quote Anchor link
Ja alles wat gemaakt word kan gekraakt worden.
SPAM zal je denk ik altijd houden, maar dit zijn mijn oplossingen.

Het zal denk ik wel aanzienlijk verminderen..
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 15:55:46
Quote Anchor link
Maak een nieuw input veld aan, geef hem display:none mee en value 0. Controleer bij de afhandeling of de value is veranderd.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 15:58:24
Quote Anchor link
@rick Captcha is al gekraakt zelfs recaptcha is al te omzeilen.

Het moet toch mogelijk zijn.
Dat hun geen php/javascript code meer kunnen execute
Gewijzigd op 18/01/2012 15:59:34 door Luuk de Bresser
 

18/01/2012 16:00:25
Quote Anchor link
Ja dat is een stukje beveiliging in je script :P
htmldecode of htmlspecialcharacters

Kijk even daarop php.net
Die breekt alle code taal af naar gewone leestekens.
 
Eddy B

Eddy B

18/01/2012 16:00:37
Quote Anchor link
htmlentities() en mysql_real_escape_string() handelt daar mee af.
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

18/01/2012 17:04:40
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie hulp.
ik hoop dat het nu opgelost is maar dat weten we pas wanneer we weer op een blacklist komen.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

18/01/2012 17:43:17
Quote Anchor link
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)
 
Luuk de Bresser

Luuk de Bresser

23/01/2012 14:27:04
Quote Anchor link
Hertog Jan op 18/01/2012 17:43:17:
Wolfenstein Enemy Territory is een te vet spel, ondanks er niet zo heel veel spelers meer voor zijn. Speel het nog wekelijks ;)


Voor ET zijn nog redelijk veel mensen.
Ik heb eigen server en clan waar ik dit script ook voor scrijf.
Ik zie wel dat het afgelopen jaar veel mensen weg zijn gegaan bij ET dit om nieuwe spellen te gaan spelen zoals BF3 en MW3 maar die mensen komen uit eindelijk naar een paar maanden weer terug.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.