EREGI deprecated......help

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »
Franco bussche

franco bussche

02/05/2012 22:35:50
Quote Anchor link
Hallo,ik ben franco en ik heb me echt suf gezocht naar een php tutorial voor dummies want ik snap er echt niks van, en heb eerlijk gezegd weinig tijd om mezelf in php te verdiepen.
Mijn probleem: ik heb een vriend met een site waarop hij een gastenboek heeft staan, maar sinds kort heeft de host alles geupdate naar 5.3 waardoor er deze foutmelding staat:
Deprecated: Function eregi() is deprecated in /public/sites/www.eaglebeatdriveinshow.nl/gastenboek/index.php on line 175

Als ik dan op line 175 kijk zie ik dit staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
]if (eregi("/^http://", trim($row[6]))) echo " <a href=\"$row[6]\" target=\"_blank\"><img src=\"imgs/homepage.gif\" border=\"0\" alt=\"$row[6]\"></a>";


Deze regel hoort bij een hele lap code denk ik, die kan ik ook posten als dat helpt. door de eregi code werkt het gastenboek ook niet meer denk ik, want als ik een nieuwe post wil toevoegen zegt hij: invalid url format

Maar ik heb wat gezocht en denk dat ik eregi moet vervangen met preg_match, zelfs hier op het forum stonden wat oude posts over eregi, maar dan snap ik er nog niks van ik heb een anti php brein lijkt het wel, het wil er gewoon niet in.

Ik heb al wat zitten vogelen maar dat loste de foutmelding nou niet bepaald op, kreeg ik weer dat er geen ending delimiter stond.


Kan iemand me alstublieft helpen of een eind in de richting schoppen....

alvast bedankt php nub 2012
Gewijzigd op 03/05/2012 19:08:05 door Franco bussche
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:04:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/05/2012 22:37:33
Quote Anchor link
Zou je jouw titel van dit topic aan kunnen passen naar iets wat je probleem omschrijft?

Alvast bedankt.
 
Wouter J

Wouter J

02/05/2012 22:47:12
Quote Anchor link
hmm...

En wat bedoel je met 'in de richting schoppen'? Ik kan je wel deze geweldige tutorial geven, maar veel schiet je daar met je 'anti-php brein' niet mee op. En daarnaast, waar heb je deze code vandaan, ben wel benieuwd wie er nu nog eregi gebruikt :S
 
Franco bussche

franco bussche

02/05/2012 23:06:36
Quote Anchor link
de code is van een gratis gastenboek van een of ander tuup uit india. het gastenboek staat op deze site:
http://eaglebeatdriveinshow.nl
Gewijzigd op 03/05/2012 20:18:27 door franco bussche
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/05/2012 14:15:18
Quote Anchor link
In dit forum werken we met UBB-codes, en gelukkig geen HTML....
Kan je de relevante code even tussen [code] en [/code] blokken zetten?
Gewijzigd op 03/05/2012 14:16:06 door - Ariën -
 
Kees Schepers

kees Schepers

03/05/2012 14:53:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (preg_match("/^http:\/\//", trim($row[6]))) echo " <a href=\"$row[6]\" target=\"_blank\"><img src=\"imgs/homepage.gif\" border=\"0\" alt=\"$row[6]\"></a>";


Al geprobeerd?
Gewijzigd op 03/05/2012 14:53:25 door kees Schepers
 
Henk PHP

Henk PHP

03/05/2012 16:28:09
Quote Anchor link
Is het zo raar dat als je gebruikt maakt van php, dat je iig een klein beetje snapt wat er aan de hand is? Hoe kun je anders een site runnen? Maarjah dat zal wel aan mij liggen.

Bovendien is de fout duidelijk: EREGI is deprecated, oftewel verouderd i.e. mag je niet meer gebruiken. Een simpele kijken in de PHP manual legt het nog even uit voor je (eregi) en verwijst je zelfs door naar de functie die je dan wél zou moeten gebruiken (sinds PHP 5.3).
Gewijzigd op 03/05/2012 16:28:24 door Henk PHP
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 16:29:59
Quote Anchor link
Simon, en als men eens de hele topicpost leest leest men:
Quote:
Maar ik heb wat gezocht en denk dat ik eregi moet vervangen met preg_match (...) maar dan snap ik er nog niks van ik heb een anti php brein lijkt het wel, het wil er gewoon niet in.

Oftewel: Alles wat jij zegt wist hij al...
Gewijzigd op 03/05/2012 16:33:14 door Wouter J
 
Henk PHP

Henk PHP

03/05/2012 16:36:06
Quote Anchor link
Alles wat jij zei wist hij ook al, maar je ziet mij daar niet dom over doen. Wat ik iig wil zeggen is, waarom heeft ie niet een voorbeeld code met preg_match gepost met een foutmelding, dan kunnen we dat tenminste debuggen. Ik probeer hem gewoon te helpen, en jij kruipt weer in mijn reet om de een of andere reden.
Gewijzigd op 03/05/2012 16:36:25 door Henk PHP
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 16:37:56
Quote Anchor link
Naar mijn mening heeft Kees al het topic beantwoord en was jou bericht onnodig en ook omdat alles wat jij zei hij ook al wist.

Waarom hij geen code met preg_match poste? Omdat hij niet weet hoe hij eregi naar preg om moet zetten, dat was zijn vraag. Kees heeft dat succesvol gedaan en dus was dit topic al afgerond.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

03/05/2012 16:40:20
Quote Anchor link
simon:
Quote:
Maar ik heb wat gezocht en denk dat ik eregi moet vervangen met preg_match, (...)


oftewel de hele strekking van de post staat in jouw reactie, daarmee maakt dat jouw post nutteloos, en snap ik heel goed dat wouter daar wat van zegt. verder mag je anderen ook best normaal behandelen, dat is niet verboden.
Gewijzigd op 03/05/2012 16:40:59 door Jeroen VD
 
Henk PHP

Henk PHP

03/05/2012 16:41:04
Quote Anchor link
Zucht, u bent echt de oneindige smart-ass. Ga je maar lekker superieur voelen Wouter Jeej. Ga je nu overal mijn posts overbodig noemen?

Het lijkt mij namelijk geen slecht idee om de manual te gebruiken als je zo'n error krijgt én om de manual te gebruiken om de functionaliteit van preg_match te vinden. Is het nou zo erg dat ik daar op wijs?
 
Jeroen VD

Jeroen VD

03/05/2012 16:46:46
Quote Anchor link
nee. maar de topicstarter heeft al duidelijk aangegeven dat hij preg_match() moet hebben. hij weet alleen niet goed hoe die dat moet toepassen. wat zeg jij: 'gebruik een preg_match()'. dat is vrij nutteloos

Offtopic:

ik weet dat ik buiten de discussie tussen wouter en simon sta, maar ik ben het totaal met wouter eens. daarom reageer ik ook
 
Kees Schepers

kees Schepers

03/05/2012 16:50:47
Quote Anchor link
Simon Whiteley op 03/05/2012 16:41:04:
Zucht, u bent echt de oneindige smart-ass. Ga je maar lekker superieur voelen Wouter Jeej. Ga je nu overal mijn posts overbodig noemen?

Het lijkt mij namelijk geen slecht idee om de manual te gebruiken als je zo'n error krijgt én om de manual te gebruiken om de functionaliteit van preg_match te vinden. Is het nou zo erg dat ik daar op wijs?



Ik wil je verzoeken je reacties in de toekomst te nuanceren, en ergens begrijp ik de strekking van je bericht en de 'irritatie' t.o.v. de topic starter wel maar op deze manier reageren heb je alleen jezelf mee. Ik doel met name op je vorige reactie.
Gewijzigd op 04/05/2012 10:08:39 door kees Schepers
 
Franco bussche

franco bussche

03/05/2012 20:00:14
Quote Anchor link
De melding is weg dank je hartelijk kees en iedereen die nog enigzins een positieve reactie kon opbrengen. Het was niet mijn bedoeling om wereldoorlog 3 te starten.

En simon, zoal ik al postte, het gaat om de site van een vriend me, en als iedereen die een site heeft verstand moet hebben van de coderingen die er gebruikt worden om een site etc te maken, dan kunnen alle webdesigners en php coders wel in pakken lijkt me.

Anywho's......de melding is weg en het ziet er perfect uit nu echter als je nu in het gastenboek op de knop versturen klikt zegt tie: invalid url format.

Dus ergens staat er een link niet goed denk ik, weet iemand in welk blad die link zou moeten staan?
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2012 20:13:01
Quote Anchor link
Quote:
en als iedereen die een site heeft verstand moet hebben van de coderingen die er gebruikt worden om een site etc te maken, dan kunnen alle webdesigners en php coders wel in pakken lijkt me.

Nee, maar die hebben die site wel laten maken door iemand die er verstand van heeft, in elk geval dat hoop ik.

Je moet een site vergelijken met een huis (hè heb ik weer dat huis, moet eens iets anders bedenken :S). Bijna niemand die een huis heeft heeft verstand van een huis bouwen, sommige wel een beetje die noemen zich dan klussers...
Als een mens een huis wilt, laten we uitgaan van een rijk mens, dan gaat hij bij een aannemer en/of architect langs. Die maken vervolgens een huis voor hem.
Waarom maakt die persoon niet zijn eigen huis? Juist, omdat hij dat niet kan.

Zo is het ook met een website. Jij wilt een website, of in dit geval je vriend. Nu kun je zelf wat gaan aanmodderen (want laten we eerlijk zijn, dat doe je nu) of je kunt iemand inhuren die voor jou, of je vriend, hetgeen aanpast dat je wilt.
Aangezien je zelf geen verstand ervan hebt is het zeer verstandig om iemand in te huren die er wel verstand van heeft.
Wat redenen waarom je dat zou moeten doen:
- Denk eens aan veiligheid, een van de grootste aspecten van PHP. Jij weet nog niet hoe je veilig moet scripten en er komen dus lekken en kunnen mensen virussen op je site plaatsen, gegevens van de server halen, hele domein leeghalen, kortom mensen kunnen dingen doen die jij absoluut niet wilt.
- Je weet zeker dat je goede scripts maakt. Scripts moeten goed in elkaar zitten, dat vind ik ook het leuke van scripten. Je moet nadenken over elke stap die je maakt. Heb je een script die niet goed in elkaar zit dan loop je vanzelf tegen het probleem op dat je script een keer niet gaat werken.
- Je script is up-to-date. Een script zoals jij nu hebt met eregi is totaal niet up-to-date en stamt zo'n beetje uit de oertijd. Een oud script is onveilig en gaat niet meer werken, zoals je al hebt gemerkt.

Mijn tips: Gooi dit script weg en begin met een up-to-date script een script met eregi erin zou eigenlijk vanzelf van het internet verwijderd moeten worden; Huur iemand in die er verstand van heeft, zo kun je een veilige en goede site bouwen.
 
Franco bussche

franco bussche

03/05/2012 20:30:23
Quote Anchor link
hij heeft zijn site inderdaad laten maken door iemand die wist wat hij deed (de laatste versie van het script is van 3 jaar geleden dacht ik) echter deze gast is met de noorderzon vertrokken en verstoken van alle vormen van contact.

En ik moet je gelijk geven wat opnieuw beginnen betreft dat zou het beste zijn, maar dan gaat het hem geld kosten en dat wilt hij nu juist vermijden.
Tegenwoordig wordt er zoveel "gratis" aangeboden, dat je een dief van je portomonnee lijkt als je voor hetzelfde einddoel dan geld gaat betalen.

Ik heb zelf absoluut geen intentie om te gaan scripten met php, daar heb ik helemaal geen kaas van gegeten.

En met de website is niks mis (althans nog niet) het is dat verrekte gastenboek. :)
Gewijzigd op 03/05/2012 20:32:04 door franco bussche
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.