externe mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 09:45:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het mail() script, maar heb er een klein vraagje over..

Ik kan via mijn website reacties laten opsturen via een formuliertje naar mijzelf, via die mail functie..
Dat gaat goed.

Maar nu wil ik mensen die hun mail adres achterlaten daarop een mailtje sturen. Mailen naar buiten dus..

Maar zodra ik dat schrijf, zegt hij dat ik mijn user/pass moet specificeren..
Dat is ook wel logisch, maar waar moet ik dat opgeven dan?

Heb gezocht in apache, in php.ini maar kan het echt niet vinden..

Het lijkt me niet dat je dat in elk script apart moet opgeven??

Weet iemand waar wel?
bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:36:33
 
Arend a

Arend a

17/10/2004 10:54:00
Quote Anchor link
Wie "zegt" dat jij je user/pass moet specificeren, en bij welke code vind dit plaats?
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:12:00
Quote Anchor link
krijg die error in mn webbrowser..
zal hem even opzoeken, had het script verwijderd zal hem nog eens schrijven en hier de error zetten
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 13:15:00
Quote Anchor link
Vreemd, dat slaat nergens op :|
 
Han eev

Han eev

17/10/2004 13:21:00
Quote Anchor link
nog een luek idee voor dit forum dat er echte smilies kan worden gebruikt :D
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 13:24:00
Quote Anchor link
Nah dat is niet nodig, die tekst dingen zeggen genoeg :x
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:39:00
Quote Anchor link
dit is de error:
Warning: mail(): SMTP server response: 550 5.7.1 Relaying to <[email protected]> denied (authentication required) in C:\webserver\test\mail.php on line 3

je kunt het zelf zien op www.markvergroesen.nl/test/mail.php

Het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

mail("[email protected]","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
   print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

?>


Als ik dit script gebruik, werkt het wel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

mail("[email protected]","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
   print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

?>


iemand??
 
Bram Z

Bram Z

17/10/2004 13:45:00
Quote Anchor link
Dit kan betekenetn dat xs4all geen emails exepteert vanuit php, mar dat bestaadvolgens mij niet
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:46:00
Quote Anchor link
nee, je moet het volgens mij zo lezen:
je moet met een user/pass jezelf verifieren (authentication required) daarna kan hij pas mailen..

dat is ook logisch, op mijn mail systeem zit een wachtwoord
 
Beuk

Beuk

17/10/2004 13:57:00
Quote Anchor link
ik gebruik ook mail() functie, met eveneens een email van xs4all.nl, geeft geen problemen voor zover ik weet, email wordt gewoon verstuurd...
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:12:00
Quote Anchor link
ik mail van mijn eigen server, NAAR xs4all...
toch logisch dat ik me dan moet aanmelden eerst op mijn mail server met user/pass maar hoe/waar ??
 
Arend a

Arend a

17/10/2004 14:19:00
Quote Anchor link
Meestal zit op smtp geen user/pass authenticatie, maar op ip gebaseerde regels (eigen klanten mogen zonder gedoe gebruik maken van de smtp server).

In dit geval betekend het dat je een smtp server gebruikt die waarschijnlijk niet van je provider is (check je php.ini). Dan is relayen naar emailadressen butien die provider niet toegestaan.
 
Edwin

Edwin

17/10/2004 14:22:00
Quote Anchor link
mensen het probleem is dat je een popbox wil bereiken die ergens anders straat daar heb je dan user/pass voor nodig.

wat je nodig hebt is een tooltje/script dat je popbox open zet bij xs4all.

dan vraag ik me af waarom wil je graag dat iemand een maitje stuurd vanuit jou mailadres???
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:46:00
Quote Anchor link
ik wil een soort script schrijven lang verhaal..
bedoeling is dat mensen registreren, en automatisch een mailtje krijgen..

het script wordt dus bijvoorbeeld:

mail("$email","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

Maar hij wil dus niet naar buiten mailen inderdaad
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:56:00
Quote Anchor link
ben er achter gekomen als ik instel:

allow relay only for:
en dan het ip adres van localhost ingeef (127.0.0.1) dat hij het wel doet..

maar de vraag, is mijn mail dan gewoon vrolijk open voor spammers?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.