externe mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 09:45:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het mail() script, maar heb er een klein vraagje over..

Ik kan via mijn website reacties laten opsturen via een formuliertje naar mijzelf, via die mail functie..
Dat gaat goed.

Maar nu wil ik mensen die hun mail adres achterlaten daarop een mailtje sturen. Mailen naar buiten dus..

Maar zodra ik dat schrijf, zegt hij dat ik mijn user/pass moet specificeren..
Dat is ook wel logisch, maar waar moet ik dat opgeven dan?

Heb gezocht in apache, in php.ini maar kan het echt niet vinden..

Het lijkt me niet dat je dat in elk script apart moet opgeven??

Weet iemand waar wel?
bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:29:59
 
Arend a

Arend a

17/10/2004 10:54:00
Quote Anchor link
Wie "zegt" dat jij je user/pass moet specificeren, en bij welke code vind dit plaats?
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:12:00
Quote Anchor link
krijg die error in mn webbrowser..
zal hem even opzoeken, had het script verwijderd zal hem nog eens schrijven en hier de error zetten
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 13:15:00
Quote Anchor link
Vreemd, dat slaat nergens op :|
 
Han eev

Han eev

17/10/2004 13:21:00
Quote Anchor link
nog een luek idee voor dit forum dat er echte smilies kan worden gebruikt :D
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 13:24:00
Quote Anchor link
Nah dat is niet nodig, die tekst dingen zeggen genoeg :x
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:39:00
Quote Anchor link
dit is de error:
Warning: mail(): SMTP server response: 550 5.7.1 Relaying to <[email protected]> denied (authentication required) in C:\webserver\test\mail.php on line 3

je kunt het zelf zien op www.markvergroesen.nl/test/mail.php

Het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

mail("[email protected]","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
   print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

?>


Als ik dit script gebruik, werkt het wel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

mail("[email protected]","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
   print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

?>


iemand??
 
Bram Z

Bram Z

17/10/2004 13:45:00
Quote Anchor link
Dit kan betekenetn dat xs4all geen emails exepteert vanuit php, mar dat bestaadvolgens mij niet
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:46:00
Quote Anchor link
nee, je moet het volgens mij zo lezen:
je moet met een user/pass jezelf verifieren (authentication required) daarna kan hij pas mailen..

dat is ook logisch, op mijn mail systeem zit een wachtwoord
 
Beuk

Beuk

17/10/2004 13:57:00
Quote Anchor link
ik gebruik ook mail() functie, met eveneens een email van xs4all.nl, geeft geen problemen voor zover ik weet, email wordt gewoon verstuurd...
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:12:00
Quote Anchor link
ik mail van mijn eigen server, NAAR xs4all...
toch logisch dat ik me dan moet aanmelden eerst op mijn mail server met user/pass maar hoe/waar ??
 
Arend a

Arend a

17/10/2004 14:19:00
Quote Anchor link
Meestal zit op smtp geen user/pass authenticatie, maar op ip gebaseerde regels (eigen klanten mogen zonder gedoe gebruik maken van de smtp server).

In dit geval betekend het dat je een smtp server gebruikt die waarschijnlijk niet van je provider is (check je php.ini). Dan is relayen naar emailadressen butien die provider niet toegestaan.
 
Edwin

Edwin

17/10/2004 14:22:00
Quote Anchor link
mensen het probleem is dat je een popbox wil bereiken die ergens anders straat daar heb je dan user/pass voor nodig.

wat je nodig hebt is een tooltje/script dat je popbox open zet bij xs4all.

dan vraag ik me af waarom wil je graag dat iemand een maitje stuurd vanuit jou mailadres???
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:46:00
Quote Anchor link
ik wil een soort script schrijven lang verhaal..
bedoeling is dat mensen registreren, en automatisch een mailtje krijgen..

het script wordt dus bijvoorbeeld:

mail("$email","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

Maar hij wil dus niet naar buiten mailen inderdaad
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:56:00
Quote Anchor link
ben er achter gekomen als ik instel:

allow relay only for:
en dan het ip adres van localhost ingeef (127.0.0.1) dat hij het wel doet..

maar de vraag, is mijn mail dan gewoon vrolijk open voor spammers?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.