externe mail

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 09:45:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het mail() script, maar heb er een klein vraagje over..

Ik kan via mijn website reacties laten opsturen via een formuliertje naar mijzelf, via die mail functie..
Dat gaat goed.

Maar nu wil ik mensen die hun mail adres achterlaten daarop een mailtje sturen. Mailen naar buiten dus..

Maar zodra ik dat schrijf, zegt hij dat ik mijn user/pass moet specificeren..
Dat is ook wel logisch, maar waar moet ik dat opgeven dan?

Heb gezocht in apache, in php.ini maar kan het echt niet vinden..

Het lijkt me niet dat je dat in elk script apart moet opgeven??

Weet iemand waar wel?
bedankt alvast!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:13:13
 
Arend a

Arend a

17/10/2004 10:54:00
Quote Anchor link
Wie "zegt" dat jij je user/pass moet specificeren, en bij welke code vind dit plaats?
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:12:00
Quote Anchor link
krijg die error in mn webbrowser..
zal hem even opzoeken, had het script verwijderd zal hem nog eens schrijven en hier de error zetten
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 13:15:00
Quote Anchor link
Vreemd, dat slaat nergens op :|
 
Han eev

Han eev

17/10/2004 13:21:00
Quote Anchor link
nog een luek idee voor dit forum dat er echte smilies kan worden gebruikt :D
 
Mitch X

Mitch X

17/10/2004 13:24:00
Quote Anchor link
Nah dat is niet nodig, die tekst dingen zeggen genoeg :x
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:39:00
Quote Anchor link
dit is de error:
Warning: mail(): SMTP server response: 550 5.7.1 Relaying to <[email protected]> denied (authentication required) in C:\webserver\test\mail.php on line 3

je kunt het zelf zien op www.markvergroesen.nl/test/mail.php

Het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

mail("[email protected]","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
   print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

?>


Als ik dit script gebruik, werkt het wel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

mail("[email protected]","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
   print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

?>


iemand??
 
Bram Z

Bram Z

17/10/2004 13:45:00
Quote Anchor link
Dit kan betekenetn dat xs4all geen emails exepteert vanuit php, mar dat bestaadvolgens mij niet
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 13:46:00
Quote Anchor link
nee, je moet het volgens mij zo lezen:
je moet met een user/pass jezelf verifieren (authentication required) daarna kan hij pas mailen..

dat is ook logisch, op mijn mail systeem zit een wachtwoord
 
Beuk

Beuk

17/10/2004 13:57:00
Quote Anchor link
ik gebruik ook mail() functie, met eveneens een email van xs4all.nl, geeft geen problemen voor zover ik weet, email wordt gewoon verstuurd...
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:12:00
Quote Anchor link
ik mail van mijn eigen server, NAAR xs4all...
toch logisch dat ik me dan moet aanmelden eerst op mijn mail server met user/pass maar hoe/waar ??
 
Arend a

Arend a

17/10/2004 14:19:00
Quote Anchor link
Meestal zit op smtp geen user/pass authenticatie, maar op ip gebaseerde regels (eigen klanten mogen zonder gedoe gebruik maken van de smtp server).

In dit geval betekend het dat je een smtp server gebruikt die waarschijnlijk niet van je provider is (check je php.ini). Dan is relayen naar emailadressen butien die provider niet toegestaan.
 
Edwin

Edwin

17/10/2004 14:22:00
Quote Anchor link
mensen het probleem is dat je een popbox wil bereiken die ergens anders straat daar heb je dan user/pass voor nodig.

wat je nodig hebt is een tooltje/script dat je popbox open zet bij xs4all.

dan vraag ik me af waarom wil je graag dat iemand een maitje stuurd vanuit jou mailadres???
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:46:00
Quote Anchor link
ik wil een soort script schrijven lang verhaal..
bedoeling is dat mensen registreren, en automatisch een mailtje krijgen..

het script wordt dus bijvoorbeeld:

mail("$email","onderwerp", "bericht", "From:mark <[email protected]>");
print("<b><U>mail verstuurd</U></b>");

Maar hij wil dus niet naar buiten mailen inderdaad
 
Mark Vergroesen

Mark Vergroesen

17/10/2004 14:56:00
Quote Anchor link
ben er achter gekomen als ik instel:

allow relay only for:
en dan het ip adres van localhost ingeef (127.0.0.1) dat hij het wel doet..

maar de vraag, is mijn mail dan gewoon vrolijk open voor spammers?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.