[EXTRA] Statistieken | Score's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

16/02/2013 18:33:32
Quote Anchor link
Hallo Forumleden,

Ik zou graag de personen die deze week de meeste topic's gestart hebben, in een lijst willen plaatsen.
Zoals dit:
1 ............... Diov ------ 22
2 ............... Anne ------ 15
3 ............... Koen ------ 6

...

Er zouden maar 3 (misschien 5) gebruikers getoond moeten worden.
Ik vraag met af hoe ik dit best doe.

Met een cronjob, elk uur misschien?
-- Waarbij ik elk uur alle topic's tel per gebruiker & dit dan toevoeg bij mijn user tabel ?

Zonder cronjob?
-- Weet dan wel niet zo goed, hoe ik dit doe.

Als jullie ideeën hebben voor mij, laat maar horen
Ik zal ook nog even googlen op Leaderbord

Alvast bedankt
Mvg,
Diov

Edit:
Niet klein probleem, de datum:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/statistieken-scores/89265/1/#641008
Gewijzigd op 17/02/2013 12:34:15 door - Diov -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:37:11
 
Tim S

Tim S

16/02/2013 18:36:22
Quote Anchor link
Misschien begrijp ik het niet helemaal goed, maar volgens mij is dit gewoon het zelfde als bijvoorbeeld de laatste topics laten zien maar dan met een andere query....?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

16/02/2013 18:38:17
Quote Anchor link
Hallo Diov,

Dit kan toch gewoon als de pagina geladen wordt? de query zal wel iets ingewikkelder worden.

kun je je tabelnamen en kolomnamen eens posten?
 
Tim S

Tim S

16/02/2013 18:41:33
Quote Anchor link
En als de gebrbuiker een topic plaatst is deze ingelogd en kan je meteen iets in de user tabel zetten.
 
Eddy E

Eddy E

16/02/2013 18:49:16
Quote Anchor link
Om wat voor forum gaat het?
Want dit is makkelijk met 1 query op te lossen.

in phpBB kan je prima topics tellen. Gewoon tellen hoeveel berichten er eerste post zijn in een tijd-gebied.
 
 - Diov  -

- Diov -

16/02/2013 18:53:11
Quote Anchor link
Het is eigenlijk meer een meldingenvenster, waarbij mensen ook kunnen op reageren.

Tabel: Topics
-- id -- starter_id -- topic_name -- ...

Enzoverder.

Starterd_id is het id van de gebruiker die het topic starte.

Nu zou ik graag alle topics tellen voor elke gebruiker.
En dat is mijn vraag.
 
Eddy E

Eddy E

16/02/2013 19:05:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
SELECT COUNT(topic_id) AS aantal, t.starter_id, t.topic_name, t.topic_id, u.user_name
FROM topics AS T
LEFT JOIN users AS u
ON (t.starter_id = u.user_id)
WHERE t.topic_date BETWEEN DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 1 MONTH) AND NOW()
GROUP BY topic_id


Zoiets. Weet niet of het gelijk werkt (waarschijnlijk niet...)
 
 - Diov  -

- Diov -

16/02/2013 19:30:10
Quote Anchor link
@Eddy, bedankt.
Hiermee ben ik al heel veel vooruitgeschoven.

Je was alleen een Limit vergeten. En heb dit nu zonder cronjob gedaan.
De code heb ik wel niet in zijn geheel uitgevoerd
Gewijzigd op 16/02/2013 19:54:44 door - Diov -
 
Eddy E

Eddy E

17/02/2013 08:46:17
Quote Anchor link
Ja, en een ORDER BY en nog wel een aantal dingen. Welke query heb je nu?
Cronjobs zijn hier echt niet voor nodig.

Toevoeging op 17/02/2013 08:46:23:

Ja, en een ORDER BY en nog wel een aantal dingen. Welke query heb je nu?
Cronjobs zijn hier echt niet voor nodig.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 09:58:58
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
SELECT
    u.user_id, u.user_name, COUNT(t.starter_id) AS aantal
FROM
    users u
LEFT JOIN
    topics t
    ON u.user_id = t.starter_id
GROUP BY
    u.user_id, u.user_name
ORDER BY
    aantal DESC

Dit geeft je een overzicht van alle gebruikers met het aantal topics, ook de gebruikers met 0 topics
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 12:20:24
Quote Anchor link
Hallo Ger, mijn query lijkt heel sterk op die van jouw.
Nu heb ik 1 (klein) probleem.

Ik selecteer de records van 1 week geleden tot en met vandaag.
Maar ik zou ze eigenlijk per week willen hebben.

Dus eigenlijk:
van maandag Tot Zondag.

Dus als we dinsdag voorbeeld zijn.
Dan moet hij alle records nemen van die week.

Hoe doe ik dit het best?
Ik sla de datum op als datetime.

Mvg,
Diov
Gewijzigd op 17/02/2013 12:20:54 door - Diov -
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 12:34:16
Quote Anchor link
Voeg deze WHERE clause toe aan de query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE DATE(t.topic_date) >= CURDATE() - INTERVAL WEEKDAY(CURDATE()) DAY
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 13:22:21
Quote Anchor link
Hoi Ger,

Er is nog altijd een fout als ik je WHERE toevoeg.
Is dit misschien omdat ik het op de verkeerde plaats zet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$sql_get_statiestieken_per_gebruiker
= "SELECT u.username, p.promogever_id, p.datum COUNT(p.promonemer) As aantal
                FROM leden AS u
                LEFT JOIN promo AS p
                WHERE DATE(p.datum) >= CURDATE() - INTERVAL WEEKDAY(CURDATE()) DAY
                ON u.id = p.promogever_id
                GROUP BY promogever_id
                                                        
                ORDER BY COUNT(promonemer) DESC
                LIMIT 5 "
;
?>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 14:16:12
Quote Anchor link
Inderdaad de verkeerde plaats, regel 6 en 7 omwisselen
 
 - Diov  -

- Diov -

17/02/2013 17:54:03
Quote Anchor link
@Ger, het werkt.

Alleen snap ik je formule niet helemaal.
Toch bedankt!
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/02/2013 18:14:33
Quote Anchor link
Dan zal ik hem proberen uit te leggen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WEEKDAY(CURDATE())

Dit geeft de dag van de week -beginnend op maandag (0) en eindigend op zondag(6)- van de huidige datum.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
CURDATE() - INTERVAL x DAY

Dit trekt x dagen af van de huidige datum, waar in dit geval x wordt ingevuld door het resultaat van de eerste functie. Vandaag is dat dus 6 en is het resultaat van het geheel dus 2013-02-11
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.