Fatal error: Uncaught Error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 10:28:44
Quote Anchor link
MBC-Forum maakt geen connectie met mysql, website maakt wel connectie met mysql
Het MBC-Forum is een onderdeel van de website **knip**

Wie kan mij helpen om de volgende Fatal error op te lossen, ik ben niet erg goed thuis in PHP
Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in ....................... public_html/mbc-forum/Sources/Subs-Db-mysql.php:58 Stack trace: #0

Als ik het bestand Subs-Db-mysql.php:58 vergelijk met een eerder backup kan ik er geen fout in ontdekken. Regel 58 geeft de volgende code:
$connection = @mysql_connect($db_server, $db_user, $db_passwd);

De fatal error melding kwam van het ene op het andere moment bv om 10.00 kon ik nog gewoon in het forum en op 10.02 ineens niet meer.

Edit:
Geen hulp voor een admin/mod, en dus verhuis ik deze naar een ander forum
Gewijzigd op 23/09/2020 13:26:43 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:50:09
 
Jan R

Jan R

23/08/2020 11:16:44
Quote Anchor link
Vermoedelijk is jouw server om 10u01 omgezet naar een nieuwe versie van php. vb van 5.6 naar 7.3
Gezien versie 7 mysql niet meer ondersteunt krijg je deze foutmelding.
oplossing is zo snel mogelijk alles omzetten naar mysqli functies.

Vermoedelijk als dit dan ook de reden is zal je wel een e-mail gekregen hebben dat dit ging gebeuren. Dan was het aan u om alles voor te bereiden.

Jan
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 11:20:36
Quote Anchor link
Zie ook de PM!!!!

Je gebruikt SMF zie ik.
Welke versie is dit? Ik gok dat die verouderd is.
Gewijzigd op 23/08/2020 11:28:17 door - Ariën -
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 11:46:40
Quote Anchor link
Nee ik heb geen email ontvangen van de provider gekregen. Ik ga de provider vragen of zij de PHP versie hebben opgehoogd en of ik de mysql moet omzetten van mysql naar mysqli. Op je pm kom ik nog terug
Ribi
 
Jan R

Jan R

23/08/2020 11:55:31
Quote Anchor link
Je kan het zelf snel weten.
Maak een bestandje op jouw server met volgende tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <title>
            PHP info
        </title>
    </head>
    <body>
        <pre>
            <?php
                phpinfo();
            ?>

        </pre>
    </body>
</html>

Sla het op met extensie php
en open het in je webbrowser.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 11:56:23
Quote Anchor link
Welke versie van je SMF-forum heb je?
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 17:06:16
Quote Anchor link
Jan R op 23/08/2020 11:55:31:
Je kan het zelf snel weten.
Maak een bestandje op jouw server met volgende tekst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<!DOCTYPE HTML>
<html lang="nl-be">
    <head>
        <title>
            PHP info
        </title>
    </head>
    <body>
        <pre>
            <?php
                phpinfo();
            ?>

        </pre>
    </body>
</html>

Sla het op met extensie php
en open het in je webbrowser.



De problemen bleken toch bij de provider te liggen, wel bedankt voor het meedenken

Toevoeging op 23/08/2020 17:07:21:

- Ariën - op 23/08/2020 11:56:23:
Welke versie van je SMF-forum heb je?



De problemen bleken toch bij de provider te liggen, bedankt voor het mee denken

Ribo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 17:44:57
Quote Anchor link
Maar als ik de melding zie gaat het mogelijk om een overstap naar PHP 7. In ieder geval gebruikt je script de oude functies van PHP 5, en die wordt allang niet meer ondersteund.

Dus ik raad toch aan om zo snel mogelijk het script te updaten.

Welke PHP-versie heb je nu dan?
Gewijzigd op 23/08/2020 17:45:34 door - Ariën -
 
Ribo Bogaart

Ribo Bogaart

23/08/2020 19:57:12
Quote Anchor link
Ik gebruik inderdaad php versie 5.1
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/08/2020 20:29:35
Quote Anchor link
Wow! Die is heel erg antiek en komt nog uit 2006!!!

Er komt een moment dat je hosting deze zal verwijderen. Dus ik raad aan om snel de scripts te updaten.
Gewijzigd op 23/08/2020 20:31:33 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

24/08/2020 15:39:29
Quote Anchor link
Je maakt nu gebruik van een mooie T-Ford waarmee je inderdaad je taken kunt uitvoeren.

Binnenkort komt er een update.
Met wat geluk krijg je een tussenstap op PHP 5.6 of iets dergelijks
Maar je hebt ook kans op een upgrade naar PHP 7.

Hoe groter de stap, hoe groter je probleem om eea. bij te werken.

Als je straks een infrastruktuur krijgt waarop alleen elektrische Tesla's op automatische piloot kunnen rijden, dan doet je T-Ford maar weinig meer, om de analogie door te trekken.

Dus wees dat voor en upgrade je software voor je een upgrade voor je kiezen krijgt die niet meer per direct teruggedraaid wordt door je hoster. (die blijft ook niet tot de eeuwigheid museumversies van PHP ondersteunen namelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.