FCKeditor vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Martijn

martijn

02/03/2009 02:47:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben na tinyMCE nu fckeditor aan het proberen om een aantal functies die toch wel handig zijn. Alleen bij tinyMCe kan je hem toevoegen aan alle textfields op de pagina. Bij FCKeditor werkt dat anders. ik moet als het goed is deze code gebuiken om FCKeditor op een pagina te krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
      <script type="text/javascript">
<!--
// Automatically calculates the editor base path based on the _samples directory.
// This is usefull only for these samples. A real application should use something like this:
// oFCKeditor.BasePath = '/fckeditor/' ;   // '/fckeditor/' is the default value.
var sBasePath = document.location.href.substring(0,document.location.href.lastIndexOf('_samples')) ;

var oFCKeditor = new FCKeditor( 'FCKeditor1' ) ;
oFCKeditor.BasePath   = '/fckeditor/' ;
oFCKeditor.Height   = 300 ;
oFCKeditor.Value   = '<p>This is some <strong>sample text<\/strong>. You are using <a href="http://www.fckeditor.net/">FCKeditor<\/a>.<\/p>' ;
oFCKeditor.Create() ;
//-->
      </script>


Alleen dan maakt hij dus direct een textfield aan, en ik heb geen idee hoe ik aan dat textfield een ID en naam kan toekennen. Dit is nodig omdat ik content moet inladen in dat textfield.

Weet iemand hoe ik dit werkend krijg?

groeten,

Martijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 04:54:49
 
Loran DP

Loran DP

02/03/2009 06:03:00
Quote Anchor link
Doe ff om die code code tags &
Nu valt je bericht uit de layout.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/03/2009 07:49:00
Quote Anchor link
De naam van het textveld is FCKeditor1 in jou code. (het deel wat in new FCKeditor('dit_deel') staat)

Een id meegeven weet ik niet.
 
Storeman storeman

storeman storeman

02/03/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Ik heb daar ooit ook een work-around voor ingebouwd, ik had ook het id nodig. De reden die jij nu aangeeft is niet nodig.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  Method 2

The TEXTAREA replacement method:

    * In <HEAD> add the "onload" method:

<script type="text/javascript">
window.onload = function()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'MyTextarea' ) ;
oFCKeditor.BasePath = "/fckeditor/" ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}
</script>

    * In <BODY> add the below code to replace an existing TEXTAREA in the page:

<textarea id="MyTextarea" name="MyTextarea">This is <b>the</b> initial value.</textarea>


Zie: http://docs.fckeditor.net/FCKeditor_2.x/Developers_Guide/Integration/JavaScript#Method_2

Deze methode is voor een gespecificeerde textarea, echter kun je ook dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
FCKeditor.ReplaceAllTextareas();


Deze is beschikbaar in de laatste versies (geen idee vanaf welke precies), de functie is te vinden in de fckeditor.js.
 
Martijn

martijn

02/03/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Replacealltextarea's klinkt precies als wat ik nodig heb. Alleen waar moet ik die regel dan neerzetten? En welke andere code moet daarbij? Ik heb nu in mijn head staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    <script type="text/javascript" src="fckeditor/fckeditor.js"></script>
                    <script type="text/javascript">
<!--
FCKeditor.ReplaceAllTextareas();
//-->
</script>


Maar er gebeurd vrij weinig.
 
Martijn

martijn

02/03/2009 21:47:00
Quote Anchor link
zoek net ff in de docs van fckeditor, maar er staat helemaal niks in over replacealltextarea's... bestaat die functie wel?

http://docs.fckeditor.net/Special:Search?search=ReplaceAllTextareas&go=Go
 

02/03/2009 21:57:00
Quote Anchor link
martijn schreef op 02.03.2009 21:47:
zoek net ff in de docs van fckeditor, maar er staat helemaal niks in over replacealltextarea's... bestaat die functie wel?

http://docs.fckeditor.net/Special:Search?search=ReplaceAllTextareas&go=Go

Een wiki pagina d'r over bestond iig wel, als ik hier kijk.

Wil je in het vervolg, als je je post wilt aanpassen / iets toevoegen op het Afbeelding knopje drukken? Nu bump je namelijk.
 
Martijn

martijn

02/03/2009 22:05:00
Quote Anchor link
oh sorry, bedankt voor je link, ik was gewend van een ander forum, daar worden posts automatisch samen gevoegd :p redelijk irritant, ik doe het wel vaker fout omdat ik er aan gewend ben geraakt.

edit: echt ik kan er niet achterkomen wat ik fout doe. Heb beide manieren geprobeerd, met class name en zonder class name, dit is mn head:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <head>
            <title>Content Management System</title>
            <link rel="stylesheet" href="stylesheet.css" type="text/css" media="screen,projection" />
    <script type="text/javascript" src="fckeditor/fckeditor.js"></script>
<script>FCKeditor.ReplaceAllTextareas( 'content' ) ;
</script>
    </head>


En dit is mn textarea:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <form method="POST" action="newssystem.php" enctype="multipart/form-data">
Newstitel:&nbsp; <input type="text" name="newstitle" id="newstitle" value="<?php echo $_POST['newstitle']; ?>"/><br/>
Afbeelding: <input type="file" name="image" id="image" />(80x80 pixel afbeelding)<br/>

<textarea name="content" class="content" id="content" rows="25" cols="85"/><?php echo $_POST['content']; ?></textarea><br/>
<input type="submit" name="submit" id="submit" value="Plaats Nieuws" /><br/>
</form>


Maar er gebeurd niks nakkes nada, ook als ik dit in mn head zet:
FCKeditor.ReplaceAllTextareas() ;

Iemand enig idee waarom het niet werkt? Ik heb FCK editor wel goed benaderd, want met die javascript code uit het voorbeeld krijg ik wel netjes een textfield met alle knoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door martijn
 
Storeman storeman

storeman storeman

03/03/2009 10:58:00
Quote Anchor link
Je moet die functie pas uitvoeren op het moment dat de dom klaar is met laden. Als je even naar mijn code had gekeken, dan zie je dat de methode pas wordt uitgevoerd als alle html elementen gerenderd zijn. Je kunt niets replacen wat er niet is.

Ietsie beter lezen dus ;)
 
Martijn

martijn

04/03/2009 00:08:00
Quote Anchor link
oh, hm ik heb hem inmiddels bovenaan staan, kwam erachter dat de source verkeerd stond, maar het werkt nu wel. Ook al word dat script als eerste geladen. Textarea's functioneren naar behoren verder. Toch bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.