FCKeditor vraag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Martijn

martijn

02/03/2009 02:47:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben na tinyMCE nu fckeditor aan het proberen om een aantal functies die toch wel handig zijn. Alleen bij tinyMCe kan je hem toevoegen aan alle textfields op de pagina. Bij FCKeditor werkt dat anders. ik moet als het goed is deze code gebuiken om FCKeditor op een pagina te krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
      <script type="text/javascript">
<!--
// Automatically calculates the editor base path based on the _samples directory.
// This is usefull only for these samples. A real application should use something like this:
// oFCKeditor.BasePath = '/fckeditor/' ;   // '/fckeditor/' is the default value.
var sBasePath = document.location.href.substring(0,document.location.href.lastIndexOf('_samples')) ;

var oFCKeditor = new FCKeditor( 'FCKeditor1' ) ;
oFCKeditor.BasePath   = '/fckeditor/' ;
oFCKeditor.Height   = 300 ;
oFCKeditor.Value   = '<p>This is some <strong>sample text<\/strong>. You are using <a href="http://www.fckeditor.net/">FCKeditor<\/a>.<\/p>' ;
oFCKeditor.Create() ;
//-->
      </script>


Alleen dan maakt hij dus direct een textfield aan, en ik heb geen idee hoe ik aan dat textfield een ID en naam kan toekennen. Dit is nodig omdat ik content moet inladen in dat textfield.

Weet iemand hoe ik dit werkend krijg?

groeten,

Martijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 07:15:15
 
Loran DP

Loran DP

02/03/2009 06:03:00
Quote Anchor link
Doe ff om die code code tags &
Nu valt je bericht uit de layout.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/03/2009 07:49:00
Quote Anchor link
De naam van het textveld is FCKeditor1 in jou code. (het deel wat in new FCKeditor('dit_deel') staat)

Een id meegeven weet ik niet.
 
Storeman storeman

storeman storeman

02/03/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Ik heb daar ooit ook een work-around voor ingebouwd, ik had ook het id nodig. De reden die jij nu aangeeft is niet nodig.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
  Method 2

The TEXTAREA replacement method:

    * In <HEAD> add the "onload" method:

<script type="text/javascript">
window.onload = function()
{
var oFCKeditor = new FCKeditor( 'MyTextarea' ) ;
oFCKeditor.BasePath = "/fckeditor/" ;
oFCKeditor.ReplaceTextarea() ;
}
</script>

    * In <BODY> add the below code to replace an existing TEXTAREA in the page:

<textarea id="MyTextarea" name="MyTextarea">This is <b>the</b> initial value.</textarea>


Zie: http://docs.fckeditor.net/FCKeditor_2.x/Developers_Guide/Integration/JavaScript#Method_2

Deze methode is voor een gespecificeerde textarea, echter kun je ook dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
FCKeditor.ReplaceAllTextareas();


Deze is beschikbaar in de laatste versies (geen idee vanaf welke precies), de functie is te vinden in de fckeditor.js.
 
Martijn

martijn

02/03/2009 16:57:00
Quote Anchor link
Replacealltextarea's klinkt precies als wat ik nodig heb. Alleen waar moet ik die regel dan neerzetten? En welke andere code moet daarbij? Ik heb nu in mijn head staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    <script type="text/javascript" src="fckeditor/fckeditor.js"></script>
                    <script type="text/javascript">
<!--
FCKeditor.ReplaceAllTextareas();
//-->
</script>


Maar er gebeurd vrij weinig.
 
Martijn

martijn

02/03/2009 21:47:00
Quote Anchor link
zoek net ff in de docs van fckeditor, maar er staat helemaal niks in over replacealltextarea's... bestaat die functie wel?

http://docs.fckeditor.net/Special:Search?search=ReplaceAllTextareas&go=Go
 

02/03/2009 21:57:00
Quote Anchor link
martijn schreef op 02.03.2009 21:47:
zoek net ff in de docs van fckeditor, maar er staat helemaal niks in over replacealltextarea's... bestaat die functie wel?

http://docs.fckeditor.net/Special:Search?search=ReplaceAllTextareas&go=Go

Een wiki pagina d'r over bestond iig wel, als ik hier kijk.

Wil je in het vervolg, als je je post wilt aanpassen / iets toevoegen op het Afbeelding knopje drukken? Nu bump je namelijk.
 
Martijn

martijn

02/03/2009 22:05:00
Quote Anchor link
oh sorry, bedankt voor je link, ik was gewend van een ander forum, daar worden posts automatisch samen gevoegd :p redelijk irritant, ik doe het wel vaker fout omdat ik er aan gewend ben geraakt.

edit: echt ik kan er niet achterkomen wat ik fout doe. Heb beide manieren geprobeerd, met class name en zonder class name, dit is mn head:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <head>
            <title>Content Management System</title>
            <link rel="stylesheet" href="stylesheet.css" type="text/css" media="screen,projection" />
    <script type="text/javascript" src="fckeditor/fckeditor.js"></script>
<script>FCKeditor.ReplaceAllTextareas( 'content' ) ;
</script>
    </head>


En dit is mn textarea:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
    <form method="POST" action="newssystem.php" enctype="multipart/form-data">
Newstitel:&nbsp; <input type="text" name="newstitle" id="newstitle" value="<?php echo $_POST['newstitle']; ?>"/><br/>
Afbeelding: <input type="file" name="image" id="image" />(80x80 pixel afbeelding)<br/>

<textarea name="content" class="content" id="content" rows="25" cols="85"/><?php echo $_POST['content']; ?></textarea><br/>
<input type="submit" name="submit" id="submit" value="Plaats Nieuws" /><br/>
</form>


Maar er gebeurd niks nakkes nada, ook als ik dit in mn head zet:
FCKeditor.ReplaceAllTextareas() ;

Iemand enig idee waarom het niet werkt? Ik heb FCK editor wel goed benaderd, want met die javascript code uit het voorbeeld krijg ik wel netjes een textfield met alle knoppen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door martijn
 
Storeman storeman

storeman storeman

03/03/2009 10:58:00
Quote Anchor link
Je moet die functie pas uitvoeren op het moment dat de dom klaar is met laden. Als je even naar mijn code had gekeken, dan zie je dat de methode pas wordt uitgevoerd als alle html elementen gerenderd zijn. Je kunt niets replacen wat er niet is.

Ietsie beter lezen dus ;)
 
Martijn

martijn

04/03/2009 00:08:00
Quote Anchor link
oh, hm ik heb hem inmiddels bovenaan staan, kwam erachter dat de source verkeerd stond, maar het werkt nu wel. Ook al word dat script als eerste geladen. Textarea's functioneren naar behoren verder. Toch bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.