FCKeditor wordt niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Ik probeer FCK editor te laten weergeven, ik gebruik de onderstaande code. Alleen het werkt niet, er wordt niks weergeven. Met FF en IE geprobeerd. Onder FF krijg ik een melding dat die niet weet hoe die dit adres moet openen omdat het protocol met geen enkel programa is geassocierd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
include("D:\\Program Files\\xampp\\htdocs\\fckeditor\\fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('Voorbeeld1');
    $oFCKeditor->BasePath = "D:\\Program Files\\xampp\\htdocs\\fckeditor\\editor\\"; //het pad naar de editor
    $oFCKeditor->Value = 'Het laatste <strong>nieuws</strong> vind u altijd op <a href="http://www.bestaatniet.nl">hier!</a>';
    $oFCKeditor->Create();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:03:25
 

02/01/2008 23:03:00
Quote Anchor link
Mij lijkt zoals in de handleiding staat dat het zo moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php // Dit bestand zit dus in htdocs.
include("FCKeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('Voorbeeld1');
    $oFCKeditor->BasePath = "/fckeditor/"; //het pad naar de editor
    $oFCKeditor->Value = 'Het laatste <strong>nieuws</strong> vind u altijd op <a href="http://www.bestaatniet.nl">hier!</a>';
    $oFCKeditor->Create();
?>

Sinds wanneer gaan we hele paths doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Jeej schreef op 02.01.2008 23:03:
Mij lijkt zoals in de handleiding staat dat het zo moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php // Dit bestand zit dus in htdocs.
include("FCKeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('Voorbeeld1');
    $oFCKeditor->BasePath = "/fckeditor/"; //het pad naar de editor
    $oFCKeditor->Value = 'Het laatste <strong>nieuws</strong> vind u altijd op <a href="http://www.bestaatniet.nl">hier!</a>';
    $oFCKeditor->Create();
?>

Sinds wanneer gaan we hele paths doen?


Maakt dat uit?

Edit: het maakt wel uit want ik krijg dan een object error. Post aub dus een relevante antwoord...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 

02/01/2008 23:33:00
Quote Anchor link
Orhan schreef op 02.01.2008 23:26:
Edit: het maakt wel uit want ik krijg dan een object error.

Jammer genoeg is mijn glazen bol vanmiddag onder gesneeuwt. Ik kan dus niet zien wat die error is.

Orhan schreef op 02.01.2008 23:26:
Post aub dus een relevante antwoord...

Wat bedoel je dáár nou weer mee? Ik kan ook stoppen met verder helpen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2008 23:36:00
Quote Anchor link
@ Oprhan: jij wilt geholpen worden. Aan jou dus de taak om zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat er fout gaat. Foutmeldingen exact plakken en hier kopiëren alstublieft.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/01/2008 23:37:00
Quote Anchor link
Nou, het is heel simpel! Hoe de f*** kan je nu een D:\ pad opgeven, als je lokaal een webservertje draait gaat het via http://localhost/mapnaam/bestandsnaam.php

Je moet dus het Web pad opgeven, en niet de bestandslocatie zoals je windows verkenner hem weergeeft.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

02/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Ik raad je aan eens te kijken naar TinyMCE. Die werkt namelijk wél in opera, en werkt heerlijk. Geheel javascript en lekker uitbreidbaar en verkleinbaar.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2008 23:41:00
Quote Anchor link
TinyMCE kan ik ook aanraden. Installeert een stuk gemakkelijker. Het enige jammere is dat er geen Image upload module bij zit, maar daar kun je dan weer iBrowser voor gebruiken.
 
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 23:43:00
Quote Anchor link
Deze editor werkt ook geheel in javascript. Wanneer ik geen absolute pad opgeef krijg ik deze error:
Object niet gevonden!

De gevraagde URL was niet gevonden op deze server. De link op deze pagina pagina is verkeerd of achterhaald. Gelieve de auteur van die pagina in te lichten over deze fout.

Indien u van oordeel bent dat deze server in fout is, gelieve de webmaster te contacteren.
Error 404
@Robert, bedankt maar met jou tip krijg ik nog steeds dezelfde error...
@Jan, hier zit wel een image upload module bij
@Mr. Heinen, erg informatief
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

02/01/2008 23:44:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 02.01.2008 23:38:
Ik raad je aan eens te kijken naar TinyMCE. Die werkt namelijk wél in opera, en werkt heerlijk. Geheel javascript en lekker uitbreidbaar en verkleinbaar.


mijn TinyMCE is verot man!! bij mij gaan al die venstertjes raar staan.. als je bijvoorbeeld een plaatje wilt invoegen ofzp open hij leuk zon schermpje alleen dan staat mijn 'X' (sluit kruisje) heel ergens anders dan mooi boven aan dat schermpje..

maar verder doet hij het wel goed en kun je hem makelijk invoegen.. :D
 
PHP Newbie

PHP Newbie

02/01/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 02.01.2008 23:41:
TinyMCE kan ik ook aanraden. Installeert een stuk gemakkelijker. Het enige jammere is dat er geen Image upload module bij zit, maar daar kun je dan weer iBrowser voor gebruiken.


Ibrowser ken ik niet, ga er zometeen eens naar kijken. Ik gebruik altijd de filemanager uit TinyFCK
 

02/01/2008 23:52:00
Quote Anchor link
Orhan schreef op 02.01.2008 23:43:
Object niet gevonden!
<blaat>
f

Das een 404 error. Je gaat naar een pagina toe die niet bestaat. Oftewel, als je die prut in het bestand index.php hebt gestopt dan moet je ook naar index.php gaan dus: http://localhost/index.php en niet naar http://localhost/balbasdlbasd.php
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2008 23:53:00
Quote Anchor link
@ PHP Newbie: dan ga ik daar eens naar kijken, want die iBrowser is erg lastig te installeren vind ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 23:55:00
Quote Anchor link
@Robert Deiman,

Je had wel bij het rechte eind. Bedankt voor je hulp

@Jan,

Deze is ook wel makkelijk te installeren naast mijn domme fout. Misschien moet je ook hier naar kijken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/01/2008 00:02:00
Quote Anchor link
Dit is de installatie handleiding. Lukt het daar niet mee? Dan heb ik Hier nog een video tutorial gevonden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.