FCKeditor wordt niet getoond

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 22:49:00
Quote Anchor link
Ik probeer FCK editor te laten weergeven, ik gebruik de onderstaande code. Alleen het werkt niet, er wordt niks weergeven. Met FF en IE geprobeerd. Onder FF krijg ik een melding dat die niet weet hoe die dit adres moet openen omdat het protocol met geen enkel programa is geassocierd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
include("D:\\Program Files\\xampp\\htdocs\\fckeditor\\fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('Voorbeeld1');
    $oFCKeditor->BasePath = "D:\\Program Files\\xampp\\htdocs\\fckeditor\\editor\\"; //het pad naar de editor
    $oFCKeditor->Value = 'Het laatste <strong>nieuws</strong> vind u altijd op <a href="http://www.bestaatniet.nl">hier!</a>';
    $oFCKeditor->Create();
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:02:53
 

02/01/2008 23:03:00
Quote Anchor link
Mij lijkt zoals in de handleiding staat dat het zo moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php // Dit bestand zit dus in htdocs.
include("FCKeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('Voorbeeld1');
    $oFCKeditor->BasePath = "/fckeditor/"; //het pad naar de editor
    $oFCKeditor->Value = 'Het laatste <strong>nieuws</strong> vind u altijd op <a href="http://www.bestaatniet.nl">hier!</a>';
    $oFCKeditor->Create();
?>

Sinds wanneer gaan we hele paths doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 23:26:00
Quote Anchor link
Jeej schreef op 02.01.2008 23:03:
Mij lijkt zoals in de handleiding staat dat het zo moet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php // Dit bestand zit dus in htdocs.
include("FCKeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('Voorbeeld1');
    $oFCKeditor->BasePath = "/fckeditor/"; //het pad naar de editor
    $oFCKeditor->Value = 'Het laatste <strong>nieuws</strong> vind u altijd op <a href="http://www.bestaatniet.nl">hier!</a>';
    $oFCKeditor->Create();
?>

Sinds wanneer gaan we hele paths doen?


Maakt dat uit?

Edit: het maakt wel uit want ik krijg dan een object error. Post aub dus een relevante antwoord...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 

02/01/2008 23:33:00
Quote Anchor link
Orhan schreef op 02.01.2008 23:26:
Edit: het maakt wel uit want ik krijg dan een object error.

Jammer genoeg is mijn glazen bol vanmiddag onder gesneeuwt. Ik kan dus niet zien wat die error is.

Orhan schreef op 02.01.2008 23:26:
Post aub dus een relevante antwoord...

Wat bedoel je dáár nou weer mee? Ik kan ook stoppen met verder helpen.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2008 23:36:00
Quote Anchor link
@ Oprhan: jij wilt geholpen worden. Aan jou dus de taak om zo duidelijk mogelijk te omschrijven wat er fout gaat. Foutmeldingen exact plakken en hier kopiëren alstublieft.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

02/01/2008 23:37:00
Quote Anchor link
Nou, het is heel simpel! Hoe de f*** kan je nu een D:\ pad opgeven, als je lokaal een webservertje draait gaat het via http://localhost/mapnaam/bestandsnaam.php

Je moet dus het Web pad opgeven, en niet de bestandslocatie zoals je windows verkenner hem weergeeft.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

02/01/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Ik raad je aan eens te kijken naar TinyMCE. Die werkt namelijk wél in opera, en werkt heerlijk. Geheel javascript en lekker uitbreidbaar en verkleinbaar.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2008 23:41:00
Quote Anchor link
TinyMCE kan ik ook aanraden. Installeert een stuk gemakkelijker. Het enige jammere is dat er geen Image upload module bij zit, maar daar kun je dan weer iBrowser voor gebruiken.
 
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 23:43:00
Quote Anchor link
Deze editor werkt ook geheel in javascript. Wanneer ik geen absolute pad opgeef krijg ik deze error:
Object niet gevonden!

De gevraagde URL was niet gevonden op deze server. De link op deze pagina pagina is verkeerd of achterhaald. Gelieve de auteur van die pagina in te lichten over deze fout.

Indien u van oordeel bent dat deze server in fout is, gelieve de webmaster te contacteren.
Error 404
@Robert, bedankt maar met jou tip krijg ik nog steeds dezelfde error...
@Jan, hier zit wel een image upload module bij
@Mr. Heinen, erg informatief
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

02/01/2008 23:44:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 02.01.2008 23:38:
Ik raad je aan eens te kijken naar TinyMCE. Die werkt namelijk wél in opera, en werkt heerlijk. Geheel javascript en lekker uitbreidbaar en verkleinbaar.


mijn TinyMCE is verot man!! bij mij gaan al die venstertjes raar staan.. als je bijvoorbeeld een plaatje wilt invoegen ofzp open hij leuk zon schermpje alleen dan staat mijn 'X' (sluit kruisje) heel ergens anders dan mooi boven aan dat schermpje..

maar verder doet hij het wel goed en kun je hem makelijk invoegen.. :D
 
PHP Newbie

PHP Newbie

02/01/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 02.01.2008 23:41:
TinyMCE kan ik ook aanraden. Installeert een stuk gemakkelijker. Het enige jammere is dat er geen Image upload module bij zit, maar daar kun je dan weer iBrowser voor gebruiken.


Ibrowser ken ik niet, ga er zometeen eens naar kijken. Ik gebruik altijd de filemanager uit TinyFCK
 

02/01/2008 23:52:00
Quote Anchor link
Orhan schreef op 02.01.2008 23:43:
Object niet gevonden!
<blaat>
f

Das een 404 error. Je gaat naar een pagina toe die niet bestaat. Oftewel, als je die prut in het bestand index.php hebt gestopt dan moet je ook naar index.php gaan dus: http://localhost/index.php en niet naar http://localhost/balbasdlbasd.php
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/01/2008 23:53:00
Quote Anchor link
@ PHP Newbie: dan ga ik daar eens naar kijken, want die iBrowser is erg lastig te installeren vind ik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Orhan T

Orhan T

02/01/2008 23:55:00
Quote Anchor link
@Robert Deiman,

Je had wel bij het rechte eind. Bedankt voor je hulp

@Jan,

Deze is ook wel makkelijk te installeren naast mijn domme fout. Misschien moet je ook hier naar kijken..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Orhan T
 
PHP Newbie

PHP Newbie

03/01/2008 00:02:00
Quote Anchor link
Dit is de installatie handleiding. Lukt het daar niet mee? Dan heb ik Hier nog een video tutorial gevonden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.