file_get_contents --> forbidden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

10/09/2013 17:22:33
Quote Anchor link
Hallo,

ik gebruik json voor het inloggen op beheer panelen, nu geeft 1 beheerpaneel van site 1 een foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_get_contents(voorbeeld.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden


Maar de andere (site2 en de site waar de json vandaan komen) werken wel zonder foutmelding.

Hoe komt dit?
Ik heb zelf al gekeken dat het komt door de site vanwaar de json komt, maar dan raden ze me iets aan met curl
Gewijzigd op 10/09/2013 17:27:46 door Php knipper
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 11:51:53
 
Erwin H

Erwin H

10/09/2013 17:30:39
Quote Anchor link
Het is me even niet duidelijk uit je omschrijving, maar weet je of het probleem aan jouw kant zit, of aan de kant waarvandaan je de data wilt ophalen? file_get_contents wordt namelijk nogal eens door providers geblokkeerd. In dat geval zal je inderdaad met cUrl aan de slag moeten.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 17:33:00
Quote Anchor link
als je ingelogd moet zijn of je moet variabelen POST-en in plaats van dat je de GET methode kunt gebruiken dan heb je CURL nodig. Als je niet ingelogd hoeft te zijn en met (of zonder) GET variabelen kan werken dan is file_get_contents voldoende.

Dus wat gebeurt er als je zelf met je browser naar die URL toe surft? Waarschijnlijk krijg je dan ook forbidden?

Is het je eigen site of van een ander?
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 17:33:14
Quote Anchor link
site 1 en site 2 staan bij one.com en halen hun data van site 3 die zich bevindt op bluehost
site 1 geeft een foutmelding en site 2 doet dat niet (en werkt ook nog)

Toevoeging op 10/09/2013 17:34:16:

alle site's zijn van mij, ik kan de inhoudt zien als ik meteen naar de url ga

Toevoeging op 10/09/2013 17:36:30:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($respons = json_decode(file_get_contents('http://site.com/admin/inlog_GET.php?ip='.$ip.'&gebruikersnaam='.$user.'&wachtwoord='.sha1($pas).'&domein='.$domein_token))) {
?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 18:05:33
Quote Anchor link
Sommige providers blokkeren functies als file_get_contents. dan zou je het inderdaad met CURL moeten doen.
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 18:18:05
Quote Anchor link
zou het zo werken,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$open_url
= curl_init($site);
curl_setopt($open_url,  CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$html = curl_exec($open_url); // <-- pagina opslaan
$httpCode = curl_getinfo($open_url, CURLINFO_HTTP_CODE); // <-- errorcode in variabel
?>


Ik heb het al eens geprobeert maar toen ik $html door de json_decode haalde gaf deze een leeg $respons
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 18:46:14
Quote Anchor link
en als je dit doet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://www.example.com/api/test.php');
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
$json = curl_exec($ch);
echo $json;
?>
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 21:16:45
Quote Anchor link
sorry, ik krijg nu "Respons fout." (dus lijn 12)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
                    $ch
= curl_init();
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vb.com/admin/inlog_GET.php?versie='.$versie.'&domein='.$domein_token);
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
                    $json = curl_exec($ch);
                    if($respons = json_decode($json)) {
                        if(!empty($respons->error)) {
                            $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">'.$respons->error.'</div>';
                        }
                    }
else {
                        $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">Respons fout.</div>';                            
                    }
Gewijzigd op 10/09/2013 21:24:00 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 22:03:58
Quote Anchor link
als je even de volledig url naar me Mailt dan wil ik het vanaf hier wel voor je proberen / testen.

anders zou ik het even niet weten hoe ik je verder kan helpen
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 22:31:52
Quote Anchor link
ik heb de link gestuurd via phphulp-pb
ik post deze niet omdat dat iets moeilijker is voor hackers (zo kennen ze de bron niet)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 22:53:16
Quote Anchor link
Ja natuurlijk. Bij mij werkt alles direct.

1. jouw url in de adresbalk van de browser: werkt.
2. jouw url in mijn CURL voorbeeldje: werkt:

output:
{"Versie_ok":"U gebruikt de laatste versie."}
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 23:23:47
Quote Anchor link
en toch gaat er hier 'if($respons = json_decode($json)) {' iets mis
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 23:34:42
Quote Anchor link
kun je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!empty($respons->error)) ?>
niet beter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($respons->error)) ?>
maken?

Overigens is het response.

Toevoeging op 10/09/2013 23:49:52:

en zo even proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vb.com/admin/inlog_GET.php?versie='.$versie.'&domein='.$domein_token);
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);

$response = curl_exec($ch);
if($response !== false)
{

    $obj = json_decode($response);
    if(isset($obj->error))
    {

        $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">'.$obj->error.'</div>';
    }

    else
    {
        // alles ok
        print_r($obj);
    }
    
}

else
{
    $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">response fout.</div>';
}

?>
Gewijzigd op 10/09/2013 23:35:17 door Frank Nietbelangrijk
 
Php knipper

php knipper

11/09/2013 12:47:06
Quote Anchor link
bedankt, het werkt nu
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.