file_get_contents --> forbidden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

10/09/2013 17:22:33
Quote Anchor link
Hallo,

ik gebruik json voor het inloggen op beheer panelen, nu geeft 1 beheerpaneel van site 1 een foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_get_contents(voorbeeld.php) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden


Maar de andere (site2 en de site waar de json vandaan komen) werken wel zonder foutmelding.

Hoe komt dit?
Ik heb zelf al gekeken dat het komt door de site vanwaar de json komt, maar dan raden ze me iets aan met curl
Gewijzigd op 10/09/2013 17:27:46 door Php knipper
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 05:47:59
 
Erwin H

Erwin H

10/09/2013 17:30:39
Quote Anchor link
Het is me even niet duidelijk uit je omschrijving, maar weet je of het probleem aan jouw kant zit, of aan de kant waarvandaan je de data wilt ophalen? file_get_contents wordt namelijk nogal eens door providers geblokkeerd. In dat geval zal je inderdaad met cUrl aan de slag moeten.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 17:33:00
Quote Anchor link
als je ingelogd moet zijn of je moet variabelen POST-en in plaats van dat je de GET methode kunt gebruiken dan heb je CURL nodig. Als je niet ingelogd hoeft te zijn en met (of zonder) GET variabelen kan werken dan is file_get_contents voldoende.

Dus wat gebeurt er als je zelf met je browser naar die URL toe surft? Waarschijnlijk krijg je dan ook forbidden?

Is het je eigen site of van een ander?
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 17:33:14
Quote Anchor link
site 1 en site 2 staan bij one.com en halen hun data van site 3 die zich bevindt op bluehost
site 1 geeft een foutmelding en site 2 doet dat niet (en werkt ook nog)

Toevoeging op 10/09/2013 17:34:16:

alle site's zijn van mij, ik kan de inhoudt zien als ik meteen naar de url ga

Toevoeging op 10/09/2013 17:36:30:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
if($respons = json_decode(file_get_contents('http://site.com/admin/inlog_GET.php?ip='.$ip.'&gebruikersnaam='.$user.'&wachtwoord='.sha1($pas).'&domein='.$domein_token))) {
?>
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 18:05:33
Quote Anchor link
Sommige providers blokkeren functies als file_get_contents. dan zou je het inderdaad met CURL moeten doen.
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 18:18:05
Quote Anchor link
zou het zo werken,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$open_url
= curl_init($site);
curl_setopt($open_url,  CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
$html = curl_exec($open_url); // <-- pagina opslaan
$httpCode = curl_getinfo($open_url, CURLINFO_HTTP_CODE); // <-- errorcode in variabel
?>


Ik heb het al eens geprobeert maar toen ik $html door de json_decode haalde gaf deze een leeg $respons
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 18:46:14
Quote Anchor link
en als je dit doet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://www.example.com/api/test.php');
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
$json = curl_exec($ch);
echo $json;
?>
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 21:16:45
Quote Anchor link
sorry, ik krijg nu "Respons fout." (dus lijn 12)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
                    $ch
= curl_init();
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vb.com/admin/inlog_GET.php?versie='.$versie.'&domein='.$domein_token);
                    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
                    $json = curl_exec($ch);
                    if($respons = json_decode($json)) {
                        if(!empty($respons->error)) {
                            $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">'.$respons->error.'</div>';
                        }
                    }
else {
                        $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">Respons fout.</div>';                            
                    }
Gewijzigd op 10/09/2013 21:24:00 door php knipper
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 22:03:58
Quote Anchor link
als je even de volledig url naar me Mailt dan wil ik het vanaf hier wel voor je proberen / testen.

anders zou ik het even niet weten hoe ik je verder kan helpen
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 22:31:52
Quote Anchor link
ik heb de link gestuurd via phphulp-pb
ik post deze niet omdat dat iets moeilijker is voor hackers (zo kennen ze de bron niet)
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 22:53:16
Quote Anchor link
Ja natuurlijk. Bij mij werkt alles direct.

1. jouw url in de adresbalk van de browser: werkt.
2. jouw url in mijn CURL voorbeeldje: werkt:

output:
{"Versie_ok":"U gebruikt de laatste versie."}
 
Php knipper

php knipper

10/09/2013 23:23:47
Quote Anchor link
en toch gaat er hier 'if($respons = json_decode($json)) {' iets mis
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

10/09/2013 23:34:42
Quote Anchor link
kun je van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!empty($respons->error)) ?>
niet beter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($respons->error)) ?>
maken?

Overigens is het response.

Toevoeging op 10/09/2013 23:49:52:

en zo even proberen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

$ch
= curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://vb.com/admin/inlog_GET.php?versie='.$versie.'&domein='.$domein_token);
curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);

$response = curl_exec($ch);
if($response !== false)
{

    $obj = json_decode($response);
    if(isset($obj->error))
    {

        $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">'.$obj->error.'</div>';
    }

    else
    {
        // alles ok
        print_r($obj);
    }
    
}

else
{
    $nota = '<div style="background: rgba(255, 0, 0, 0.28);padding: 5px;margin: 2px;">response fout.</div>';
}

?>
Gewijzigd op 10/09/2013 23:35:17 door Frank Nietbelangrijk
 
Php knipper

php knipper

11/09/2013 12:47:06
Quote Anchor link
bedankt, het werkt nu
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.