file_get_contents kan geen $_SESSION variables meenemen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Francoi gckx

Francoi gckx

24/06/2013 12:15:36
Quote Anchor link
Ik ben al een tijdje bezig met iets kom steeds kleine stapjes verder.
Nu ben ik tot ontdekking gekomen tenminste als het waar is.
Dat file_get_contents geen 'toegang' heeft op sessions.

Vergeleken met de vorige topic heb ik het iets anders aangepakt
dit is nu de xml bestand:

Hoe kan ik er voor zorgen dat die wel de session pakt want dat is belangrijk.
any workarounds?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php session_start();
$doc = new DOMDocument('1.0');
// we want a nice output
$doc->formatOutput = true;

$root = $doc->createElement('queue');
$root = $doc->appendChild($root);

$apiKey = $doc->createElement('apiKey');
$apiKey = $root->appendChild($apiKey);

$textapiKey = $doc->createTextNode('5a16411104cabf6b516');
$textapiKey = $title->appendChild($textapiKey);

$hash = $doc->createElement('hash');
$hash = $root->appendChild($hash);

$hash_value = $doc->createTextNode($_SESSION['key_api);
$hash_value = $hash->appendChild($hash_value);

echo $doc->saveXML();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 03:56:44
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/06/2013 12:18:00
Quote Anchor link
Waar heb je het over?

file_get_contents leest de inhoud van een bestand (zoals je aan de naam kan zien).
Eventueel leest het de output van een webpagina.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

24/06/2013 12:20:49
Quote Anchor link
Ik heb die informatie gekregen van een aantal links op google en het schijnt te kloppen hoor
anders zou die het moeten doen.

Hij leest nu alles behalve de session.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/06/2013 12:22:49
Quote Anchor link
Zoek de fout:

$hash_value = $doc->createTextNode( $_SESSION['key_api );
Gewijzigd op 24/06/2013 12:23:04 door - Ariën -
 
Francoi gckx

Francoi gckx

24/06/2013 12:29:37
Quote Anchor link
@Aar

Inderdaad een vervelend type foutje het trekt de aandacht weg op het probleem

Hij pakt nog steeds de session niet omdat file_get_contents geen sessions pakt.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/06/2013 12:35:06
Quote Anchor link
Ik neem aan dat dit gerelateerd is aan php in xml? Als dat zo is, hoef je geen file_get_contents te gebruiken. Dan zou je het gewoon zo kunnen doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
session_start();

$doc = new DOMDocument('1.0');
// we want a nice output
$doc->formatOutput = true;

$root = $doc->createElement('queue');
$root = $doc->appendChild($root);

$apiKey = $doc->createElement('apiKey');
$apiKey = $root->appendChild($apiKey);

$textapiKey = $doc->createTextNode('5a16411104cabf6b516');
$textapiKey = $title->appendChild($textapiKey);

$hash = $doc->createElement('hash');
$hash = $root->appendChild($hash);

$hash_value = $doc->createTextNode($_SESSION['key_api']);
$hash_value = $hash->appendChild($hash_value);

$ch = curl_init("http://api.online-convert.com/queue-status");
$request["queue"] = $doc->saveXML();
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array("Content-type: multipart/form-data"));
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $request);
$response = curl_exec($ch);

$info = curl_getinfo( $ch );
$error =  curl_error($ch);
curl_close ($ch);
?>
 
Francoi gckx

Francoi gckx

24/06/2013 12:52:27
Quote Anchor link
Dat brengt mij bijna waar ik zijn moet, nu krijg ik

101 The file is waiting in the queue for being processed.

Terwijl als ik het hardcoded doe krijg ik dit:

100 The file has been successfully converted. 0 1372070905 http://www15.online-convert. etc etc
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/06/2013 13:08:42
Quote Anchor link
Heb je al gedebugd door te kijken of de hash die in de session staat en je dus doorgeeft, of dat dezelfde is die je hardcode. Doe bijvoorbeeld eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var_dump($_SESSION['key_api']);
 
Francoi gckx

Francoi gckx

24/06/2013 13:13:02
Quote Anchor link
Zo te zien komen ze allebei overeen.
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

24/06/2013 13:14:12
Quote Anchor link
En probeer eens of PHP ze ook overeen vindt komen door iets te doen als:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
var_dump($_SESSION['key_api']=='jouwhardcodedhash');
 
Francoi gckx

Francoi gckx

24/06/2013 13:19:21
Quote Anchor link
Dan krijg ik bool(false) dus dat betekent dat ze niet overeen komen.

Maar is dat niet logisch want de hashkey maakt steeds een andere aan
dus als ik upload geeft die een hash en die hash kan ik dan pas voor hardcode gebruiken
maar als ik dan refresh maakt die een andere aan

Toevoeging op 24/06/2013 15:56:16:

@Koen

heb je misschien nog een idee?
Gewijzigd op 24/06/2013 13:20:01 door Francoi gckx
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/06/2013 09:53:17
Quote Anchor link
Francoi gckx op 24/06/2013 13:19:21:
Dan krijg ik bool(false) dus dat betekent dat ze niet overeen komen.

Maar is dat niet logisch want de hashkey maakt steeds een andere aan
dus als ik upload geeft die een hash en die hash kan ik dan pas voor hardcode gebruiken
maar als ik dan refresh maakt die een andere aan

Toevoeging op 24/06/2013 15:56:16:

@Koen

heb je misschien nog een idee?



Nog iemand die een oplossing weet?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

26/06/2013 10:21:41
Quote Anchor link
Als je je hardcoded hash var_dump't en je session hash ook, komt de lengte dan wel overeen?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/06/2013 10:26:52
Quote Anchor link
Ik gebruik inmiddels geen session meer maar voeg het nu toe als parameter.

Ze komen overeen ik heb zelfs gecontroleerd of er in het begin of einde een spatie zit.



Toevoeging op 26/06/2013 10:33:18:

Als je wilt kan ik je de bestanden geven
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

26/06/2013 10:37:01
Quote Anchor link
En geeft mijn vorige var_dump met equals nog steeds false aan? Weet je dan zeker dat alles precies overeenkomt? Geef anders eens een voorbeeld.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/06/2013 10:43:05
Quote Anchor link
zit eigen apikey in en is opgelost dus weg!
Gewijzigd op 27/06/2013 17:50:28 door Francoi gckx
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

26/06/2013 12:54:44
Quote Anchor link
Als ik met deze code een testje opzet, krijg ik gewoon een normale response:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<queue-answer>
  <status>
    <code>100</code>
    <message>The file has been successfully converted.</message>
  </status>
  <params>
    <downloadCounter>0</downloadCounter>
    <dateProcessed>1372243861</dateProcessed>
    <directDownload>http://www5.online-convert.com/download-file/abc3aa3021c9b49de933a548552ed5dc</directDownload>
    <source_checksum>a8f398aac96639fff052b6c8c2bec91b</source_checksum>
    <checksum>b76e7ddfc93a0d4e1528ee145272ea85</checksum>
    <target_size>40</target_size>
    <convert_to>pdf</convert_to>
    <mime_type>application/pdf</mime_type>
    <hash>abc3aa3021c9b49de933a548552ed5dc</hash>
  </params>
</queue-answer>


Ik heb het getest met als inc_xml/inc_xml_cv.xml de volgende inhoud:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<queue>
    <apiKey>mijnapikey</apiKey>
    <targetType>document</targetType>
    <targetMethod>convert-to-pdf</targetMethod>
</queue>


En ik heb alle code die jij hier net hebt neergezet gebruikt, behalve dat ik wel mijn eigen API-key heb gebruikt. Heb je wel je testMode uitgezet in inc_xml/inc_xml_cv.xml?
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/06/2013 13:06:11
Quote Anchor link
Hmm ik krijg echt dit als response (testmode heb ik ook nuweggelaten):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<queue-answer>
  <status>
    <code>101</code>
    <message>The file is waiting in the queue for being processed.</message>
  </status>
  <params>
    <hash>5df1789c77fac1d859de2f7fcb831552</hash>
  </params>
</queue-answer>


Heb je precies zelfde code gebruikt?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

26/06/2013 13:09:47
Quote Anchor link
Dat klopt, want het bestand is niet binnen een paar milliseconden geconvert. Ik heb de hash opgeslagen en dan opnieuw uitgevoerd na een paar seconden. Dan krijg je wel de directe downloadlink. Deze response kreeg ik eerst ook, maar na een paar seconden krijg je gewoon code 100.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

26/06/2013 14:11:02
Quote Anchor link
Ik krijg nu 104 The file is currently being processed
waarschijnlijk omdat als ik refresh een nieuwe hash aangemaakt wordt, hoe behou ik de hash

ik probeer het 2 keer uit te voeren zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$gDwLink
= new SimpleXMLElement(get_data('cvuploads/' .$t . $n));
$download = $gDwLink->params->hash;
                        
$gDwLinkD = new SimpleXMLElement(get_dlcv($download));
$dd = $gDwLinkD->params->hash;
echo get_dlcv($dd);
?>


hoe had jij het dan gedaan?
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

26/06/2013 14:12:17
Quote Anchor link
Ik had in dit geval gewoon even de hash gekopieerd uit het bestand, dus 'abc3aa3021c9b49de933a548552ed5dc' gekopieerd en erin gezet als $download. Maar je kan dus een database of session gebruiken in jouw geval.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.