flash & PHP ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sebastiaan

Sebastiaan

08/12/2007 13:20:00
Quote Anchor link
Heey,

Hoe krijg ik PHP in een .swf bestandje.. ik heb geprobeert met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
onClipEvent (load) {
  loadVariables("http://site.nl/test.php", this, "GET");
}

Maar dan geeft die deze error:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Clip events are permitted only for movie clip instances
     onClipEvent (load) {


Als ik dat PHP in een swf load, load die dan alles, ook de html of alleen PHP? (layout bedoel ik hiermee).

Sebas
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 08:29:08
 
Hipska BE

Hipska BE

08/12/2007 13:24:00
Quote Anchor link
die test.php moet wel de inhoud van een swf outputten en niet gewone HTML wat denk ik bij jouw wel het geval is.
 
Sebastiaan

Sebastiaan

08/12/2007 13:28:00
Quote Anchor link
Bedankt hipska, ik was eral achtergekomen..
toch bedankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.