Formulier probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 13:44:38
Quote Anchor link
Beste mede phpers,

Laatst een simpel PHP formuliertje gemaakt. Vandaag de complete website verhuist naar een andere server. Je raadt het al, het contactformuliertje werkt niet meer. Ik heb zelf al een aantal dingen geprobeerd zoals de content even uit de mail te laten, had eigelijk verwacht dat die zou blijven hangen op de \n, maar ook dit maakte niks uit.

Mijn total code:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
//Declareren van de variabelen
$informatie = $_POST['informatie'];
$anders = $_POST['anders'];
$bedrijfsnaam = $_POST['bedrijfsnaam'];
$contactpersoon = $_POST['contactpersoon'];
$postadres = $_POST['postadres'];
$postcode = $_POST['postcode'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];
$telefoon = $_POST['telefoon'];
$emailadres = $_POST['emailadres'];
$opmerkingen = $_POST['opmerkingen'];

//Controleren op cijfers
if ($emailadres){

    //Het versturen van Email
    $Name = "Brover Website"; //senders name
    $email = "[email protected]"; //senders e-mail adress
    $recipient = "[email protected]"; //recipient
    $mail_body = "Website Brover.nl \n\nContactformulier. \n\nIk wil graag meer informatie over\n---------------------------------\n"
    . $informatie .
    "\n---------------------------------\n\nAnders nl.:\n---------------------------------\n"
    . $anders .
    "\n---------------------------------\n\n\n\nVul hier uw gegevens in:\n\nBedrijfsnaam\n---------------------------------\n"
    . $bedrijfsnaam .  
    "\n---------------------------------\n\nContactpersoon\n---------------------------------\n"
    . $contactpersoon .  
    "\n---------------------------------\n\nPostadres\n---------------------------------\n"
    . $postadres .  
    "\n---------------------------------\n\nPostcode\n---------------------------------\n"
    . $postcode .  
    "\n---------------------------------\n\nWoonplaats\n---------------------------------\n"
    . $woonplaats .  
    "\n---------------------------------\n\nTelefoon\n---------------------------------\n"
    . $telefoon .  
    "\n---------------------------------\n\nE-mail\n---------------------------------\n"
    . $emailadres .  
    "\n---------------------------------\n\n\n\nOpmerkingen / vragen \n---------------------------------\n"
    . $opmerkingen . "\n\n\n\n";
    
    //mail body
    $subject = "Contactformulier"; //subject
    $header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n"; //optional headerfields
    
    ini_set('sendmail_from', '[email protected]'); //Suggested by "Some Guy"

    mail($recipient, $subject, $mail_body, $header); //mail command :)
    
    //Leeg maken van Telnummer

    $telnummer = '';
    
    //Controleren
    $melding = '<table cellpadding="5" cellspacing="5" class="melding-goed"><tr><td>Bedankt. Het contactformulier is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.</td>                         </tr></table><br>';
}

?>


Dit zal toch eigelijk op deze manier geen probleem moeten zijn? Het vreemde is dat die op mijn hotmail account nog wel binnenkomt.

Zien jullie wat hier het probleem is?

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/12/2010 13:46:26 door Dantiney jossten
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:45:30
 
Gerhard l

gerhard l

01/12/2010 14:07:47
Quote Anchor link
hij werkt niet meer, maar komt wel aan in je hotmail, mag ik vragen wat er dan misgaat?

en waar slaat dit op?
//Controleren op cijfers
if ($emailadres){
Gewijzigd op 01/12/2010 14:09:14 door gerhard l
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 14:16:24
Quote Anchor link
Gerhard lubbers op 01/12/2010 14:07:47:
hij werkt niet meer, maar komt wel aan in je hotmail, mag ik vragen wat er dan misgaat?

en waar slaat dit op?
//Controleren op cijfers
if ($emailadres){


Dat is nog een stukje van mijn vorige contactformuliertje. Ik had hem namelijk al gemaakt voor "Bel mij terug".

Dat is het vreemde, hij verzend hem wel als ik in de code als send to mijn hotmail adres invul, maar mijn mail van de zaak, dus de @brover.nl daar komt die niet aan. De mail van [email protected] open ik in Outlook 2010.
het lijkt wel of Outlook hem dan tegenhoud? Misschien dat er rare tekens inzitten? Daarom dacht ik aan de \n, maar dit is niet het probleem in dit geval.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is.
Gewijzigd op 01/12/2010 14:18:08 door dantiney jossten
 
Gerhard l

gerhard l

01/12/2010 14:18:23
Quote Anchor link
ook niet in de ongewenste email ?
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 14:22:15
Quote Anchor link
Gerhard lubbers op 01/12/2010 14:18:23:
ook niet in de ongewenste email ?


Nee helaas niet, had ik ook al gekeken, anders had ik er nog iets aan kunnen doen. Heel vreemd dit. :(
Gewijzigd op 01/12/2010 14:22:40 door dantiney jossten
 
Marco V

Marco V

01/12/2010 14:24:10
Quote Anchor link
dat zijn altijd van die klote dingen... kan soms handig zijn om ook even via webmail te checken, ik vertrouw Outlook ook maar in beperkte mate! Hoe dan ook, je zou denken aan een spamfilter of zoiets wat de mail tegenhoudt.

p.s.: met [email protected] bedoel je waarschijnlijk noreply@brover.nl
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 14:37:03
Quote Anchor link
Marco V op 01/12/2010 14:24:10:
dat zijn altijd van die klote dingen... kan soms handig zijn om ook even via webmail te checken, ik vertrouw Outlook ook maar in beperkte mate! Hoe dan ook, je zou denken aan een spamfilter of zoiets wat de mail tegenhoudt.

p.s.: met [email protected] bedoel je waarschijnlijk noreply@brover.nl


Ai! oke, bedankt, over het hoofd gezien :)

Ja dat is wel lastig ja. Hij is alleen van server veranderd. Zou het er dan aan liggen hoe hun het hebben ingesteld? Aan onze mail server is niks aangepast verder.


Dan zou ik haast nog een contact formulier met javascript moeten maken?? Wat ik eigelijk liever niet doe ;)
Gewijzigd op 01/12/2010 14:37:28 door dantiney jossten
 
Marco V

Marco V

01/12/2010 14:54:22
Quote Anchor link
kan je niet bij je nieuwe server/isp nagaan wat hun settings zijn?

Misschien zit het probleem wel in: ini_set('sendmail_from', '[email protected]');

ben geen expert hoor, maargoed... misschien werd dit door je vorige server/isp overruled en vreet jouw mailserver dit adres niet als het nu wel wordt meegenomen? lees even de details over ini_set

Tip: Als je nog een mail hebt die verzonden is vanaf je oude server kan je wellicht de bericht headers even met elkaar vergelijken om dit soort zaken te ontdekken!
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 15:15:31
Quote Anchor link
Marco V op 01/12/2010 14:54:22:
kan je niet bij je nieuwe server/isp nagaan wat hun settings zijn?

Misschien zit het probleem wel in: ini_set('sendmail_from', '[email protected]');

ben geen expert hoor, maargoed... misschien werd dit door je vorige server/isp overruled en vreet jouw mailserver dit adres niet als het nu wel wordt meegenomen? lees even de details over ini_set

Tip: Als je nog een mail hebt die verzonden is vanaf je oude server kan je wellicht de bericht headers even met elkaar vergelijken om dit soort zaken te ontdekken!

Oke, bedankt voor de info alvast. Dit ga ik vandaag nog uitproberen. Ik hou jullie op de hoogte!
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2010 16:12:55
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 16:26:37
Quote Anchor link


Ik heb de set_ini geprobeerd, maar dat heeft niet geholpen. Wat wel opvallend is is dat zodra ik de set_ini uitzet hij hem ook niet meer verstuurd naar mijn hotmail adres.

Verder heb ik nog gekeken naar de headers, bedankt hiervoor, maar ook dit heeft helaas niet gewerkt.

Valt niet mee om een simpel contactformuliertje in mijn mail te krijgen :) Het ergste is dat die vanmorgen nog werkte met exact dezelfde code, alleen een server switch gedaan.
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2010 17:10:56
Quote Anchor link
Maak dit eens leeg.
ini_set('sendmail_from', '');
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

02/12/2010 08:08:08
Quote Anchor link
- SanThe - op 01/12/2010 17:10:56:
Maak dit eens leeg.
ini_set('sendmail_from', '');



Dit heb ik geprobeerd, ook met deze code word hij helaas niet naar mijn Outlook verzonden. Naar mijn hotmail adres verstuurd die hem wel goed.
Gewijzigd op 02/12/2010 08:08:47 door dantiney jossten
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2010 11:15:31
Quote Anchor link
Dan zal dat, mijns inziens, aan Outlook liggen en niet aan de mail.
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

02/12/2010 11:18:40
Quote Anchor link
- SanThe - op 02/12/2010 11:15:31:
Dan zal dat, mijns inziens, aan Outlook liggen en niet aan de mail.


Dat zal het hem inderdaad moeten zijn. Heb het script net op een 3e server getest, en die kwam gewoon aan in Outlook. Dus denk zelfs dat het bij de provider ligt? Of ergens daar een instelling op de mailserver? Heb hier namelijk weinig verstand van helaas. Het enigste wat ik nog kan doen is om hun op te bellen en na te vragen.

Alvast super bedankt aan allen hierboven voor het meedenken! :)
Gewijzigd op 02/12/2010 11:19:04 door dantiney jossten
 
Marco V

Marco V

02/12/2010 11:18:46
Quote Anchor link
Schiet mij maar lek, maar het is wel opmerkelijk dat het script vanaf een andere server wel werkt! Lijkt me toch ergens in de headers te moeten zitten ofwel dat inderdaad de mailserver of outlook de afzender niet kennen en dus het bericht weren!?
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

02/12/2010 11:19:56
Quote Anchor link
Marco V op 02/12/2010 11:18:46:
Schiet mij maar lek, maar het is wel opmerkelijk dat het script vanaf een andere server wel werkt! Lijkt me toch ergens in de headers te moeten zitten ofwel dat inderdaad de mailserver of outlook de afzender niet kennen en dus het bericht weren!?


Inderdaad, verwacht dat het hem hier moet zitten het probleem. Ik ga het nazoeken.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2010 11:37:54
Quote Anchor link
Het kan ook aan der server liggen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sender_Policy_Framework
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.