Formulier probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 13:44:38
Quote Anchor link
Beste mede phpers,

Laatst een simpel PHP formuliertje gemaakt. Vandaag de complete website verhuist naar een andere server. Je raadt het al, het contactformuliertje werkt niet meer. Ik heb zelf al een aantal dingen geprobeerd zoals de content even uit de mail te laten, had eigelijk verwacht dat die zou blijven hangen op de \n, maar ook dit maakte niks uit.

Mijn total code:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
<?php
//Declareren van de variabelen
$informatie = $_POST['informatie'];
$anders = $_POST['anders'];
$bedrijfsnaam = $_POST['bedrijfsnaam'];
$contactpersoon = $_POST['contactpersoon'];
$postadres = $_POST['postadres'];
$postcode = $_POST['postcode'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];
$telefoon = $_POST['telefoon'];
$emailadres = $_POST['emailadres'];
$opmerkingen = $_POST['opmerkingen'];

//Controleren op cijfers
if ($emailadres){

    //Het versturen van Email
    $Name = "Brover Website"; //senders name
    $email = "[email protected]"; //senders e-mail adress
    $recipient = "[email protected]"; //recipient
    $mail_body = "Website Brover.nl \n\nContactformulier. \n\nIk wil graag meer informatie over\n---------------------------------\n"
    . $informatie .
    "\n---------------------------------\n\nAnders nl.:\n---------------------------------\n"
    . $anders .
    "\n---------------------------------\n\n\n\nVul hier uw gegevens in:\n\nBedrijfsnaam\n---------------------------------\n"
    . $bedrijfsnaam .  
    "\n---------------------------------\n\nContactpersoon\n---------------------------------\n"
    . $contactpersoon .  
    "\n---------------------------------\n\nPostadres\n---------------------------------\n"
    . $postadres .  
    "\n---------------------------------\n\nPostcode\n---------------------------------\n"
    . $postcode .  
    "\n---------------------------------\n\nWoonplaats\n---------------------------------\n"
    . $woonplaats .  
    "\n---------------------------------\n\nTelefoon\n---------------------------------\n"
    . $telefoon .  
    "\n---------------------------------\n\nE-mail\n---------------------------------\n"
    . $emailadres .  
    "\n---------------------------------\n\n\n\nOpmerkingen / vragen \n---------------------------------\n"
    . $opmerkingen . "\n\n\n\n";
    
    //mail body
    $subject = "Contactformulier"; //subject
    $header = "From: ". $Name . " <" . $email . ">\r\n"; //optional headerfields
    
    ini_set('sendmail_from', '[email protected]'); //Suggested by "Some Guy"

    mail($recipient, $subject, $mail_body, $header); //mail command :)
    
    //Leeg maken van Telnummer

    $telnummer = '';
    
    //Controleren
    $melding = '<table cellpadding="5" cellspacing="5" class="melding-goed"><tr><td>Bedankt. Het contactformulier is met succes verzonden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.</td>                         </tr></table><br>';
}

?>


Dit zal toch eigelijk op deze manier geen probleem moeten zijn? Het vreemde is dat die op mijn hotmail account nog wel binnenkomt.

Zien jullie wat hier het probleem is?

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 01/12/2010 13:46:26 door Dantiney jossten
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 14:59:38
 
Gerhard l

gerhard l

01/12/2010 14:07:47
Quote Anchor link
hij werkt niet meer, maar komt wel aan in je hotmail, mag ik vragen wat er dan misgaat?

en waar slaat dit op?
//Controleren op cijfers
if ($emailadres){
Gewijzigd op 01/12/2010 14:09:14 door gerhard l
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 14:16:24
Quote Anchor link
Gerhard lubbers op 01/12/2010 14:07:47:
hij werkt niet meer, maar komt wel aan in je hotmail, mag ik vragen wat er dan misgaat?

en waar slaat dit op?
//Controleren op cijfers
if ($emailadres){


Dat is nog een stukje van mijn vorige contactformuliertje. Ik had hem namelijk al gemaakt voor "Bel mij terug".

Dat is het vreemde, hij verzend hem wel als ik in de code als send to mijn hotmail adres invul, maar mijn mail van de zaak, dus de @brover.nl daar komt die niet aan. De mail van [email protected] open ik in Outlook 2010.
het lijkt wel of Outlook hem dan tegenhoud? Misschien dat er rare tekens inzitten? Daarom dacht ik aan de \n, maar dit is niet het probleem in dit geval.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijker is.
Gewijzigd op 01/12/2010 14:18:08 door dantiney jossten
 
Gerhard l

gerhard l

01/12/2010 14:18:23
Quote Anchor link
ook niet in de ongewenste email ?
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 14:22:15
Quote Anchor link
Gerhard lubbers op 01/12/2010 14:18:23:
ook niet in de ongewenste email ?


Nee helaas niet, had ik ook al gekeken, anders had ik er nog iets aan kunnen doen. Heel vreemd dit. :(
Gewijzigd op 01/12/2010 14:22:40 door dantiney jossten
 
Marco V

Marco V

01/12/2010 14:24:10
Quote Anchor link
dat zijn altijd van die klote dingen... kan soms handig zijn om ook even via webmail te checken, ik vertrouw Outlook ook maar in beperkte mate! Hoe dan ook, je zou denken aan een spamfilter of zoiets wat de mail tegenhoudt.

p.s.: met [email protected] bedoel je waarschijnlijk noreply@brover.nl
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 14:37:03
Quote Anchor link
Marco V op 01/12/2010 14:24:10:
dat zijn altijd van die klote dingen... kan soms handig zijn om ook even via webmail te checken, ik vertrouw Outlook ook maar in beperkte mate! Hoe dan ook, je zou denken aan een spamfilter of zoiets wat de mail tegenhoudt.

p.s.: met [email protected] bedoel je waarschijnlijk noreply@brover.nl


Ai! oke, bedankt, over het hoofd gezien :)

Ja dat is wel lastig ja. Hij is alleen van server veranderd. Zou het er dan aan liggen hoe hun het hebben ingesteld? Aan onze mail server is niks aangepast verder.


Dan zou ik haast nog een contact formulier met javascript moeten maken?? Wat ik eigelijk liever niet doe ;)
Gewijzigd op 01/12/2010 14:37:28 door dantiney jossten
 
Marco V

Marco V

01/12/2010 14:54:22
Quote Anchor link
kan je niet bij je nieuwe server/isp nagaan wat hun settings zijn?

Misschien zit het probleem wel in: ini_set('sendmail_from', '[email protected]');

ben geen expert hoor, maargoed... misschien werd dit door je vorige server/isp overruled en vreet jouw mailserver dit adres niet als het nu wel wordt meegenomen? lees even de details over ini_set

Tip: Als je nog een mail hebt die verzonden is vanaf je oude server kan je wellicht de bericht headers even met elkaar vergelijken om dit soort zaken te ontdekken!
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 15:15:31
Quote Anchor link
Marco V op 01/12/2010 14:54:22:
kan je niet bij je nieuwe server/isp nagaan wat hun settings zijn?

Misschien zit het probleem wel in: ini_set('sendmail_from', '[email protected]');

ben geen expert hoor, maargoed... misschien werd dit door je vorige server/isp overruled en vreet jouw mailserver dit adres niet als het nu wel wordt meegenomen? lees even de details over ini_set

Tip: Als je nog een mail hebt die verzonden is vanaf je oude server kan je wellicht de bericht headers even met elkaar vergelijken om dit soort zaken te ontdekken!

Oke, bedankt voor de info alvast. Dit ga ik vandaag nog uitproberen. Ik hou jullie op de hoogte!
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2010 16:12:55
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

01/12/2010 16:26:37
Quote Anchor link


Ik heb de set_ini geprobeerd, maar dat heeft niet geholpen. Wat wel opvallend is is dat zodra ik de set_ini uitzet hij hem ook niet meer verstuurd naar mijn hotmail adres.

Verder heb ik nog gekeken naar de headers, bedankt hiervoor, maar ook dit heeft helaas niet gewerkt.

Valt niet mee om een simpel contactformuliertje in mijn mail te krijgen :) Het ergste is dat die vanmorgen nog werkte met exact dezelfde code, alleen een server switch gedaan.
 
- SanThe -

- SanThe -

01/12/2010 17:10:56
Quote Anchor link
Maak dit eens leeg.
ini_set('sendmail_from', '');
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

02/12/2010 08:08:08
Quote Anchor link
- SanThe - op 01/12/2010 17:10:56:
Maak dit eens leeg.
ini_set('sendmail_from', '');



Dit heb ik geprobeerd, ook met deze code word hij helaas niet naar mijn Outlook verzonden. Naar mijn hotmail adres verstuurd die hem wel goed.
Gewijzigd op 02/12/2010 08:08:47 door dantiney jossten
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2010 11:15:31
Quote Anchor link
Dan zal dat, mijns inziens, aan Outlook liggen en niet aan de mail.
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

02/12/2010 11:18:40
Quote Anchor link
- SanThe - op 02/12/2010 11:15:31:
Dan zal dat, mijns inziens, aan Outlook liggen en niet aan de mail.


Dat zal het hem inderdaad moeten zijn. Heb het script net op een 3e server getest, en die kwam gewoon aan in Outlook. Dus denk zelfs dat het bij de provider ligt? Of ergens daar een instelling op de mailserver? Heb hier namelijk weinig verstand van helaas. Het enigste wat ik nog kan doen is om hun op te bellen en na te vragen.

Alvast super bedankt aan allen hierboven voor het meedenken! :)
Gewijzigd op 02/12/2010 11:19:04 door dantiney jossten
 
Marco V

Marco V

02/12/2010 11:18:46
Quote Anchor link
Schiet mij maar lek, maar het is wel opmerkelijk dat het script vanaf een andere server wel werkt! Lijkt me toch ergens in de headers te moeten zitten ofwel dat inderdaad de mailserver of outlook de afzender niet kennen en dus het bericht weren!?
 
Dantiney jossten

dantiney jossten

02/12/2010 11:19:56
Quote Anchor link
Marco V op 02/12/2010 11:18:46:
Schiet mij maar lek, maar het is wel opmerkelijk dat het script vanaf een andere server wel werkt! Lijkt me toch ergens in de headers te moeten zitten ofwel dat inderdaad de mailserver of outlook de afzender niet kennen en dus het bericht weren!?


Inderdaad, verwacht dat het hem hier moet zitten het probleem. Ik ga het nazoeken.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/12/2010 11:37:54
Quote Anchor link
Het kan ook aan der server liggen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sender_Policy_Framework
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.