Formulier startsession foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Devin janssen

devin janssen

26/10/2010 00:40:56
Quote Anchor link
Ik heb een 3 tal pagina's bestel.php is een simpel formulier, check.php controlleerd en verstuurd de mails en function.php berekend de prijs.

Nu krijg ik de volgende foutmelding op het scherm.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

check.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
                    $goed = true;
                    if(empty($_POST['achternaam']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['achternaam'] = $_POST['achternaam'];
                    }

                    if(empty($_POST['adres']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw adres in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['adres'] = $_POST['adres'];
                    }

                    if(empty($_POST['postcode']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw postcode in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['postcode'] = $_POST['postcode'];
                    }

                    if(empty($_POST['stad']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                    }

                    if(empty($_POST['mail']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw E-mail in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['mail'] = $_POST['mail'];
                    }

                    if(empty($_POST['telefoonnummer']))
                    {

                        $_SESSION['telefoonnummer'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['telefoonnummer'] = $_POST['telefoonnummer'];
                    }

                    if($_POST['verzendwijze'] == "...::Kies uw aantal::...")
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten een aantal te kiezen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        aantal();
                    }

                    if(empty($_POST['bericht']))
                    {

                        $_SESSION['bericht'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['bericht'] = $_POST['bericht'];
                    }

                    
                    if($goed == true)
                    {

                    ?>



Waar kan het probleem zitten of heeft dit te maken met function.php ?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 00:48:08
 
- SanThe -

- SanThe -

26/10/2010 01:40:10
Quote Anchor link
Staat er in function.php soms ook een session_start()?
 
Devin janssen

devin janssen

26/10/2010 07:37:20
Quote Anchor link
- SanThe - op 26/10/2010 01:40:10:
Staat er in function.php soms ook een session_start()?


Eens even kijken:
volgens mij niet ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?PHP
function aantal()
{

    switch($_POST['aantal'])
    {
    case(
$_POST['aantal'] == 1):
        $_SESSION['aantal'] = "1";
        $_SESSION['prijs'] = "6,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 2):
        $_SESSION['aantal'] = "2";
        $_SESSION['prijs'] = "12,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 3):
        $_SESSION['aantal'] = "3";
        $_SESSION['prijs'] = "18,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 4):
        $_SESSION['aantal'] = "4";
        $_SESSION['prijs'] = "21,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 5):
        $_SESSION['aantal'] = "5";
        $_SESSION['prijs'] = "30,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 6):
        $_SESSION['aantal'] = "6";
        $_SESSION['prijs'] = "36,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 7):
        $_SESSION['aantal'] = "7";
        $_SESSION['prijs'] = "42,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 8):
        $_SESSION['aantal'] = "8";
        $_SESSION['prijs'] = "48,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 9):
        $_SESSION['aantal'] = "9";
        $_SESSION['prijs'] = "54,00";
        break;
    case(
$_POST['aantal'] == 10):
        $_SESSION['aantal'] = "10";
        $_SESSION['prijs'] = "60,00";
        break;
    }

    
    return;
}

?>
Gewijzigd op 26/10/2010 07:37:41 door devin janssen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 08:12:48
Quote Anchor link
output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10

Daar zit de fout, alleen geen idee wat er staat, :P

Maar goed voor zover ik kan zien gaat het niet mis in de code de nu gepost is.
 
John D

John D

26/10/2010 09:01:15
Quote Anchor link
Krijg je deze error wanneer je een formulier helemaal goed invult of wanneer de foutmelding "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!"; geweest is ?
Je function aantal zou ik korter maken, iets als:
$_SESSION['aantal'] == $_POST['aantal'];
$_SESSION['prijs'] == $_POST['aantal']*6;
Tenminste wanneer 6 de prijs per stuk is.
Bij 4 stuks heb je een afwijkende prijs ??
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 09:21:00
Quote Anchor link
Ik zie echo's in check.php Ik ga er van uit dat check.php tussen de body tags wordt ge include?

session_start(); moet je boven alle output naar je browser hebben staan.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:21:57
Quote Anchor link
enkel = john ;)

$_SESSION['aantal'] = $_POST['aantal'];
$_SESSION['prijs'] = $_POST['aantal']*6;
 
John D

John D

26/10/2010 09:42:34
Quote Anchor link
@JACCO: idd!
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 09:46:25
Quote Anchor link
John D op 26/10/2010 09:01:15:
Krijg je deze error wanneer je een formulier helemaal goed invult of wanneer de foutmelding "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!"; geweest is ?
Je function aantal zou ik korter maken, iets als:
$_SESSION['aantal'] == $_POST['aantal'];
$_SESSION['prijs'] == $_POST['aantal']*6;
Tenminste wanneer 6 de prijs per stuk is.
Bij 4 stuks heb je een afwijkende prijs ??



De foutmelding komt ook als ik alles goed in vul. De Prijs is 6 euro per stuk.
4 * 6 was een fout /:P moest 24 zijn.

ik heb de function.php als volg in elkaar gezet. gaat dit zo werken ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
function aantal()
{

    switch($_POST['aantal'])
    {

    $_SESSION['aantal'] = $_POST['aantal'];
    $_SESSION['prijs'] = $_POST['aantal']*6;
    }

    
    return;
}

?>
Gewijzigd op 26/10/2010 09:50:14 door Wim Janssen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:58:38
Quote Anchor link
Nope

de switch mag helemaal weg

Verder als je het mooi wil maken doe je het zo :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
function aantal($aantal , $prijs = 6)
{
  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
  return;
}


Aanroepen met :
aantal(4); (bijv)

of als je een keer een afwijkende prijs hebt (bijv 5) :
aantal(4 , 5);

Verder heb ik het idee dat de functienaam aantal niet handig gekozen is maar goed dat is persoonlijk
Gewijzigd op 26/10/2010 10:07:12 door Jacco Engel
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 10:39:11
Quote Anchor link
ppff nu loop het hele script fout :( Ik krijg het volgende...
Hij laat het aantal dus niet zien, vandaar de foutmelding.
en laat het "bericht" niet zien in het controlle veld.

btw: de prijs blijft altijd 6 euro.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: Missing argument 1 for aantal(), called in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 78 and defined in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/function.php on line 2


Script bestaat uit 3 pagina's

bestel.php

<code><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


<form action="check.php" method="POST">
<input type="hidden" name="form" value="check" />
<table width="100%">
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['achternaam'])) echo 'value="'.$_SESSION['achternaam'].'"'; ?>
type="text" name="achternaam" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['adres'])) echo 'value="'.$_SESSION['adres'].'"'; ?>
type="text" name="adres" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Postcode:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['postcode'])) echo 'value="'.$_SESSION['postcode'].'"'; ?>
type="text" name="postcode" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['stad'])) echo 'value="'.$_SESSION['stad'].'"'; ?>
type="text" name="stad" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['mail'])) echo 'value="'.$_SESSION['mail'].'"'; ?>
type="text" name="mail" />*</td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoonnummer:</td>
<td><input
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['telefoonnnumer'])) echo 'value="'.$_SESSION['telefoonnummer'].'"'; ?>
type="text" name="telefoonnummer" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Aantal:</td>
<td>
<select name="aantal">
<option>...::Kies uw aantal::...</option>
<option value="1">1</option>
<option value="2">2</option>
<option value="3">3</option>
<option value="4">4</option>
<option value="5">5</option>
<option value="6">6</option>
<option value="7">7</option>
<option value="8">8</option>
<option value="9">9</option>
<option value="10">10</option>
</select>
*</td>
</tr>
<tr>
<td>Bericht:</td>
<td><textarea rows="4" cols="25">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP if(isset($_SESSION['bericht'])) { echo $_SESSION['bericht'] ; } ?>
</textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>Velden met een * zijn verplicht!</td>
<td><input type="submit" value="Versturen" /><input type="reset" value="Reset" /></td>
</tr>
</table>
</form>

</body>
</html>
</code>
check.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
<?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
                    $goed = true;
                    if(empty($_POST['achternaam']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['achternaam'] = $_POST['achternaam'];
                    }

                    if(empty($_POST['adres']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw adres in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['adres'] = $_POST['adres'];
                    }

                    if(empty($_POST['postcode']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw postcode in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['postcode'] = $_POST['postcode'];
                    }

                    if(empty($_POST['stad']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                    }

                    if(empty($_POST['mail']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw E-mail in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['mail'] = $_POST['mail'];
                    }

                    if(empty($_POST['telefoonnummer']))
                    {

                        $_SESSION['telefoonnummer'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['telefoonnummer'] = $_POST['telefoonnummer'];
                    }

                    if($_POST['aantal'] == "...::Kies uw aantal::...")
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten een aantal te kiezen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        aantal();
                    }

                    if(empty($_POST['bericht']))
                    {

                        $_SESSION['bericht'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['bericht'] = $_POST['bericht'];
                    }

                    
                    if($goed == true)
                    {

                    ?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP $PHP_SELF; ?>
" method="POST">
<input type="hidden" name="form" value="bestel" />
<table>
<tr>
<td colspan="2">Controleer uw gegevens goed! De volgende gegevens worden naar ons verstuurd:</td>
</tr>
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['achternaam']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['adres']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Postcode:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['postcode']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['stad']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>E-Mail:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['mail']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoonnummer:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['telefoonnummer']; ?>
</td>
</tr>
<td>Aantal:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['aantal']; ?>
</td>
</tr>
</tr>
<td>Bericht:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['bericht']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td>Totaal te voldoen:</td>
<td>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP echo $_SESSION['prijs']; ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td><b><a href="javascript: history.go(-1)">Go Back</a></b></td>
<td><input type="submit" value="Bestel" /></td>
</tr>
</table>
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?PHP
                    }
                    else
                    {
                        echo "<br><b><a href=\"javascript: history.go(-1)\">Go Back</a></b>";
                    }
                }

                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" && $_POST['form'] == "bestel") //Als er op "Bestel" wordt gedrukt dan...
                {
                    //echte bestelling versturen
                    $to_customer = $_SESSION['mail'];
                    $subject_customer = "Bestelling Zaterdagavond voorstelling";
                    $message_customer = "Beste Heer/Mevrouw ".$_SESSION['achternaam'].",
                        
                    Hartelijk dank voor uw bestelling!
                    U heeft "
.$_SESSION['aantal']." kaartjes besteld voor de Zaterdagavond.
                    
                    U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze.
                    Het bedrag dat u in totaal moet voldoen bedraagt dan: "
.$_SESSION['prijs']."
                    
                    Met vriendelijke groet,
                    
                    Wim Schmitz
                    Penningmeester
                    Kunst en Vermaak"
;
                    $from_customer = "From: [email protected]";
                    
                    mail($to_customer,$subject_customer,$message_customer,$from_customer); //Mail de klant
                    
                    
                    $to_verkoop = "[email protected]";
                    $subject_verkoop = "Bestelling geplaatst";
                    $message_verkoop = $_SESSION['aantal']." ".$_SESSION['achternaam']."
                    "
.$_SESSION['adres']."
                    "
.$_SESSION['postcode']."
                    "
.$_SESSION['stad']."
                    "
.$_SESSION['mail']."
                    "
.$_SESSION['telefoonnummer']."
                    "
.$_SESSION['bericht']."
                    
                    heeft de volgende bestelling geplaatst:
                    "
.$_SESSION['aantal']."
                    "
.$_SESSION['prijs'];
                    $from_verkoop = "From: ".$_SESSION['mail'];
                    mail($to_verkoop,$subject_verkoop,$message_verkoop,$from_verkoop); //Mail de afdeling verkoop dat ze
                    
                    echo "<br>Uw bestelling is verstuurd! U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze. Tevens is er naar uw E-mailadres een overzicht verstuurd van uw bestelling.";
                }

                ?>


</body>
</html>

function.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
function aantal($aantal , $prijs = 6)
{

  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
}

?>
Gewijzigd op 26/10/2010 10:47:05 door Wim Janssen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 10:40:06
Quote Anchor link
zet ook ff code tags om je html
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 10:51:39
Quote Anchor link
Wim Janssen op 26/10/2010 10:39:11:
ppff nu loop het hele script fout :( Ik krijg het volgende...
Hij laat het aantal dus niet zien, vandaar de foutmelding.
en laat het "bericht" niet zien in het controlle veld.

btw: de prijs blijft altijd 6 euro.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:10) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 11

Warning: Missing argument 1 for aantal(), called in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 78 and defined in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/function.php on line 2


Script bestaat uit 3 pagina's

bestel.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


<form action="check.php" method="POST">
        <input type="hidden" name="form" value="check" />
                        <table width="100%">
                            <tr>
                                <td>Achternaam:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['achternaam'])) echo 'value="'.$_SESSION['achternaam'].'"'; ?> type="text" name="achternaam" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Adres:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['adres'])) echo 'value="'.$_SESSION['adres'].'"'; ?> type="text" name="adres" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Postcode:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['postcode'])) echo 'value="'.$_SESSION['postcode'].'"'; ?> type="text" name="postcode" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Woonplaats:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['stad'])) echo 'value="'.$_SESSION['stad'].'"'; ?> type="text" name="stad" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>E-mail:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['mail'])) echo 'value="'.$_SESSION['mail'].'"'; ?> type="text" name="mail" />*</td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Telefoonnummer:</td>
                                <td><input <?PHP if(isset($_SESSION['telefoonnnumer'])) echo 'value="'.$_SESSION['telefoonnummer'].'"'; ?> type="text" name="telefoonnummer" /></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Aantal:</td>
                                        <td>
                                    <select name="aantal">
                                    <option>...::Kies uw aantal::...</option>
                                    <option value="1">1</option>
                                    <option value="2">2</option>
                                    <option value="3">3</option>
                                    <option value="4">4</option>
                                    <option value="5">5</option>
                                    <option value="6">6</option>
                                    <option value="7">7</option>
                                    <option value="8">8</option>
                                    <option value="9">9</option>
                                    <option value="10">10</option>
                                    </select>
                                *</td>
                            </tr>
                           <tr>
                                <td>Bericht:</td>
                                <td><textarea rows="4" cols="25"><?PHP if(isset($_SESSION['bericht'])) { echo $_SESSION['bericht'] ; } ?> </textarea></td>
                            </tr>
                            <tr>
                                <td>Velden met een * zijn verplicht!</td>
                                <td><input type="submit" value="Versturen" /><input type="reset" value="Reset" /></td>
                            </tr>
                        </table>
</form>

</body>
</html>


check.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>

                <?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
                    $goed = true;
                    if(empty($_POST['achternaam']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw achternaam in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['achternaam'] = $_POST['achternaam'];
                    }

                    if(empty($_POST['adres']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw adres in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['adres'] = $_POST['adres'];
                    }

                    if(empty($_POST['postcode']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw postcode in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['postcode'] = $_POST['postcode'];
                    }

                    if(empty($_POST['stad']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['stad'] = $_POST['stad'];
                    }

                    if(empty($_POST['mail']))
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten uw E-mail in te vullen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['mail'] = $_POST['mail'];
                    }

                    if(empty($_POST['telefoonnummer']))
                    {

                        $_SESSION['telefoonnummer'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['telefoonnummer'] = $_POST['telefoonnummer'];
                    }

                    if($_POST['aantal'] == "...::Kies uw aantal::...")
                    {

                        echo "<br>U bent vergeten een aantal te kiezen!";
                        $goed = false;
                    }

                    else
                    {
                        aantal();
                    }

                    if(empty($_POST['bericht']))
                    {

                        $_SESSION['bericht'] = "N.v.t.";
                    }

                    else
                    {
                        $_SESSION['bericht'] = $_POST['bericht'];
                    }

                    
                    if($goed == true)
                    {

                    ?>

                        <form action="<?PHP $PHP_SELF; ?>" method="POST">
                            <input type="hidden" name="form" value="bestel" />
                            <table>
                                <tr>
                                    <td colspan="2">Controleer uw gegevens goed! De volgende gegevens worden naar ons verstuurd:</td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Achternaam:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['achternaam']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Adres:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['adres']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Postcode:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['postcode']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Woonplaats:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['stad']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>E-Mail:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['mail']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Telefoonnummer:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['telefoonnummer']; ?></td>
                                </tr>
                                    <td>Aantal:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['aantal']; ?></td>
                                </tr>
                                </tr>
                                    <td>Bericht:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['bericht']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td>Totaal te voldoen:</td>
                                    <td><?PHP echo $_SESSION['prijs']; ?></td>
                                </tr>
                                <tr>
                                    <td><b><a href="javascript: history.go(-1)">Go Back</a></b></td>
                                    <td><input type="submit" value="Bestel" /></td>
                                </tr>
                            </table>
                        </form>
                    <?PHP
                    }
                    else
                    {
                        echo "<br><b><a href=\"javascript: history.go(-1)\">Go Back</a></b>";
                    }
                }

                
                if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST" && $_POST['form'] == "bestel") //Als er op "Bestel" wordt gedrukt dan...
                {
                    //echte bestelling versturen
                    $to_customer = $_SESSION['mail'];
                    $subject_customer = "Bestelling Zaterdagavond voorstelling";
                    $message_customer = "Beste Heer/Mevrouw ".$_SESSION['achternaam'].",
                        
                    Hartelijk dank voor uw bestelling!
                    U heeft "
.$_SESSION['aantal']." kaartjes besteld voor de Zaterdagavond.
                    
                    U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze.
                    Het bedrag dat u in totaal moet voldoen bedraagt dan: "
.$_SESSION['prijs']."
                    
                    Met vriendelijke groet,
                    
                    Wim Schmitz
                    Penningmeester
                    Kunst en Vermaak"
;
                    $from_customer = "From: [email protected]";
                    
                    mail($to_customer,$subject_customer,$message_customer,$from_customer); //Mail de klant
                    
                    
                    $to_verkoop = "[email protected]";
                    $subject_verkoop = "Bestelling geplaatst";
                    $message_verkoop = $_SESSION['aantal']." ".$_SESSION['achternaam']."
                    "
.$_SESSION['adres']."
                    "
.$_SESSION['postcode']."
                    "
.$_SESSION['stad']."
                    "
.$_SESSION['mail']."
                    "
.$_SESSION['telefoonnummer']."
                    "
.$_SESSION['bericht']."
                    
                    heeft de volgende bestelling geplaatst:
                    "
.$_SESSION['aantal']."
                    "
.$_SESSION['prijs'];
                    $from_verkoop = "From: ".$_SESSION['mail'];
                    mail($to_verkoop,$subject_verkoop,$message_verkoop,$from_verkoop); //Mail de afdeling verkoop dat ze
                    
                    echo "<br>Uw bestelling is verstuurd! U Ontvangt binnen aantal dagen een factuur met de betaalwijze. Tevens is er naar uw E-mailadres een overzicht verstuurd van uw bestelling.";
                }

                ?>


</body>
</html>


function.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?PHP
function aantal($aantal , $prijs = 6)
{

  $_SESSION['aantal'] = $aantal;
  $_SESSION['prijs'] = $aantal*$prijs;
}

?>


 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 10:53:13
Quote Anchor link
session_start(); moet boven alle output staan. Dus niet tussen de body tags maar boven al het andere.

De functie
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php aantal(); ?>
moet je nu aanroepen als
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php aantal($_POST['aantal']); ?>
of
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php aantal($_POST['aantal'], 8); ?>
als je de stukprijs anders wilt hebben dan 6.

Alse je html wilt echoen dan kun je beter enkele quotes gebruiken dan hoef je de dubble in je html niet te escapen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?PHP $PHP_SELF; ?>
is onveilig "XSS". gewoon uitschrijven.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 11:01:22
Quote Anchor link
Mark Coenen op 26/10/2010 10:53:13:
session_start(); moet boven alle output staan. Dus niet tussen de body tags maar boven al het andere.


Hoe moet ik hem er dan boven zetten ? Onder de <head> ?
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 11:03:41
Quote Anchor link
Boven alle html, Er mag geen output naar de browser zijn.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 11:08:15
Quote Anchor link
Dan krijg je dit idee ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
    <?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                ?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


                <?PHP
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
[/code]
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 11:10:26
Quote Anchor link
Ja, Eigenlijk moet je altijd PHP en HTML zo veel mogelijk proberen te scheiden. PHP boven en je HTML eronder.
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 11:51:39
Quote Anchor link
Wim Janssen op 26/10/2010 11:08:15:
Dan krijg je dit idee ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    <?PHP
                session_start();
                include('function.php');
                ?>



<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Online kaartverkoop</title>
</head>

<body>


                <?PHP
                if($_POST['form'] == "check")
                {

                    //checken gegevens die [url=]van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?
[/code]
[
/quote]

Na dit uitgevoerd te hebben krijg ik het nog steeds die vervelende foutmelding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Het formulier is te zien op van bestelling.php komen: Is het volledig ingevuld?


Na dit uitgevoerd te hebben krijg ik het nog steeds die vervelende foutmelding:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php:1) in /home/deb33621/domains/devinjanssen.nl/public_html/shop/check.php on line 2

Het formulier is te zien op [/url]www.devinjanssen.nl/shop/bestel.php
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 11:58:43
Quote Anchor link
haal de spaties eens weg voor
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php
 
Wim Janssen

Wim Janssen

26/10/2010 12:11:26
Quote Anchor link
Bedankt het werkt nu :) Ik ga weer verder ;)

Alleen nog een klein puntje op de i. Bij de controller venster net voor de bestelling verstuurd wordt. Dan zegt ie, bij bericht N.v.t. Terwijl er wel een bericht is in gegeven.

Dit heeft te maken met de check neem ik aan. Alleen hoe zet ik die goed ?
Gewijzigd op 26/10/2010 12:11:45 door Wim Janssen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.