Formuliercheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 17:23:48
Quote Anchor link
Hallo,
In een uitgebreid formulier moet ik een check uitvoeren, maar iets gaat er niet goed.
Het html-formulier bevat (o.a.) het volgende onderdeel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>
<script>
    $(function() {
        $("[name=dni-sel]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
            $("#dni-"+$(this).val()).show();
        });
    });
</script>
<script>
    $(function() {
        $("[type=reset]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
        });
    });
</script>
</head>
<body>
<form name="register" action="register.php" method="post">
    <table border="0">
    <tr>
        <td><label for="dni">DNI:</label></td>
        <td><input type="radio" name="dni-sel" value="1" />Number NIF:
       <input id="dni-1" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
     <tr>
       <td>&nbsp;</td>
           <td><input type="radio" name="dni-sel" value="2" />Number NIE:
           <input id="dni-2" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
   </table>
</form>
</body>

Ik weet zeker dat bovenstaand formulier de waarde 'dni' post naar het register.php, waar ik vervolgens de opgegeven dni-waarde wil checken.
Dit met onderstaande code.
Deze code heb ik uitgetest in een aparte php-pagina en werkt. Alleen, zodra ik deze in de controlelijst opneem en $error['dni'] = TRUE; toevoeg, dan wordt dit niet verwerkt in "if (isset($error))" onderaan. Alle andere (hier niet opgenomen) checks werken wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
if (isset($_POST['dni'])) {
   function check_nif($dni) {
      $dni = strtoupper($dni);
      $letter = substr($dni, -1, 1);
      $number = substr($dni, 0, 8);
      $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
      $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
      if($letter_right!=$letter) {
         $error['dni'] = TRUE;
      }
   }
   $dni = ($_POST['dni']);
   check_nif($dni);
}
}
if (!empty($error))
   echo "this isn't right";
else
   echo "All oke";

Kan iemand mij vertellen wat hier fout gaat?
Gewijzigd op 17/05/2014 18:42:06 door Tortuga web
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 14:32:47
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 18:51:55
Quote Anchor link
In php is het geen goed gebruik om functies midden tussen je code te declareren. In javascript kan dit wel MITS je deze functie aan een variabele of een event toekent. Ook dan moet je nog goed opletten dat je geen onnodige herhalingen laat optreden die de performance van je script onderuit halen.

Als in PHP de functie in een lus of if komt en de functie wordt daardoor niet gedeclareerd OF de functie wordt voor een tweede keer gedeclareerd dan levert dit onherroepelijk een foutmelding op. Zet die functie dus gewoon bovenaan je code.

Vervolgens maak je een variabele $error aan binnen je functie. Deze heeft niets maar dan ook niets te maken met je variabele $error buiten je functie. Je zult de waarde uit de functie moeten teruggeven met een 'return'.

Toevoeging op 17/05/2014 18:57:47:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function check_nif($dni)
{

    $dni = strtoupper($dni);
    $letter = substr($dni, -1, 1);
    $number = substr($dni, 0, 8);
    $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
    $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
    if($letter_right!=$letter) {
        return false; // geef false indien er een fout optreed.
    }
    return true; // als een functie gelukt is zonder foutmeldingen dan wordt er doorgaans true teruggegeven
}

$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
    if (isset($_POST['dni'])) {
        $dni = ($_POST['dni']);
        if(!check_nif($dni)) // indien de functie false teruggeeft:
            $errors['dni'] = TRUE;
    }
}

if (!empty($errors))
    echo "this isn't right";
else
    echo "All oke";
?>


Toevoeging op 17/05/2014 19:00:20:

http://www.php.net/manual/en/language.variables.scope.php voor uitleg over de scope van een variabele.
Gewijzigd op 17/05/2014 20:17:15 door Frank Nietbelangrijk
 
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 19:07:13
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie. Ga kijken of ik het op die manier wel voor elkaar krijg.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/05/2014 19:39:54
Quote Anchor link
Frank, dan mis je nog steeds $error op regel 23!
Gewijzigd op 17/05/2014 19:40:47 door Ger van Steenderen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 20:12:55
Quote Anchor link
Inderdaad Ger, ik heb het nu aangepast.
 
Tortuga web

tortuga web

18/05/2014 10:52:12
Quote Anchor link
Heren, heel hartelijk bedankt! Het werkt als een tierelier.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/05/2014 10:56:15
Quote Anchor link
Super :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.