Formuliercheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 17:23:48
Quote Anchor link
Hallo,
In een uitgebreid formulier moet ik een check uitvoeren, maar iets gaat er niet goed.
Het html-formulier bevat (o.a.) het volgende onderdeel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>
<script>
    $(function() {
        $("[name=dni-sel]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
            $("#dni-"+$(this).val()).show();
        });
    });
</script>
<script>
    $(function() {
        $("[type=reset]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
        });
    });
</script>
</head>
<body>
<form name="register" action="register.php" method="post">
    <table border="0">
    <tr>
        <td><label for="dni">DNI:</label></td>
        <td><input type="radio" name="dni-sel" value="1" />Number NIF:
       <input id="dni-1" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
     <tr>
       <td>&nbsp;</td>
           <td><input type="radio" name="dni-sel" value="2" />Number NIE:
           <input id="dni-2" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
   </table>
</form>
</body>

Ik weet zeker dat bovenstaand formulier de waarde 'dni' post naar het register.php, waar ik vervolgens de opgegeven dni-waarde wil checken.
Dit met onderstaande code.
Deze code heb ik uitgetest in een aparte php-pagina en werkt. Alleen, zodra ik deze in de controlelijst opneem en $error['dni'] = TRUE; toevoeg, dan wordt dit niet verwerkt in "if (isset($error))" onderaan. Alle andere (hier niet opgenomen) checks werken wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
if (isset($_POST['dni'])) {
   function check_nif($dni) {
      $dni = strtoupper($dni);
      $letter = substr($dni, -1, 1);
      $number = substr($dni, 0, 8);
      $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
      $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
      if($letter_right!=$letter) {
         $error['dni'] = TRUE;
      }
   }
   $dni = ($_POST['dni']);
   check_nif($dni);
}
}
if (!empty($error))
   echo "this isn't right";
else
   echo "All oke";

Kan iemand mij vertellen wat hier fout gaat?
Gewijzigd op 17/05/2014 18:42:06 door Tortuga web
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 16:11:06
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 18:51:55
Quote Anchor link
In php is het geen goed gebruik om functies midden tussen je code te declareren. In javascript kan dit wel MITS je deze functie aan een variabele of een event toekent. Ook dan moet je nog goed opletten dat je geen onnodige herhalingen laat optreden die de performance van je script onderuit halen.

Als in PHP de functie in een lus of if komt en de functie wordt daardoor niet gedeclareerd OF de functie wordt voor een tweede keer gedeclareerd dan levert dit onherroepelijk een foutmelding op. Zet die functie dus gewoon bovenaan je code.

Vervolgens maak je een variabele $error aan binnen je functie. Deze heeft niets maar dan ook niets te maken met je variabele $error buiten je functie. Je zult de waarde uit de functie moeten teruggeven met een 'return'.

Toevoeging op 17/05/2014 18:57:47:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function check_nif($dni)
{

    $dni = strtoupper($dni);
    $letter = substr($dni, -1, 1);
    $number = substr($dni, 0, 8);
    $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
    $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
    if($letter_right!=$letter) {
        return false; // geef false indien er een fout optreed.
    }
    return true; // als een functie gelukt is zonder foutmeldingen dan wordt er doorgaans true teruggegeven
}

$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
    if (isset($_POST['dni'])) {
        $dni = ($_POST['dni']);
        if(!check_nif($dni)) // indien de functie false teruggeeft:
            $errors['dni'] = TRUE;
    }
}

if (!empty($errors))
    echo "this isn't right";
else
    echo "All oke";
?>


Toevoeging op 17/05/2014 19:00:20:

http://www.php.net/manual/en/language.variables.scope.php voor uitleg over de scope van een variabele.
Gewijzigd op 17/05/2014 20:17:15 door Frank Nietbelangrijk
 
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 19:07:13
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie. Ga kijken of ik het op die manier wel voor elkaar krijg.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/05/2014 19:39:54
Quote Anchor link
Frank, dan mis je nog steeds $error op regel 23!
Gewijzigd op 17/05/2014 19:40:47 door Ger van Steenderen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 20:12:55
Quote Anchor link
Inderdaad Ger, ik heb het nu aangepast.
 
Tortuga web

tortuga web

18/05/2014 10:52:12
Quote Anchor link
Heren, heel hartelijk bedankt! Het werkt als een tierelier.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/05/2014 10:56:15
Quote Anchor link
Super :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.