Formuliercheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 17:23:48
Quote Anchor link
Hallo,
In een uitgebreid formulier moet ik een check uitvoeren, maar iets gaat er niet goed.
Het html-formulier bevat (o.a.) het volgende onderdeel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<head>
<script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.8.3/jquery.min.js"></script>
<script>
    $(function() {
        $("[name=dni-sel]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
            $("#dni-"+$(this).val()).show();
        });
    });
</script>
<script>
    $(function() {
        $("[type=reset]").click(function(){
            $('.toHide').hide();
        });
    });
</script>
</head>
<body>
<form name="register" action="register.php" method="post">
    <table border="0">
    <tr>
        <td><label for="dni">DNI:</label></td>
        <td><input type="radio" name="dni-sel" value="1" />Number NIF:
       <input id="dni-1" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
     <tr>
       <td>&nbsp;</td>
           <td><input type="radio" name="dni-sel" value="2" />Number NIE:
           <input id="dni-2" class="toHide" type="text" name="dni" size="9" maxlength="9" /></td>
     </tr>
   </table>
</form>
</body>

Ik weet zeker dat bovenstaand formulier de waarde 'dni' post naar het register.php, waar ik vervolgens de opgegeven dni-waarde wil checken.
Dit met onderstaande code.
Deze code heb ik uitgetest in een aparte php-pagina en werkt. Alleen, zodra ik deze in de controlelijst opneem en $error['dni'] = TRUE; toevoeg, dan wordt dit niet verwerkt in "if (isset($error))" onderaan. Alle andere (hier niet opgenomen) checks werken wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
if (isset($_POST['dni'])) {
   function check_nif($dni) {
      $dni = strtoupper($dni);
      $letter = substr($dni, -1, 1);
      $number = substr($dni, 0, 8);
      $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
      $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
      if($letter_right!=$letter) {
         $error['dni'] = TRUE;
      }
   }
   $dni = ($_POST['dni']);
   check_nif($dni);
}
}
if (!empty($error))
   echo "this isn't right";
else
   echo "All oke";

Kan iemand mij vertellen wat hier fout gaat?
Gewijzigd op 17/05/2014 18:42:06 door Tortuga web
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:00:25
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 18:51:55
Quote Anchor link
In php is het geen goed gebruik om functies midden tussen je code te declareren. In javascript kan dit wel MITS je deze functie aan een variabele of een event toekent. Ook dan moet je nog goed opletten dat je geen onnodige herhalingen laat optreden die de performance van je script onderuit halen.

Als in PHP de functie in een lus of if komt en de functie wordt daardoor niet gedeclareerd OF de functie wordt voor een tweede keer gedeclareerd dan levert dit onherroepelijk een foutmelding op. Zet die functie dus gewoon bovenaan je code.

Vervolgens maak je een variabele $error aan binnen je functie. Deze heeft niets maar dan ook niets te maken met je variabele $error buiten je functie. Je zult de waarde uit de functie moeten teruggeven met een 'return'.

Toevoeging op 17/05/2014 18:57:47:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
function check_nif($dni)
{

    $dni = strtoupper($dni);
    $letter = substr($dni, -1, 1);
    $number = substr($dni, 0, 8);
    $number = str_replace(array('X', 'Y', 'Z'), array(0, 1, 2), $number);
    $letter_right = substr("TRWAGMYFPDXBNJZSQVHLCKE", $number %23, 1);
    if($letter_right!=$letter) {
        return false; // geef false indien er een fout optreed.
    }
    return true; // als een functie gelukt is zonder foutmeldingen dan wordt er doorgaans true teruggegeven
}

$errors = array();
if (!empty($_POST)) {
    if (isset($_POST['dni'])) {
        $dni = ($_POST['dni']);
        if(!check_nif($dni)) // indien de functie false teruggeeft:
            $errors['dni'] = TRUE;
    }
}

if (!empty($errors))
    echo "this isn't right";
else
    echo "All oke";
?>


Toevoeging op 17/05/2014 19:00:20:

http://www.php.net/manual/en/language.variables.scope.php voor uitleg over de scope van een variabele.
Gewijzigd op 17/05/2014 20:17:15 door Frank Nietbelangrijk
 
Tortuga web

tortuga web

17/05/2014 19:07:13
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie. Ga kijken of ik het op die manier wel voor elkaar krijg.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

17/05/2014 19:39:54
Quote Anchor link
Frank, dan mis je nog steeds $error op regel 23!
Gewijzigd op 17/05/2014 19:40:47 door Ger van Steenderen
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

17/05/2014 20:12:55
Quote Anchor link
Inderdaad Ger, ik heb het nu aangepast.
 
Tortuga web

tortuga web

18/05/2014 10:52:12
Quote Anchor link
Heren, heel hartelijk bedankt! Het werkt als een tierelier.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

18/05/2014 10:56:15
Quote Anchor link
Super :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.