Formulieren antispam maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roos

Roos

17/08/2006 21:23:00
Quote Anchor link
Voor een client heb ik een site gemaakt met een aantal formulieren. Nu heeft de client van zijn hostingbedrijf te horen gekregen dat er vanaf zijn site spam verstuurd wordt.

De formulieren moeten dus aangepast worden op de 1 of andere manier.

Heb tutorial doorgelezen http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/340/694/

maar hiervoor heb ik te weinig php kennis om alles goed aan te passen.

Wie kan mij helpen?? Liefst zo spoedig mogelijk, vergoeding in overleg!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 23:05:25
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 21:34:00
Quote Anchor link
zet in een sessie hoeveel x al op de verzend button is geklikt + tijd. Controleer de session aan de hand van hoevaak je iets mag versturen.
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:00:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Kalle maar is voor mij nog niet de oplossing helaas......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 22:03:00
Quote Anchor link
een simpele vraag laten oplossen in je FORM

geen enkele bot die het kan

hoofstad van nederland?
3+5 = ?

zoiets (liefst zelf random)
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heeft iemand een cc of bcc in een textfield geplaatst en zo spam verstuurd.

Tenminste dat zegt het hostingbedrijf maar ik heb geen idee wat ik precies moet aanpassen in de formulieren om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Please help ('k ben echt een newbie hoor)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Het makkelijkste is gewoon de input beveiligen. Dan krijg jij nogsteeds wazige spam maar krijgen andere van jou teminsten niks meer... zie daarvoor deze website.
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Wat ik eerst noemde is voor bots + mensen die spammen.

Je zou op die van Hipska door kun breien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<table><tr><td align="center">Wat is de hoofdstad van Nederland:</td><td align="left"><input type="text" name="simpele_vraag" /></td></tr>
<tr><td align="center" colspan="2"><input type="submit" value="Verzenden" /></td></tr></table>'
</form>


edit: code tags
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Bedankt Arjan maar dit gaat echt zo niet lukken.
PHP-coderingen die voor velen van jullie al zo vanzelfsprekend zijn, zijn voor mij nog echt abacadabra.....

Ik zoek iemand wie ik de php code kan sturen en die voor mij de wijzigingen doorvoert.
Staat een betaling tegenover!!

Daarna zal ik poberen e.e.a. te begrijpen en ook de andere formulieren zelf aan te passen (zijn allemaal opgebouwd via zelfde principe) mocht dat niet lukken wil ik graag een vervolg beroep op iemand doen.
 
- -

- -

17/08/2006 22:36:00
Quote Anchor link
Ik wil het wel doen. PM me, en stuur je formulieren. We komen wel uit over de prijs!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Ik heb je net even een PM gestuurd, dit zal niet meer dan 5 minuutjes werk zijn, en kan dus makkelijk voor niks.

Reageer even op de PM en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:06:00
Quote Anchor link
het is nog altijd een FORUM kindjes en geen PM/mail systeem!

plaats hier je relevante code en we zoeken een oplossing
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Ben ik het helemaal mee eens anders een oproep in de scripter gezocht categorie
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Mevrouw mailt de code, wordt aangepast en vervolgens hier gepost.

Dit gebeurd vaker, en scheelt enorm veel tijd voor sommigen.
 
Kees de braak

Kees de braak

17/08/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Haha de kindjes willen geld bijverdienen, dan moet je toch echt bij de boer gaan werken op het land:D
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:44:00
Quote Anchor link
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.
 
Erwin

Erwin

17/08/2006 23:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>


Hele rare fout hierin, je maakt de string lowercase, en checkt daarna met een antwoord dat een hoofdletter heeft... :D
 
Roos

Roos

18/08/2006 07:52:00
Quote Anchor link
Hipska:
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.


Hierbij een voorbeeldformulier-code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
        <?

if ($naam == "")  
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw naam in te vullen!</b></h3><br>";  
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  


if ($adres == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw adres in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{
 
if ($postcode == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw postcode in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{

if ($woonplaats == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  

if (!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email))
{


echo "<br><h3><b>Vult u a.u.b. een geldig<br> e-mailadres in!</h3></b>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else
{
$Antwoord="Geachte bezoeker van DEZE SITE XX,


Uw bericht is verzonden.
De eerstvolgende nieuwsbrief wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden naar het opgegeven
e-mailadres.
 
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

http://www.dezesitexx.nl"
;
 
$myemail="[email protected]";  
$myname="DEZESITEXX.NL";  
$onderwerp="Aanmelding Nieuwsbrief";
$Aanhef="Aanhef: $aanhef\n";
$Naam="Naam: $naam\n";
$Adres="Adres: $adres\n";
$Postcode="Postcode: $postcode\n";
$Woonplaats="Woonplaats: $woonplaats\n";
$Emailadres="Email: $email\n";
$Date="Datum van Nieuwsbrief aanvraag: " . date("d-m-Y H:i:s") . "\n";



mail("[email protected]", "$onderwerp", "$Date $Aanhef $Naam $Adres $Postcode $Woonplaats $Emailadres",
"From: $naam<$email>\nReturn-path: $email");  
mail("$email", "$onderwerp", "$Antwoord", "From: $myname<$myemail>\nReturn-path: $myemail");


echo "<br><h3><b>Dank voor uw aanmelding voor de nieuwsbrief<br>
                 van dezesitexx.nl,
                 u ontvangt nu een <br>bevestigings e-mail op:
                 $email</b></h3>"
;  
echo "<br>";
echo "<br>";
}  
}  
}
}
}

?>


GRAAG HULP, nu ligt noodgedwongen de hele site eruit en dat is niet wat de client wil......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 08:57:00
Quote Anchor link
wat is het probleem precies met die code
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Dit is wat het hostingbedrijf mijn client schreef:

"Vanmorgen bleek dat vanaf uw account sinds gister vele duizenden spamberichten zijn verstuurd.
De PHP-scripts die gemaakt zijn bevatten meerdere malen de mail() functie. De input wat vanaf het web komt via de invulformulieren wordt waarschijnlijk totaal niet gecontroleerd wat het voor spammers enorm eenvoudig maakt uw scripts te misbruiken"

Vervolgens wordt verwezen naar de topic zoals ik hierboven in mijn eerste bericht vermeld heb.

Aangezien mijn php-kennis niet voldoende is om het probleem op te lossen graag HULP......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 09:14:00
Quote Anchor link
@ Roos : Ik mis wel een aantal essentiele onderdelen in je form zoals headers om maar is wat te noemen. Met liefde mag je mijn nieuwsbrieven systeem installeren en ik zal je de link hieronder doen dan kan je kijken of je dit wat vindt?
Nieuwsbriefsysteem LissyDesign
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:25:00
Quote Anchor link
Beankt voor je aanbod Lizzy.

De nieuwsbrief is maar 1 van de formulieren die op deze site staan en heb ik als voorbeeld gekozen omdat het een 'klein/kort' formulier is.

Ik dacht wanneer ik daar de juiste code voor heb kan ik de andere formulieren die op de site staan misschien zelf wel aanpassen wanneer ik eindelijk e.e.a. begin te begrijpen......

Wat betreft de essentiele onderdelen die missen daar zoek ik nu juist hulp voor omdat ik dat zelf (nog) niet correct kan toepassen.

Ik probeer het wel te leren maar voor nu is het zaak om deze site weer correct te laten functioneren vandaar mijn vraag in de rubriek vacature.....
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.