Formulieren antispam maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roos

Roos

17/08/2006 21:23:00
Quote Anchor link
Voor een client heb ik een site gemaakt met een aantal formulieren. Nu heeft de client van zijn hostingbedrijf te horen gekregen dat er vanaf zijn site spam verstuurd wordt.

De formulieren moeten dus aangepast worden op de 1 of andere manier.

Heb tutorial doorgelezen http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/340/694/

maar hiervoor heb ik te weinig php kennis om alles goed aan te passen.

Wie kan mij helpen?? Liefst zo spoedig mogelijk, vergoeding in overleg!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 08:44:26
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 21:34:00
Quote Anchor link
zet in een sessie hoeveel x al op de verzend button is geklikt + tijd. Controleer de session aan de hand van hoevaak je iets mag versturen.
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:00:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Kalle maar is voor mij nog niet de oplossing helaas......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 22:03:00
Quote Anchor link
een simpele vraag laten oplossen in je FORM

geen enkele bot die het kan

hoofstad van nederland?
3+5 = ?

zoiets (liefst zelf random)
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:09:00
Quote Anchor link
Waarschijnlijk heeft iemand een cc of bcc in een textfield geplaatst en zo spam verstuurd.

Tenminste dat zegt het hostingbedrijf maar ik heb geen idee wat ik precies moet aanpassen in de formulieren om dit in de toekomst te kunnen voorkomen.

Please help ('k ben echt een newbie hoor)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Het makkelijkste is gewoon de input beveiligen. Dan krijg jij nogsteeds wazige spam maar krijgen andere van jou teminsten niks meer... zie daarvoor deze website.
 
Kalle P

Kalle P

17/08/2006 22:27:00
Quote Anchor link
Wat ik eerst noemde is voor bots + mensen die spammen.

Je zou op die van Hipska door kun breien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>

<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="post">
<table><tr><td align="center">Wat is de hoofdstad van Nederland:</td><td align="left"><input type="text" name="simpele_vraag" /></td></tr>
<tr><td align="center" colspan="2"><input type="submit" value="Verzenden" /></td></tr></table>'
</form>


edit: code tags
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kalle P
 
Roos

Roos

17/08/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Bedankt Arjan maar dit gaat echt zo niet lukken.
PHP-coderingen die voor velen van jullie al zo vanzelfsprekend zijn, zijn voor mij nog echt abacadabra.....

Ik zoek iemand wie ik de php code kan sturen en die voor mij de wijzigingen doorvoert.
Staat een betaling tegenover!!

Daarna zal ik poberen e.e.a. te begrijpen en ook de andere formulieren zelf aan te passen (zijn allemaal opgebouwd via zelfde principe) mocht dat niet lukken wil ik graag een vervolg beroep op iemand doen.
 
- -

- -

17/08/2006 22:36:00
Quote Anchor link
Ik wil het wel doen. PM me, en stuur je formulieren. We komen wel uit over de prijs!
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Ik heb je net even een PM gestuurd, dit zal niet meer dan 5 minuutjes werk zijn, en kan dus makkelijk voor niks.

Reageer even op de PM en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:06:00
Quote Anchor link
het is nog altijd een FORUM kindjes en geen PM/mail systeem!

plaats hier je relevante code en we zoeken een oplossing
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Ben ik het helemaal mee eens anders een oproep in de scripter gezocht categorie
 
PHP Newbie

PHP Newbie

17/08/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Mevrouw mailt de code, wordt aangepast en vervolgens hier gepost.

Dit gebeurd vaker, en scheelt enorm veel tijd voor sommigen.
 
Kees de braak

Kees de braak

17/08/2006 23:40:00
Quote Anchor link
Haha de kindjes willen geld bijverdienen, dan moet je toch echt bij de boer gaan werken op het land:D
 
Hipska BE

Hipska BE

17/08/2006 23:44:00
Quote Anchor link
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.
 
Erwin

Erwin

17/08/2006 23:45:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
//....je code
//zet om in kleine letters

$vraag = strtolower($_POST['simpele_vraag']);
//check
$check = 'Amsterdam';
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST'){
   if($vraag == $check){
    //.. rest van je code
    }
    else{
    echo 'Foute beantwoording van vraag';  
    }
}

?>


Hele rare fout hierin, je maakt de string lowercase, en checkt daarna met een antwoord dat een hoofdletter heeft... :D
 
Roos

Roos

18/08/2006 07:52:00
Quote Anchor link
Hipska:
nenee, mevrouw post hier de code en we helpen allemaal tesamen.


Hierbij een voorbeeldformulier-code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
        <?

if ($naam == "")  
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw naam in te vullen!</b></h3><br>";  
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  


if ($adres == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw adres in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{
 
if ($postcode == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw postcode in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{

if ($woonplaats == "")
{
  

echo "<br><h3><b>U bent vergeten uw woonplaats in te vullen!</b></h3>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else  
{  

if (!eregi("[A-Za-z0-9_-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9_-]+)*@[A-Za-z0-9-]+([\.]{1}[A-Za-z0-9-]+)+", $email))
{


echo "<br><h3><b>Vult u a.u.b. een geldig<br> e-mailadres in!</h3></b>";
echo "<br>";
echo "<br>";

}
  
else
{
$Antwoord="Geachte bezoeker van DEZE SITE XX,


Uw bericht is verzonden.
De eerstvolgende nieuwsbrief wordt u zo spoedig mogelijk toegezonden naar het opgegeven
e-mailadres.
 
Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

http://www.dezesitexx.nl"
;
 
$myemail="[email protected]";  
$myname="DEZESITEXX.NL";  
$onderwerp="Aanmelding Nieuwsbrief";
$Aanhef="Aanhef: $aanhef\n";
$Naam="Naam: $naam\n";
$Adres="Adres: $adres\n";
$Postcode="Postcode: $postcode\n";
$Woonplaats="Woonplaats: $woonplaats\n";
$Emailadres="Email: $email\n";
$Date="Datum van Nieuwsbrief aanvraag: " . date("d-m-Y H:i:s") . "\n";



mail("[email protected]", "$onderwerp", "$Date $Aanhef $Naam $Adres $Postcode $Woonplaats $Emailadres",
"From: $naam<$email>\nReturn-path: $email");  
mail("$email", "$onderwerp", "$Antwoord", "From: $myname<$myemail>\nReturn-path: $myemail");


echo "<br><h3><b>Dank voor uw aanmelding voor de nieuwsbrief<br>
                 van dezesitexx.nl,
                 u ontvangt nu een <br>bevestigings e-mail op:
                 $email</b></h3>"
;  
echo "<br>";
echo "<br>";
}  
}  
}
}
}

?>


GRAAG HULP, nu ligt noodgedwongen de hele site eruit en dat is niet wat de client wil......
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roos
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 08:57:00
Quote Anchor link
wat is het probleem precies met die code
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:02:00
Quote Anchor link
Dit is wat het hostingbedrijf mijn client schreef:

"Vanmorgen bleek dat vanaf uw account sinds gister vele duizenden spamberichten zijn verstuurd.
De PHP-scripts die gemaakt zijn bevatten meerdere malen de mail() functie. De input wat vanaf het web komt via de invulformulieren wordt waarschijnlijk totaal niet gecontroleerd wat het voor spammers enorm eenvoudig maakt uw scripts te misbruiken"

Vervolgens wordt verwezen naar de topic zoals ik hierboven in mijn eerste bericht vermeld heb.

Aangezien mijn php-kennis niet voldoende is om het probleem op te lossen graag HULP......
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 09:14:00
Quote Anchor link
@ Roos : Ik mis wel een aantal essentiele onderdelen in je form zoals headers om maar is wat te noemen. Met liefde mag je mijn nieuwsbrieven systeem installeren en ik zal je de link hieronder doen dan kan je kijken of je dit wat vindt?
Nieuwsbriefsysteem LissyDesign
 
Roos

Roos

18/08/2006 09:25:00
Quote Anchor link
Beankt voor je aanbod Lizzy.

De nieuwsbrief is maar 1 van de formulieren die op deze site staan en heb ik als voorbeeld gekozen omdat het een 'klein/kort' formulier is.

Ik dacht wanneer ik daar de juiste code voor heb kan ik de andere formulieren die op de site staan misschien zelf wel aanpassen wanneer ik eindelijk e.e.a. begin te begrijpen......

Wat betreft de essentiele onderdelen die missen daar zoek ik nu juist hulp voor omdat ik dat zelf (nog) niet correct kan toepassen.

Ik probeer het wel te leren maar voor nu is het zaak om deze site weer correct te laten functioneren vandaar mijn vraag in de rubriek vacature.....
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.