Foto uploaden lukt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 11:34:25
Quote Anchor link
Beste forum helpers,

Ik probreer met een javascript/jquery een foto te uploaden, maar het lukt niet. Zonder het javascript lukt het wel, de fout zit hem namelijk in het javascript maar ik kom er zelf niet meer aan uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
html
        <form method="post" name="foto" id="foto" action="uploaden.php" enctype="multipart/form-data">
           <b>Afbeelding</b><br />
           <input type="file" id="afbeelding" name="afbeelding"><br />
           <input type="submit" name="submit" value="doen"><br />
           <a href="javascript:foto();"><img src="images/terug.png" /></a>
           </form>



Javascript
function foto(){
    var foto_val = $("#foto").val();
    var afbeelding_val = $('#afbeelding').val();
      $.post('uploaden.php', { afbeelding: afbeelding_val}, function(data){
      $("#chat").html(data);
    });
    }
    
    
php
<?php
if (!empty($_POST)) {


              $locatie = "plaatjes/";
              
              if (is_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'])) {
                  if ($_FILES['afbeelding']['size'] > 1000000) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is te groot.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  if (!eregi("((.gif|.jpg|.png|.PNG|.JPG|.GIF)$)", $_FILES['afbeelding']['name'])) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand is niet van het juiste type.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
                  $afbNaam = $_FILES['afbeelding']['name'];
                  $uniek = md5(rand(0,300000));
                  $afbNieuw = $uniek . '_' . $afbNaam;
                  $doelFile = $doelMap . $afbNieuw . '';

                  if (!move_uploaded_file($_FILES['afbeelding']['tmp_name'], $locatie . $doelFile)) {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het bestand kan niet worden verplaatst.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      exit;
                  }

                  
 

                 echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center">
                      Je plaatje is geupload.</td>
                      </tr>
                      </table>'
;
                      //header("Location: index.php?p=avatar");
              } else {
                  echo'<table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1" bgcolor="#FFFFFF">
                      <tr>
                      <td width="100%" align="center" bgcolor="#FFA500">
                      Het uploaden is mislukt.</td>
                      
                      </tr>
                      </table>'
;
                      
              }
}

?>

    
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:02:43
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/06/2011 12:46:01
Quote Anchor link
- jQuery al ingeladen?
- Ook zie ik nergens je onLoad-functie van jQuery terug
 
Lano Heeren

Lano Heeren

11/06/2011 13:41:46
Quote Anchor link
Hoi Aar,
Jquery wordt geladen, de andere functies van jquery werken wel goed. hoe kan ik enctype mee verzenden naar uploaden.php?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$( "#form" )    .attr( "enctype", "multipart/form-data" )    .attr( "encoding", "multipart/form-data" );

dit is de reden dat het niet werkt.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

11/06/2011 15:08:03
Quote Anchor link
Kijk ook eens wat de error console zegt over je probleem (in chrome [ctrl]+[shift]+[j])

Ik weet niet zeker of je het ook zo kunt uploaden, anders moet je eens kijken naar een plugin. Zoiets als http://www.uploadify.com/ oid
 
Arjan -

Arjan -

11/06/2011 15:16:41
Quote Anchor link
Dit gaat uiteraard niet werken. Wat jij doet is een $_POST variabele meegeven, terwijl de bestandsgegevens in $_FILES worden weggeschreven. Tevens upload je het bestand nergens, aangezien je alleen een ajax request uitvoert.

Gebruik zoals Vincent zegt gewoon een bestaande uploadmogelijkheid, zoals uploadify.

Ga hier niet mee verder, want dit gaat gewoonweg niet werken.
Gewijzigd op 11/06/2011 15:17:33 door Arjan -
 
Lano Heeren

Lano Heeren

13/06/2011 18:55:54
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, zoek ff verder;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

13/06/2011 19:52:14
Quote Anchor link
Zie eregi in je code staan: This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.