fotoalbum v3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

17/06/2011 14:40:03
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb in een map een php bestand met daarin de code van de fotoalbum V3 geplakt. In dezelfde map heb ik een map fotoalbum met daarin mijn foto's. In beeld krijg ik echter alleen het woord fotoalbum met twee pijltjes ervoor, en ik krijg mijn foto's niet tevoorschijn. Wat doe ik niet goed? Ik heb niets veranderd in de code.
Dit is de code;
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
<?php
$map
         = 'fotoalbum';
$afbeeldingen    = array();

$hoogte_klein     = 100;
$breedte_klein     = 100;

$hoogte_groot     = 400;
$breedte_groot     = 700;

$perpagina    = 12;

if(isset($_GET['album']) && !empty($_GET['album']))
{

    $tmp = explode('/',$_GET['album']);
    
    if($tmp[0] == $map)
    {

    $map = str_replace(array('.', '\\', ':'), '', $_GET['album']);
    }    
}


if(isset($_GET['paginanr']) && !empty($_GET['paginanr']) && ctype_digit($_GET['paginanr']))
{

    $paginanr = $_GET['paginanr'];
}
else{
    $paginanr = 1;
}


if(isset($_GET['afbeelding']) && !empty($_GET['afbeelding']))
{

    $afbeelding = $_GET['afbeelding'];
}
else{
    $afbeelding = NULL;
}

function
thumbnail($afbeelding, $type)
{

    
    $map         = $afbeelding['dirname'];
    $bestandsnaam     = $afbeelding['basename'];
    
    list($type, $hoogte, $breedte) = $type;
    list($breedte_origineel, $hoogte_origineel, $extensie) = getimagesize($map.'/'.$bestandsnaam);
    
    if(!is_dir($map.'/thumbs/'))
    {

    mkdir($map.'/thumbs/', 0777);
    chmod($map.'/thumbs/', 0777);
    }

    
    if (($breedte_origineel < $hoogte_origineel) && ($breedte > $hoogte))
    {

    $breedte = ($hoogte / $hoogte_origineel) * $breedte_origineel;
    }
else{
    $hoogte = ($breedte / $breedte_origineel) * $hoogte_origineel;
    }


    $afbeelding = imagecreatetruecolor($breedte, $hoogte);

    switch($extensie)
    {
    case
1:
        //gif
        $afbeelding_origineel = imagecreatefromgif($map.'/'.$bestandsnaam);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagegif($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam);
    break;
    case
2:
        //jpg
        $afbeelding_origineel = imagecreatefromjpeg($map.'/'.$bestandsnaam);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagejpeg($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam, 80);
    break;
    case
3:
        //png
        $afbeelding_origineel = imagecreatefrompng($map.'/'.$bestandsnaam);
        
        $background = imagecolorallocate($afbeelding, 0, 0, 0);
        imagecolortransparent($afbeelding, $background); // make the new temp image all transparent
        imagealphablending($afbeelding, false); // turn off the alpha blending to keep the alpha channel
        imagesavealpha($afbeelding, true);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagepng($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam);
    break;
    }

    
    chmod($map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam, 0777);
    return TRUE;
}


$tmp = NULL;
foreach(explode('/',$map) as $tmp2)
{
    
    echo '>> <a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$tmp.$tmp2.'">'.ucfirst($tmp2).'</a> ';
    $tmp = $tmp.$tmp2.'/';
}


echo '<br><br>'.PHP_EOL;

if(!$bestanden = glob($map.'/*.*'))
{

    $bestanden = array();
}


foreach($bestanden as $bestand)
{

    $gegevens     = getimagesize($bestand);
    $extensie     = $gegevens['mime'];

    if($extensie == 'image/jpeg' || $extensie == 'image/gif' || $extensie == 'image/png')
    {

    $afbeeldingen[] = $bestand;
    }    
}


$aantalfotos = count($afbeeldingen);

if(isset($afbeelding))
{

    foreach($afbeeldingen as $id => $naam)
    {

    if(basename($naam) == $afbeelding)
    {

        $fotonr = $id;
    }
    }

    
    if(isset($fotonr))
    {

    $afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr]);
    
    if($fotonr > 0)
    {

        $vorige_afbeelding     = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr-1]);
        
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$vorige_afbeelding['basename'].'" title="Ga naar foto '.$vorige_afbeelding['basename'].'">&lt;&lt; Vorige</a>';
    }
else{
        echo '&lt;&lt; Vorige';
    }

    
    echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp; Foto '.($fotonr +1).' van '.$aantalfotos.' &nbsp;&nbsp;&nbsp;';
    
    if($fotonr < $aantalfotos -1)
    {

        $volgende_afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr+1]);
        
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$volgende_afbeelding['basename'].'" title="Ga naar foto '.$volgende_afbeelding['basename'].'">Volgende &gt;&gt;</a><br>';
    }
else{
        echo 'Volgende &gt;&gt;<br>'.PHP_EOL;
    }

    
    if(!file_exists($afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename']))
    {

        if(thumbnail($afbeelding, array('groot', $hoogte_groot, $breedte_groot)))
        {

        echo '<a href="'.$afbeelding['dirname'].'/'.$afbeelding['basename'].'" target="_BLANK"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
        }
    }
else{
        echo '<a href="'.$afbeelding['dirname'].'/'.$afbeelding['basename'].'" target="_BLANK"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
    }
    }
else{
    echo '<p>Sorry, deze foto bestaat niet!</p>';
    }
}
else{
    
    if(!$mappen = glob($map.'/*', GLOB_ONLYDIR))
    {

    $mappen = array();
    }

    
    foreach($mappen as $album)
    {

    if(basename($album) != 'thumbs')
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&album='.$album.'">'.ucfirst(basename($album)).'</a><br>'.PHP_EOL;
    }
    }


    if($aantalfotos > $perpagina)
    {

    if ($paginanr > 1)
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;paginanr='.($paginanr - 1).'" title="Ga naar pagina '.($paginanr - 1).'">&lt;&lt; Vorige</a>';
    }
else{
        echo '&lt;&lt; Vorige';
    }

    
    echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp; Pagina '.$paginanr.' van '.ceil($aantalfotos/$perpagina).' &nbsp;&nbsp;&nbsp;';
    
    if ($paginanr < ceil(($aantalfotos)/$perpagina))
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;paginanr='.($paginanr + 1).'" title="Ga naar pagina '.($paginanr + 1).'">Volgende &gt;&gt;</a><br>';
    }
else{
        echo 'Volgende &gt;&gt;<br>'.PHP_EOL;
    }
    }

    
    for($fotonr = (($paginanr -1) * $perpagina); $fotonr <= ((($paginanr -1) * $perpagina) + ($perpagina - 1)) && $fotonr < count($bestanden); $fotonr += 1)
    {

    $afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr]);
    
    if(!file_exists($afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename']))
    {

        if(thumbnail($afbeelding, array('klein', $hoogte_klein, $breedte_klein)))
        {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$afbeelding['basename'].'"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
        }
    }
else{
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$afbeelding['basename'].'"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
    }
    }
}

?>

B.v.d.
Vriendelijke groet, Rob
B.v.d.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 03:27:13
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

17/06/2011 15:14:08
Quote Anchor link
Maak eens een file met de inhoud
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Zie je dan ergens een kopje 'GD' ?
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

17/06/2011 21:28:37
Quote Anchor link
Hallo Erik,
de GD staat op "On".
 
Thomas de vries

thomas de vries

18/06/2011 10:19:33
Quote Anchor link
Zet dit boven aan de pagina om de errors te laten zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); //1 is errors laten zien 0 is niks laten zien.//
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 13:44:58
Quote Anchor link
hebben je bestanden en mappen we de goede chmod?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.