fotoalbum v3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Rob Cnossen

Rob Cnossen

17/06/2011 14:40:03
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb in een map een php bestand met daarin de code van de fotoalbum V3 geplakt. In dezelfde map heb ik een map fotoalbum met daarin mijn foto's. In beeld krijg ik echter alleen het woord fotoalbum met twee pijltjes ervoor, en ik krijg mijn foto's niet tevoorschijn. Wat doe ik niet goed? Ik heb niets veranderd in de code.
Dit is de code;
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
<?php
$map
         = 'fotoalbum';
$afbeeldingen    = array();

$hoogte_klein     = 100;
$breedte_klein     = 100;

$hoogte_groot     = 400;
$breedte_groot     = 700;

$perpagina    = 12;

if(isset($_GET['album']) && !empty($_GET['album']))
{

    $tmp = explode('/',$_GET['album']);
    
    if($tmp[0] == $map)
    {

    $map = str_replace(array('.', '\\', ':'), '', $_GET['album']);
    }    
}


if(isset($_GET['paginanr']) && !empty($_GET['paginanr']) && ctype_digit($_GET['paginanr']))
{

    $paginanr = $_GET['paginanr'];
}
else{
    $paginanr = 1;
}


if(isset($_GET['afbeelding']) && !empty($_GET['afbeelding']))
{

    $afbeelding = $_GET['afbeelding'];
}
else{
    $afbeelding = NULL;
}

function
thumbnail($afbeelding, $type)
{

    
    $map         = $afbeelding['dirname'];
    $bestandsnaam     = $afbeelding['basename'];
    
    list($type, $hoogte, $breedte) = $type;
    list($breedte_origineel, $hoogte_origineel, $extensie) = getimagesize($map.'/'.$bestandsnaam);
    
    if(!is_dir($map.'/thumbs/'))
    {

    mkdir($map.'/thumbs/', 0777);
    chmod($map.'/thumbs/', 0777);
    }

    
    if (($breedte_origineel < $hoogte_origineel) && ($breedte > $hoogte))
    {

    $breedte = ($hoogte / $hoogte_origineel) * $breedte_origineel;
    }
else{
    $hoogte = ($breedte / $breedte_origineel) * $hoogte_origineel;
    }


    $afbeelding = imagecreatetruecolor($breedte, $hoogte);

    switch($extensie)
    {
    case
1:
        //gif
        $afbeelding_origineel = imagecreatefromgif($map.'/'.$bestandsnaam);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagegif($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam);
    break;
    case
2:
        //jpg
        $afbeelding_origineel = imagecreatefromjpeg($map.'/'.$bestandsnaam);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagejpeg($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam, 80);
    break;
    case
3:
        //png
        $afbeelding_origineel = imagecreatefrompng($map.'/'.$bestandsnaam);
        
        $background = imagecolorallocate($afbeelding, 0, 0, 0);
        imagecolortransparent($afbeelding, $background); // make the new temp image all transparent
        imagealphablending($afbeelding, false); // turn off the alpha blending to keep the alpha channel
        imagesavealpha($afbeelding, true);
        imagecopyresampled($afbeelding, $afbeelding_origineel, 0, 0, 0, 0, $breedte, $hoogte, $breedte_origineel, $hoogte_origineel);
        imagepng($afbeelding, $map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam);
    break;
    }

    
    chmod($map.'/thumbs/'.$type.'_'.$bestandsnaam, 0777);
    return TRUE;
}


$tmp = NULL;
foreach(explode('/',$map) as $tmp2)
{
    
    echo '>> <a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$tmp.$tmp2.'">'.ucfirst($tmp2).'</a> ';
    $tmp = $tmp.$tmp2.'/';
}


echo '<br><br>'.PHP_EOL;

if(!$bestanden = glob($map.'/*.*'))
{

    $bestanden = array();
}


foreach($bestanden as $bestand)
{

    $gegevens     = getimagesize($bestand);
    $extensie     = $gegevens['mime'];

    if($extensie == 'image/jpeg' || $extensie == 'image/gif' || $extensie == 'image/png')
    {

    $afbeeldingen[] = $bestand;
    }    
}


$aantalfotos = count($afbeeldingen);

if(isset($afbeelding))
{

    foreach($afbeeldingen as $id => $naam)
    {

    if(basename($naam) == $afbeelding)
    {

        $fotonr = $id;
    }
    }

    
    if(isset($fotonr))
    {

    $afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr]);
    
    if($fotonr > 0)
    {

        $vorige_afbeelding     = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr-1]);
        
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$vorige_afbeelding['basename'].'" title="Ga naar foto '.$vorige_afbeelding['basename'].'">&lt;&lt; Vorige</a>';
    }
else{
        echo '&lt;&lt; Vorige';
    }

    
    echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp; Foto '.($fotonr +1).' van '.$aantalfotos.' &nbsp;&nbsp;&nbsp;';
    
    if($fotonr < $aantalfotos -1)
    {

        $volgende_afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr+1]);
        
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$volgende_afbeelding['basename'].'" title="Ga naar foto '.$volgende_afbeelding['basename'].'">Volgende &gt;&gt;</a><br>';
    }
else{
        echo 'Volgende &gt;&gt;<br>'.PHP_EOL;
    }

    
    if(!file_exists($afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename']))
    {

        if(thumbnail($afbeelding, array('groot', $hoogte_groot, $breedte_groot)))
        {

        echo '<a href="'.$afbeelding['dirname'].'/'.$afbeelding['basename'].'" target="_BLANK"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
        }
    }
else{
        echo '<a href="'.$afbeelding['dirname'].'/'.$afbeelding['basename'].'" target="_BLANK"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/groot_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
    }
    }
else{
    echo '<p>Sorry, deze foto bestaat niet!</p>';
    }
}
else{
    
    if(!$mappen = glob($map.'/*', GLOB_ONLYDIR))
    {

    $mappen = array();
    }

    
    foreach($mappen as $album)
    {

    if(basename($album) != 'thumbs')
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&album='.$album.'">'.ucfirst(basename($album)).'</a><br>'.PHP_EOL;
    }
    }


    if($aantalfotos > $perpagina)
    {

    if ($paginanr > 1)
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;paginanr='.($paginanr - 1).'" title="Ga naar pagina '.($paginanr - 1).'">&lt;&lt; Vorige</a>';
    }
else{
        echo '&lt;&lt; Vorige';
    }

    
    echo '&nbsp;&nbsp;&nbsp; Pagina '.$paginanr.' van '.ceil($aantalfotos/$perpagina).' &nbsp;&nbsp;&nbsp;';
    
    if ($paginanr < ceil(($aantalfotos)/$perpagina))
    {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;paginanr='.($paginanr + 1).'" title="Ga naar pagina '.($paginanr + 1).'">Volgende &gt;&gt;</a><br>';
    }
else{
        echo 'Volgende &gt;&gt;<br>'.PHP_EOL;
    }
    }

    
    for($fotonr = (($paginanr -1) * $perpagina); $fotonr <= ((($paginanr -1) * $perpagina) + ($perpagina - 1)) && $fotonr < count($bestanden); $fotonr += 1)
    {

    $afbeelding = pathinfo($afbeeldingen[$fotonr]);
    
    if(!file_exists($afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename']))
    {

        if(thumbnail($afbeelding, array('klein', $hoogte_klein, $breedte_klein)))
        {

        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$afbeelding['basename'].'"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
        }
    }
else{
        echo '<a href="?pagina=fotoalbum&amp;album='.$map.'&amp;afbeelding='.$afbeelding['basename'].'"><img src="'.$afbeelding['dirname'].'/thumbs/klein_'.$afbeelding['basename'].'" title="'.$afbeelding['basename'].'" alt="'.$afbeelding['basename'].'" class="thumbs"></a>'.PHP_EOL;
    }
    }
}

?>

B.v.d.
Vriendelijke groet, Rob
B.v.d.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:25:34
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

17/06/2011 15:14:08
Quote Anchor link
Maak eens een file met de inhoud
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Zie je dan ergens een kopje 'GD' ?
 
Rob Cnossen

Rob Cnossen

17/06/2011 21:28:37
Quote Anchor link
Hallo Erik,
de GD staat op "On".
 
Thomas de vries

thomas de vries

18/06/2011 10:19:33
Quote Anchor link
Zet dit boven aan de pagina om de errors te laten zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); //1 is errors laten zien 0 is niks laten zien.//
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/06/2011 13:44:58
Quote Anchor link
hebben je bestanden en mappen we de goede chmod?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.