foto's automatisch verwisselen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sebas

sebas

20/08/2007 17:48:00
Anchor link
is het mogelijk om via php foto's om de 10 seconden te laten veranderen? dus dat je in 1 mapje foto 1 t/m 10 maakt en dat hij dan om de 10 seconde een andere foto laat zien, en dan weer na die 10 foto's opnieuw begingt. het zelfde als met flash. maar ik wil de foto's regelmatig veranderen en dat is met flash weer niet mogelijk dus dan moet je weer alles overnieuw maken zie een voorbeeld in flash op www.westerlaken-bv.nl en dan ff kijken onder producten bestrating ofzo

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 02:38:39
 
Martijn B

Martijn B

20/08/2007 17:52:00
Anchor link
Als je willekeurige foto's wil laten zien, dan zou je dit zo kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<img src="foto', rand(1,10), '.jpg" alt="" />';
?>


of

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$aFoto
= array('foto.gif', 'foto_blaat.gif');
echo '<img src="', $aFoto[ rand(0, count($aFoto)-1) ], '" alt="" />';
?>


Foto,s op volgorde weergeven wordt wat lastiger omdat je dan ergens moet gaan opslaan wat de huidige foto is. Misschien dat je dit in een PHP sessie kan zetten.
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/08/2007 17:53:00
Anchor link
je kunt met flash heel goed externe foto's uit een map laden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?
//stukje actionscript 2.0

var totalSlides:Number = 5;
var
currentImage:Number = 0;
var
imagePath:String = "images/sunset_";
var
imageName:String = "Arizona Sunset";
var
imageExt:String = ".jpg";

var
myMCL:MovieClipLoader = new MovieClipLoader();

function
loadslide(){
    myMCL.loadClip(imagePath + currentImage + imageExt, "container_mc");
}

loadslide();

//dit was het relefante deel...
?>
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 18:01:00
Anchor link
of gewoon met javascript :)
maar dan zonder php tags, die zijn alleen voor de kleur :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
<script type="text/javascript">
var
array = new Array();
array[] = 'path/naar/foto1.png';
array[] = 'path/naar/foto2.png';
array[] = 'enz.png';
var
numb = 0;
var
aantal = aantal_fotos-1; //het aantal_foto's moet je nog ff zelf neerzetten!
function changePic()
{

        if(numb < aantal)
                document.getElementById('foto').src = array[numb];
        else
        {
                document.getElementById('foto').src = array[0];
                numb = 0;
        }

        numb++;
        setTimeOut("changePic", 10000); //het cijfer mag je aanpassen, ligt eraan hoelang je het wilt ;)
}
</script>

?>

en dan als html (weer php tags voor kleur)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<img src="imageLaden.png" id="foto" alt="mijn foto's" />
?>


gr. leroy

edit timer toegevoegd :D
edit2 is btw niet getest ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Mark L

Mark L

20/08/2007 19:17:00
Anchor link
En met het scriptje van Leroy zou je de array kunnen vullen d.m.v. PHP :D

Edit:

$ bij array weggehaald, ik dacht even niet goed na...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 19:20:00
Anchor link
Miloan schreef op 20.08.2007 19:17:
En met het scriptje van Leroy zou je de $array kunnen vullen d.m.v. PHP :D

idd! (alleen is het array zonder $ ;) )
je kunt bijv. via php de bestanden uitlezen en dan dus die array kunnen vullen zoals miloan zegt ;)
edit en dan kun je natuurlijk gelijk het aantal foto's invullen ;)
edit 1 voor het uitlezen van je foto's zou je http://www.phphulp.nl/php/scripts/7/171/ kunnen gebruiken ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leroy Boerefijn
 
Arend b

arend b

02/12/2011 10:59:38
Anchor link
FF een vraag ik krijg het niet voor elkaar om foto's te laten laden via dit script ik heb een paar dingen veranderd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
<?php
?>

<html>
<head>
<link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<script type="text/javascript">
var array = new Array();
array[] = 'image/foto/1.jpg';
array[] = 'image/foto/2.jpg';
array[] = 'image/foto/3.jpg';
array[] = 'image/foto/4.jpg';
var numb = 0;
var aantal = 3; //het aantal_foto's moet je nog ff zelf neerzetten!
function changePic()
{
        if(numb < aantal)
                document.getElementById('foto').src = array[numb];
        else
        {
                document.getElementById('foto').src = array[0];
                numb = 0;
        }
        numb++;
        setTimeOut("changePic", 10000); //het cijfer mag je aanpassen, ligt eraan hoelang je het wilt ;)
}
</script>
<title>test</title>
</head>
<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt="test"></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php"><img src="image/1.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/2.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/3.jpg"></a>
                <a href="test.php"><img src="image/4.jpg"></a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />
</div>



</body></html>

maar ik krijg het niet voor elkaar om de foto's te zien
Gewijzigd op 02/12/2011 11:00:23 door arend b
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

02/12/2011 11:11:01
Anchor link
wat zegt de error console (in chrome: [ctrl]+[shift]+[j])
 
Arend b

arend b

02/12/2011 11:48:45
Anchor link
Uncaught SyntaxError: Unexpected token ]
http://localhost/jelmer/imageLaden.jpgFailed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)

ik geloof dat de fout hier in zit maar weet niet hoe ik dit kan oplossen:
<img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />

volgens mij moet de src een variable.jpg zijn
Gewijzigd op 02/12/2011 11:56:42 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

02/12/2011 12:16:02
Anchor link
Dat komt door de regel array[] JavaScript kan deze wijze van arrays vullen niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<? //voor de kleurtjes
var imgArray = new Array('1.png','2.png', '3.png'); //etc.
var curPos = 0;
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos];
}
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = '/image/foto/' + src;
    return imgObj;
}

?>
Gewijzigd op 02/12/2011 12:17:46 door Ger van Steenderen
 
Arend b

arend b

03/12/2011 23:11:11
Anchor link
ik heb de pech dat hij hem bij nog steeds niet laad ik heb nu jou code gebruikt maar de src wordt weer niet geladen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? //voor de kleur
<img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
?>


hoe krijg ik de src geladen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 10:32:47
Anchor link
mijn fout
regel 10 in mijn code moet zijn:
document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
 
Arend b

arend b

04/12/2011 10:40:19
Anchor link
bedankt voor je reactie maar helaas laad hij nog steeds niet de foto's
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 11:04:00
Anchor link
is het pad naar de foto´s goed?
bestaat de foto?
Ik gebruik deze methode regelmatig zonder problemen.
 
Arend b

arend b

04/12/2011 11:29:16
Anchor link
beide bestaan. als ik bij
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? voor kleurtje
<img src="imageLaden.jpg" id="foto" alt="mijn foto's" />
?>


imageladen.jpg in vul dan zie je in de fout melding dat hij zoekt in image/foto/ naar imageladen.jpg. ik vind het ook raar dat hij niet laad want volgens mij moet hij gewoon via de id de src kunnen laden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 11:53:18
Anchor link
Laat eens wat van je code zien, nu is het ook maar raden voor mij.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

04/12/2011 12:38:19
Anchor link
Deze kan je ook gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<script language="JavaScript">
<!--
function imgArray() {
 for (i=0; i*2<imgArray.arguments.length; i++) {
  this[i] = new Object();
  this[i].src = imgArray.arguments[i*2];
  this[i].href = imgArray.arguments[i*2+1];
 }
 this.length = i;
}
function getimgNum() {
 dat = new Date();
 dat = (dat.getTime()+"").charAt(8);
 if (dat.length == 1)
  img_num = dat%img.length;
 else
  img_num = 0;
 return img_num;
}
var img = new imgArray(
"1.png","http://test.nl",
"2.png","http://test1.nl",
"3.png","");
var img_num = getimgNum();
document.write('<a href="'+img[img_num].href+'"><img src="'+img[img_num].src+'" name="js_img"></a>');
link_num = document.links.length-1;
function rotateimg() {
 if (document.images) {
  img_num = (img_num+1)%img.length;
  document.js_img.src = img[img_num].src;
  document.links[link_num].href = img[img_num].href;
  setTimeout("rotateimg()",5000);
 }
}
setTimeout("rotateimg()",5000);
// -->
</script>
 
Arend b

arend b

04/12/2011 12:43:49
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php

<html>
<
head>
<
link rel=StyleSheet type="text/css" href="stylesheet.css"></style>
<
script type="text/javascript">
var
imgArray = new Array('1.jpg','2.jpg', '3.jpg'); //etc.
var curPos = 0;
function
CacheImage(src) {
    var
imgObj = new Image();
    imgObj.src = '/image/foto/' + src;
    return imgObj;
}
function
imgRotate() {
    if (curPos < imgArray.length - 1)
        curPos += 1;
    else curPos = 0;
    if (typeof imgArray[curPos] == 'string')
        imgArray[curPos] = CacheImage(imgArray[curPos]);
    document.getElementsById['foto'].src = imgArray[curPos].src;
}


</script>

<title>test</title>
</head>
<body>

<div class="hoofdvak">
    <div class="1"><img width=360 height=120 src="image/2.jpg" alt="test"></div>



        <div class="menu">
            <a href="test.php">Home</a>
                <a href="test.php">Contact</a>
                <a href="test.php">Foto</a>
                <a href="test.php">Over</a>
        </div>
</div>
<div class="fotovak">
    <img id="foto" src="" alt="mijn foto's" />
</div>



</body></html>
?>


dit is de code die ik nu gebruik
Gewijzigd op 04/12/2011 12:44:36 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 12:58:15
Anchor link
je moet natuurlijk wel ergens de functie aanroepen, bv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body onload="javascript:setTimeout(imgRotate(), 5000)">
Gewijzigd op 04/12/2011 13:04:25 door Ger van Steenderen
 
Arend b

arend b

04/12/2011 13:05:44
Anchor link
heb ik toegevoegd maar nog steeds wordt de src niet ingevuld:/

edit: ik krijg wel een foutmelding:

Uncaught ReferenceError: setTimeOut is not defined

bedankt voor al je hulp tot nu toe
Gewijzigd op 04/12/2011 13:20:21 door arend b
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

04/12/2011 13:31:46
Anchor link
setTimeout was een typo, had het al aangepast maar dat zal jou ontgaan zijn.
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.