Fout?!?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 15:49:00
Quote Anchor link
Ik heb deze "onlineteller" maar hij lijkt niet te werken is alles wel goed?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
                    $online_check_sql
= "SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
                    $online_check_res = mysql_query($online_check_sql);
                    $online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

                        if($online_check == 0)
                        {

                        $online_add_sql = "INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'";
                        $online_add_res = mysql_query($online_add_sql);
                        }

                        else
                        {
                        $online_change_sql = "UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
                        $online_change_res = mysql_query($online_change_sql);
                        $online_offline_sql = "DELETE FROM online WHERE tijd < '" . time() . " - 300'";
                        $online_offline_res = mysql_query($online_offline_sql);
                        }


                    $online_sql = "SELECT * FROM online";
                    $online_res = mysql_query($online_sql);
                    $online = mysql_num_rows($online_res);
                    ?>


<li>Online :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $online; ?>
</li>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:12:03
 
Arend a

Arend a

14/04/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Lijkt goed te zijn. Waarom werkt ie niet? (En doet toch eens wat aan je eeuwige klootviool met aanhalingstekens zeg.)
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Mij lijkt hij ook goed maar als ik op mijn site ben, en iemand anders is daar ook (contact via msn) staat ie gewoon op 1 :S
De tabel is:
CREATE TABLE online (
ip varchar(20) NOT NULL,
id int(11) auto_increment primary key,
tijd int(30) NOT NULL
);

En je moet toch netjes programmeren? Vars buiten de quotes enzo :)
Gewijzigd op 14/04/2004 19:58:00 door Mitch X
 
B a s
Beheerder

B a s

14/04/2004 19:56:00
Quote Anchor link
idd zo hoort het mitch ++! haha..

ik zie zo snel ook geen fout :/

misschien kun je wel hier iets aan doen..

if($online_check == 0)

kun je ook meteen doen van:

if (mysql_num_rows($online_check_res) == 0)

maar ik heb ff kwartier dat script doorgelezen maar zie echt niets fout, ben ik blind :/ ?
 
Rick

Rick

14/04/2004 20:10:00
Quote Anchor link
de code is prima hoor mitch, maar Arend gebruikt liever pear en dat moet jij dus ook gebruiken van hem ;)
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 20:13:00
Quote Anchor link
Waarom lijkt het dan niet te werken :S
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 21:25:00
Quote Anchor link
ik heb er ook ff naar liggen/zitten staren maar zag geen fouten, ik heb enkele dingen gewijzigt zodat het wat netter werd (in mijn ogen). Ik heb hem op eigen host getest (www.bloemertaudiovideo.nl/test/online2.php) daar werkt hij PERFECT en dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
include("connect.php");
$online_check_res = mysql_query("SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
$online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

if($online_check == 0)
{

 $online_add_res = mysql_query("INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'");
}

else
{
 $online_change_res  = mysql_query("UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
 $online_offline_res = mysql_query("DELETE FROM online WHERE tijd < '" . time() . " - 300'");
}


$online_res = mysql_query("SELECT * FROM online");
$online = mysql_num_rows($online_res);

echo "<li>Online: $online</li>";
?>


denk er ook ff aan dat je connectie heb met de database include("connect.php"); en check of, als de ander de site bezoekt, jij niet over je limiet van 5 min bent. Verder zie ik geen oplossing.

en als t niet wil dan ligt t niet aan het script want hij doet t ook bij mij!!!!!

arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 21:29:00
Quote Anchor link
De database connectie is er...
Via connect.php (:P) ergens bovenaan de page na session_start();
En jou script is hetzelfde als mijne dus neem ik aan dat ie werkt... maar ik zal um proberen :)
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 21:46:00
Quote Anchor link
IK HEB HET!!!!!!!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
$online_check_res
= mysql_query("SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
$online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

if($online_check == 0)
{

 $online_add_res = mysql_query("INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'");
}

else
{
 $time = time() - 300;
 $online_change_res  = mysql_query("UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
 $online_offline_res = mysql_query("DELETE FROM online2 WHERE tijd < '$time'");
}


$online_res = mysql_query("SELECT * FROM online");
$online = mysql_num_rows($online_res);

echo "<li>Online: $online</li>";
?>


waarschijnlijk is mysql niet slim genoeg om een rekensom als time() -300 in een string goed te berekenen. dus in php een var dat laten doen.
Gewijzigd op 14/04/2004 21:48:00 door arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:00:00
Quote Anchor link
Iemand die dit kan bevestigen voordat ik het in 10 pages ofsow moet veranderen?
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:16:00
Quote Anchor link
waarom heb je het niet laten includen??????
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:18:00
Quote Anchor link
Ik maak altijd eerst een standaart page die "werkt" iig heb ik alle code op erros gechecked.
Op de mainpage-plaats maak ik dan de paginaspecifieke (oid :P) inhoud :)
 
Rick

Rick

15/04/2004 01:31:00
Quote Anchor link
dat slaat echt nergens op, gewoon includes gebruiken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.