Fout?!?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 15:49:00
Quote Anchor link
Ik heb deze "onlineteller" maar hij lijkt niet te werken is alles wel goed?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
                    $online_check_sql
= "SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
                    $online_check_res = mysql_query($online_check_sql);
                    $online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

                        if($online_check == 0)
                        {

                        $online_add_sql = "INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'";
                        $online_add_res = mysql_query($online_add_sql);
                        }

                        else
                        {
                        $online_change_sql = "UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
                        $online_change_res = mysql_query($online_change_sql);
                        $online_offline_sql = "DELETE FROM online WHERE tijd < '" . time() . " - 300'";
                        $online_offline_res = mysql_query($online_offline_sql);
                        }


                    $online_sql = "SELECT * FROM online";
                    $online_res = mysql_query($online_sql);
                    $online = mysql_num_rows($online_res);
                    ?>


<li>Online :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $online; ?>
</li>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:33:21
 
Arend a

Arend a

14/04/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Lijkt goed te zijn. Waarom werkt ie niet? (En doet toch eens wat aan je eeuwige klootviool met aanhalingstekens zeg.)
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Mij lijkt hij ook goed maar als ik op mijn site ben, en iemand anders is daar ook (contact via msn) staat ie gewoon op 1 :S
De tabel is:
CREATE TABLE online (
ip varchar(20) NOT NULL,
id int(11) auto_increment primary key,
tijd int(30) NOT NULL
);

En je moet toch netjes programmeren? Vars buiten de quotes enzo :)
Gewijzigd op 14/04/2004 19:58:00 door Mitch X
 
B a s
Beheerder

B a s

14/04/2004 19:56:00
Quote Anchor link
idd zo hoort het mitch ++! haha..

ik zie zo snel ook geen fout :/

misschien kun je wel hier iets aan doen..

if($online_check == 0)

kun je ook meteen doen van:

if (mysql_num_rows($online_check_res) == 0)

maar ik heb ff kwartier dat script doorgelezen maar zie echt niets fout, ben ik blind :/ ?
 
Rick

Rick

14/04/2004 20:10:00
Quote Anchor link
de code is prima hoor mitch, maar Arend gebruikt liever pear en dat moet jij dus ook gebruiken van hem ;)
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 20:13:00
Quote Anchor link
Waarom lijkt het dan niet te werken :S
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 21:25:00
Quote Anchor link
ik heb er ook ff naar liggen/zitten staren maar zag geen fouten, ik heb enkele dingen gewijzigt zodat het wat netter werd (in mijn ogen). Ik heb hem op eigen host getest (www.bloemertaudiovideo.nl/test/online2.php) daar werkt hij PERFECT en dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
include("connect.php");
$online_check_res = mysql_query("SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
$online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

if($online_check == 0)
{

 $online_add_res = mysql_query("INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'");
}

else
{
 $online_change_res  = mysql_query("UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
 $online_offline_res = mysql_query("DELETE FROM online WHERE tijd < '" . time() . " - 300'");
}


$online_res = mysql_query("SELECT * FROM online");
$online = mysql_num_rows($online_res);

echo "<li>Online: $online</li>";
?>


denk er ook ff aan dat je connectie heb met de database include("connect.php"); en check of, als de ander de site bezoekt, jij niet over je limiet van 5 min bent. Verder zie ik geen oplossing.

en als t niet wil dan ligt t niet aan het script want hij doet t ook bij mij!!!!!

arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 21:29:00
Quote Anchor link
De database connectie is er...
Via connect.php (:P) ergens bovenaan de page na session_start();
En jou script is hetzelfde als mijne dus neem ik aan dat ie werkt... maar ik zal um proberen :)
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 21:46:00
Quote Anchor link
IK HEB HET!!!!!!!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
$online_check_res
= mysql_query("SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
$online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

if($online_check == 0)
{

 $online_add_res = mysql_query("INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'");
}

else
{
 $time = time() - 300;
 $online_change_res  = mysql_query("UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
 $online_offline_res = mysql_query("DELETE FROM online2 WHERE tijd < '$time'");
}


$online_res = mysql_query("SELECT * FROM online");
$online = mysql_num_rows($online_res);

echo "<li>Online: $online</li>";
?>


waarschijnlijk is mysql niet slim genoeg om een rekensom als time() -300 in een string goed te berekenen. dus in php een var dat laten doen.
Gewijzigd op 14/04/2004 21:48:00 door arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:00:00
Quote Anchor link
Iemand die dit kan bevestigen voordat ik het in 10 pages ofsow moet veranderen?
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:16:00
Quote Anchor link
waarom heb je het niet laten includen??????
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:18:00
Quote Anchor link
Ik maak altijd eerst een standaart page die "werkt" iig heb ik alle code op erros gechecked.
Op de mainpage-plaats maak ik dan de paginaspecifieke (oid :P) inhoud :)
 
Rick

Rick

15/04/2004 01:31:00
Quote Anchor link
dat slaat echt nergens op, gewoon includes gebruiken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.