Fout?!?!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 15:49:00
Quote Anchor link
Ik heb deze "onlineteller" maar hij lijkt niet te werken is alles wel goed?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?
                    $online_check_sql
= "SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
                    $online_check_res = mysql_query($online_check_sql);
                    $online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

                        if($online_check == 0)
                        {

                        $online_add_sql = "INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'";
                        $online_add_res = mysql_query($online_add_sql);
                        }

                        else
                        {
                        $online_change_sql = "UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'";
                        $online_change_res = mysql_query($online_change_sql);
                        $online_offline_sql = "DELETE FROM online WHERE tijd < '" . time() . " - 300'";
                        $online_offline_res = mysql_query($online_offline_sql);
                        }


                    $online_sql = "SELECT * FROM online";
                    $online_res = mysql_query($online_sql);
                    $online = mysql_num_rows($online_res);
                    ?>


<li>Online :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $online; ?>
</li>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 06:11:12
 
Arend a

Arend a

14/04/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Lijkt goed te zijn. Waarom werkt ie niet? (En doet toch eens wat aan je eeuwige klootviool met aanhalingstekens zeg.)
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 19:19:00
Quote Anchor link
Mij lijkt hij ook goed maar als ik op mijn site ben, en iemand anders is daar ook (contact via msn) staat ie gewoon op 1 :S
De tabel is:
CREATE TABLE online (
ip varchar(20) NOT NULL,
id int(11) auto_increment primary key,
tijd int(30) NOT NULL
);

En je moet toch netjes programmeren? Vars buiten de quotes enzo :)
Gewijzigd op 14/04/2004 19:58:00 door Mitch X
 
B a s
Beheerder

B a s

14/04/2004 19:56:00
Quote Anchor link
idd zo hoort het mitch ++! haha..

ik zie zo snel ook geen fout :/

misschien kun je wel hier iets aan doen..

if($online_check == 0)

kun je ook meteen doen van:

if (mysql_num_rows($online_check_res) == 0)

maar ik heb ff kwartier dat script doorgelezen maar zie echt niets fout, ben ik blind :/ ?
 
Rick

Rick

14/04/2004 20:10:00
Quote Anchor link
de code is prima hoor mitch, maar Arend gebruikt liever pear en dat moet jij dus ook gebruiken van hem ;)
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 20:13:00
Quote Anchor link
Waarom lijkt het dan niet te werken :S
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 21:25:00
Quote Anchor link
ik heb er ook ff naar liggen/zitten staren maar zag geen fouten, ik heb enkele dingen gewijzigt zodat het wat netter werd (in mijn ogen). Ik heb hem op eigen host getest (www.bloemertaudiovideo.nl/test/online2.php) daar werkt hij PERFECT en dit is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
include("connect.php");
$online_check_res = mysql_query("SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
$online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

if($online_check == 0)
{

 $online_add_res = mysql_query("INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'");
}

else
{
 $online_change_res  = mysql_query("UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
 $online_offline_res = mysql_query("DELETE FROM online WHERE tijd < '" . time() . " - 300'");
}


$online_res = mysql_query("SELECT * FROM online");
$online = mysql_num_rows($online_res);

echo "<li>Online: $online</li>";
?>


denk er ook ff aan dat je connectie heb met de database include("connect.php"); en check of, als de ander de site bezoekt, jij niet over je limiet van 5 min bent. Verder zie ik geen oplossing.

en als t niet wil dan ligt t niet aan het script want hij doet t ook bij mij!!!!!

arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 21:29:00
Quote Anchor link
De database connectie is er...
Via connect.php (:P) ergens bovenaan de page na session_start();
En jou script is hetzelfde als mijne dus neem ik aan dat ie werkt... maar ik zal um proberen :)
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 21:46:00
Quote Anchor link
IK HEB HET!!!!!!!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?
$online_check_res
= mysql_query("SELECT * FROM online WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
$online_check = mysql_num_rows($online_check_res);

if($online_check == 0)
{

 $online_add_res = mysql_query("INSERT INTO online SET ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "', tijd = '" . time() . "'");
}

else
{
 $time = time() - 300;
 $online_change_res  = mysql_query("UPDATE online SET tijd = '" . time() . "' WHERE ip = '" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "'");
 $online_offline_res = mysql_query("DELETE FROM online2 WHERE tijd < '$time'");
}


$online_res = mysql_query("SELECT * FROM online");
$online = mysql_num_rows($online_res);

echo "<li>Online: $online</li>";
?>


waarschijnlijk is mysql niet slim genoeg om een rekensom als time() -300 in een string goed te berekenen. dus in php een var dat laten doen.
Gewijzigd op 14/04/2004 21:48:00 door arnoldxp
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:00:00
Quote Anchor link
Iemand die dit kan bevestigen voordat ik het in 10 pages ofsow moet veranderen?
 
Arnoldxp

arnoldxp

14/04/2004 22:16:00
Quote Anchor link
waarom heb je het niet laten includen??????
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 22:18:00
Quote Anchor link
Ik maak altijd eerst een standaart page die "werkt" iig heb ik alle code op erros gechecked.
Op de mainpage-plaats maak ik dan de paginaspecifieke (oid :P) inhoud :)
 
Rick

Rick

15/04/2004 01:31:00
Quote Anchor link
dat slaat echt nergens op, gewoon includes gebruiken
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.